Daddy își pune averea la adăpost

Firma Tel Drum şi-a cerut insolvenţa, avocatul firmei precizând pentru Profit.ro că „falimentul” este materia care face obiectul cererii. Dosarul a fost înregistrat în 17 ianuarie, la Tribunalul Teleorman, în aceeaşi zi în care DNA a extins urmărirea penală în cazul Tel Drum, în dosarul în care este cercetat şi Liviu Dragnea, şi a instituit măsuri asigurătorii asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile ale firmei, precum şi asupra sumelor de bani ce urmează a-i fi virate.

Viața e frumosă în Brazilia și Madagascar, unde au reședințele cei din mafia PSD. Nu au nevoie de încurcături, nu trebuie să aibă grijă unde țin acțiunile la purtător. TelDrum și-a făcut treaba, a jupuit statul ani de zile, TelDrum poate să moară. Pentru că legea insolvenței protejează firmele în insolvență.

Și când nimeni nu o să mai găsească oricum nimic, Daddy va fi curat, spălat și uscat, pe o plajă braziliană, bând un mojito cu mazăre și râzând de retardații care se ceartă ca chiorii pe valori morale și altele, în timp ce ei au avut hora unirii pe bani.

Poate vreți și opinia infractorului Remus Borza

19 comentarii

 1. #1

  Te laudai împreună cu alți blogari ca ai fo in vizita la sri si ce bine e. Dc nu le-ati spus bulangiilor sa trainuiasca si niște Carlos shakalu?

  0

  0

 2. Să fie bine sa nu fie rău……

  0

  0

 3. #3

  mojito e cu menta *….o situatie de-menta.

  0

  0

  • #4

   Mazarea, aici, nu e un fel de maslina, ci un fel de pesedist…
   :)))) mojito cu mazare :))))

   0

   0

  • ce-mi place când Cristina o curentează pe Mihaela. arhetipic

   0

   0

 4. Exact. Si cand vad cum asa multi se sparg in figuri cu articole sforaitoare, analize pe text, citate si paragrafe din Constitutie, „ii dam in judecata la BRXL!”, nu ne lasam etc…
  Uite asta ce se chinuie astia cu juridicul sa explice cum o anumita Consuela-pesedizda n-are dreptate si da-i si lupta:

  http://politeia.org.ro/editoriale/o-mizerie-parlamentara-ameninta-cetatenii-cu-puscaria/57038/

  Bai tata, e ridicol si de rasul curcilor: astia se pisa cu bolta si rad la una mica, deturneaza frumusel fonduri afara la caldurica, iar toti prostii se dau de ceasul mortii. I-ati votat in plmea, acu’ nu exista NIMIC care sa-i dea jos. In UE ii doare fix la 14m in fata de vodevilurile astea. Vad deseori raspunsul contrariat si mirat ca „eu nu i-am votat, eu mi-s bun si drept si corect”. F bine monser, bravos, dar rezultatul la firul ierbii e ca astia au acu’ raul-ramul. Ei conduc peste TOTI, chiar si peste voi astia corectii care n-ati mancat ceapa si nici gura nu va pute.

  De ce nu e nici-o pancarta „Romani, hai sa nu mai fim prosti in plm”.

  0

  0

 5. #9

  Insolventa nu-i tot una cu falimentul…
  Insolventa presupune intrarea sub administrare speciala, inghetarea datoriilor etc. Pe scurt – firma functioneaza in continuare si incearca sa se salveze.
  Falimentul inseamna dizolvarea. Se vand active etc. La sfarsit nu mai ramane nimic.

  Ei cer falimentul – nu insolventa…adica nu vrea nimeni sa salveze nimic, o inchid pur si simplu.

  0

  0

 6. #11

  „Firma Tel Drum şi-a cerut insolvenţa, avocatul firmei precizând pentru Profit.ro că “falimentul” este materia care face obiectul cererii ” Wtf?!

  ” Pentru că legea insolvenței protejează firmele în insolvență.” Din nou…

  0

  0

  • #12

   Sorry – trebuia postat cu Raspunde mai sus :D

   0

   0

  • #13
   Arhi

   citestesi tu articolul si linkul. din nou

  • #14

   Da bro – am citit. Deci cum e? Ca nu reiese din link. E insolventa – cum zice D-nul infractor Borza sau faliment cum scrie pe portalul just.ro?

   Ca sunt 2 lucruri diferite…

   0

   0

  • #15
   Arhi

   e insolventa. gandeste putin de ce. sau mai degraba, de ce nu au cerut direct faliment, ci insolventa

 7. Asa se face la noi. Hotii sunt protejati de legile pe care tot hotii, aceeasi sau altii care ii cunosc, le promoveaza si le voteaza in Parlament.

  0

  0

 8. #17

  dacă ați fost atenți sâmbătă TFLiștii scandau în direct la A3 MUIE DRAGNEA! MUIE PSD!

  0

  0

  • #18

   Si ce comentau Gadea & co?

   „niste devianti sexuali vor ceva iaurt de la domnu’ liviu si de la sediu” :) ?

   0

   0

Citește și...

Nu am avut tată pescar. Primul, constănțeanul, era pescar cu barcă, ieșea la 8 km în larg după guvizi de ăia uriași, dar nu era prezent în viața mea. Al doilea nu era, nu îi plăcea pescuitul și nu fusese în viața lui la pește. Primul contact, dealtfel și singurul, din copilărie, a […]

Din nefericire, aseara am avut groaznica idee de a vedea Hellboy. Eu, fan, gen, al celor 2 filme cu Ron Pearlman. Va spun cu mana pe inima, e cel mai prost film vazut de mine vreodata, si am vazit ceva filme la viata mea. Proaste. Micuta Vera si Cannibal Holocaust sunt capodopere angelice […]