Dâmboviță, apă dulce, cin-te bea, moare de difterie

Poate nu știți, e anul 2012. rromânia are una din cele mai prospere economii din lume, capitala Bucureștiului este supranumită București, iar Parisul este micul București.
Toate problemele unei țări de categoria a 4 a au fost rezolvate. Spitalele, cele din administrația primăriei, strălucesc de curățenie, iar asigurații au toate serviciile posibile. Copiii din orfelinate nu mai cerșesc pe străzi și nu mor de foame și nici nu mai ajung la violuri pe mâna preoților. Nu există cerșetori, nu există săraci, totul este zeiss.

Și atunci, primăria, având acel excedent bugetar și eternele contracte cu Vidieanu, s-a gândit să pună borduri și sub gardurile ce mărginesc dâmbovița, nu doar sub trotuare. Era locul cel mai nimerit pentru asta, clar o necesitate.

Ați văzut ce asfaltariadă nebună s-a declanșat prin oraș? Fie ploaie, fie vând, cu bordura la pământ.
Păi ce bordura noastră, nu degeaba ne-au votat tâmpiții la alegeri.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. #1

  Am vazut. Sunt idioti. Si problema este ca sunt idiotii noi, astia care se bat cu pumnul in piept ca sunt mai buni decat cei vechi. Deh, e nevoie de bani pt. alegeri. Ceea ce nu inteleg de ce nu fac ceva ce chiar merita facut. Pun niste borduri pe unde nu circula nimeni. Poate sunt nenorocit la urmatoarea fraza; vreau sa i vad in spital. Intr un spital care are nevoie de banii aia din borduri si din biserici.

  Thumb up 0
 2. #4

  Nu-s borduri ..LOL…
  E piatră de granit şi chiar dă bine .

  Thumb up 0
 3. #5

  Macar se face ceva pe la voi pe acolo. Ca in Dorna nici chistocul de pe jos nu se matura… Ce sa mai zic de borduri.

  Thumb up 0
  • #6

   bah, ciprian, cum adica> se face ceva de kt, da` macar se face?
   vorbesti de parca ai fi la box.
   m-a rupt ala, dinti mai am din parti. adica asa: unu lipsa apoi dinte pauza lipsa gaura. si sa fim seriosi, parca vad ceva cu ochiul stang, deci nu e grav. bine ca am luat locul 2.

   Thumb up 0
  • #7

   Iti scapa ceva – se face ceva complet inutil la bani de cinci sau zece ori mai multi decat ar fi necesari pentru a se face ceva util.

   Thumb up 0
  • #8

   D-aia îl tot arunci, nu?

   Thumb up 0
 4. #9

  Macar sunt de marmora? ca saracu ceasca s-a chinuit sa faca frumos, si astia nici macar travertin nu sunt in stare sa puna.

  Thumb up 0
 5. #10

  Pe Buzesti si pe linia lui 5 la Romaero au ajuns sa bage bordurile de la refugiile de tramvai in pozitie verticala astfel ca la 20 de metri de refugiu intra acum de 2 ori mai multe borduri

  Thumb up 0
 6. #11

  Si ce este cel mai fascinant la frumosul Bucuresti, este ca totul se intampla toamna. Toata vara cat e cald si traficul e rarefiat, nu se face aproape nimic. Dar cum vine luna Octombrie, cu ploi si trafic intens, apar si santierele, peste tot. Bonus de civilizatie. Bravo, Sorine, te iubim!

  Thumb up 0
 7. #12

  @Mihai, da, ca bine zici, in spitale e foarte bine, internarea in spitale ar fi o cale rapida si ieftina de a scapa de cei alesi. Un fel de solutie finala cum ar veni.

  @arhi vezi ca ai un typo la „Fie ploaie, fie vânD, cu bordura la pământ.”

  Thumb up 0
 8. #13

  Cel mai frumos este in Bwukhale faptul ca toate aceste santiere se deschid toamna. Cu precadere in Oct-Nov cand e traficul mai lejer si e lumea in concedii. De asemenea, se stie ca in constructii si asfaltare ploaia si frigul ajuta cel mai mult. Eu il votez iar pe Oprescu peste 4 ani. E bun, domne’!

  Thumb up 0
  • #14

   Lasa ca l-au votat bucurestenii verzi inca odata acuma, vreo 70% din ei parca daca nu ma insel ca trebuie sa vedem si noi autostrada aia suspendata, nu?

   Thumb up 0
 9. #15

  Distracția mare o să fie când o să scoată bordurile noi să pună cablurile sub pamânt. Evident o să fie nevoie de alte borduri.

  Thumb up 0
 10. #16

  Facem pariu că într-un an le schimbă şi pe astea cu unele noi nouţe?

  Thumb up 0
 11. Bordurile si asfaltul sunt binevenite oricand mai ales in prag de alegeri

  Thumb up 0
 12. #18

  Apropo de Dambovita – sa vii dinspre autostrada si o ie pe Dambovita (ca sa iesi la autovit) – a disparut tot gardul de fier de pe marginea drumului (malul Dambovitei).

  Thumb up 0
 13. #19

  Toate ca toate, dar n-am inteles care-i legatura cu difteria???

  Thumb up 0