6 comentarii

 1. tare jocu:)).. Ar fi fost mai frumos daca era capu’ lu’ Basescu acolo, dadeai cu sete, sa-i spargi chelia, dar chiar si asa am reusit 66 de puncte.

  0

 2. Eheee, 97 din 99 :D

  0

 3. am încercat să-i schimb faţa, dar nu mai reuşesc sa le compilez să iasă la fel. jocul merge, dar în loc de textele care le vezi în jocul normal, are nişte simboluri greu de descifrat. astfel e imposibil să-ţi dai seama ce scor ai… poate rezolv şi cu aia.

  0

 4. nu prea sunt expert in flash aşa că a ieşit ceva de genul:

  http://img216.imageshack.us/img216/3876/basgj9.jpg

  0

 5. Da-i in cap lui Tariceanu nu ai?Se potriveste mai bine …

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.