Dâmboviță, apă dulce, cin-te bea, moare de difterie

Poate nu știți, e anul 2012. rromânia are una din cele mai prospere economii din lume, capitala Bucureștiului este supranumită București, iar Parisul este micul București.
Toate problemele unei țări de categoria a 4 a au fost rezolvate. Spitalele, cele din administrația primăriei, strălucesc de curățenie, iar asigurații au toate serviciile posibile. Copiii din orfelinate nu mai cerșesc pe străzi și nu mor de foame și nici nu mai ajung la violuri pe mâna preoților. Nu există cerșetori, nu există săraci, totul este zeiss.

Și atunci, primăria, având acel excedent bugetar și eternele contracte cu Vidieanu, s-a gândit să pună borduri și sub gardurile ce mărginesc dâmbovița, nu doar sub trotuare. Era locul cel mai nimerit pentru asta, clar o necesitate.

Ați văzut ce asfaltariadă nebună s-a declanșat prin oraș? Fie ploaie, fie vând, cu bordura la pământ.
Păi ce bordura noastră, nu degeaba ne-au votat tâmpiții la alegeri.

19 comentarii

 1. #1

  Am vazut. Sunt idioti. Si problema este ca sunt idiotii noi, astia care se bat cu pumnul in piept ca sunt mai buni decat cei vechi. Deh, e nevoie de bani pt. alegeri. Ceea ce nu inteleg de ce nu fac ceva ce chiar merita facut. Pun niste borduri pe unde nu circula nimeni. Poate sunt nenorocit la urmatoarea fraza; vreau sa i vad in spital. Intr un spital care are nevoie de banii aia din borduri si din biserici.

  0

 2. #4

  Nu-s borduri ..LOL…
  E piatră de granit şi chiar dă bine .

  0

 3. #5

  Macar se face ceva pe la voi pe acolo. Ca in Dorna nici chistocul de pe jos nu se matura… Ce sa mai zic de borduri.

  0

  • #6

   bah, ciprian, cum adica> se face ceva de kt, da` macar se face?
   vorbesti de parca ai fi la box.
   m-a rupt ala, dinti mai am din parti. adica asa: unu lipsa apoi dinte pauza lipsa gaura. si sa fim seriosi, parca vad ceva cu ochiul stang, deci nu e grav. bine ca am luat locul 2.

   0

  • #7

   Iti scapa ceva – se face ceva complet inutil la bani de cinci sau zece ori mai multi decat ar fi necesari pentru a se face ceva util.

   0

  • #8

   D-aia îl tot arunci, nu?

   0

 4. #9

  Macar sunt de marmora? ca saracu ceasca s-a chinuit sa faca frumos, si astia nici macar travertin nu sunt in stare sa puna.

  0

 5. #10

  Pe Buzesti si pe linia lui 5 la Romaero au ajuns sa bage bordurile de la refugiile de tramvai in pozitie verticala astfel ca la 20 de metri de refugiu intra acum de 2 ori mai multe borduri

  0

 6. #11

  Si ce este cel mai fascinant la frumosul Bucuresti, este ca totul se intampla toamna. Toata vara cat e cald si traficul e rarefiat, nu se face aproape nimic. Dar cum vine luna Octombrie, cu ploi si trafic intens, apar si santierele, peste tot. Bonus de civilizatie. Bravo, Sorine, te iubim!

  0

 7. #12

  @Mihai, da, ca bine zici, in spitale e foarte bine, internarea in spitale ar fi o cale rapida si ieftina de a scapa de cei alesi. Un fel de solutie finala cum ar veni.

  @arhi vezi ca ai un typo la „Fie ploaie, fie vânD, cu bordura la pământ.”

  0

 8. #13

  Cel mai frumos este in Bwukhale faptul ca toate aceste santiere se deschid toamna. Cu precadere in Oct-Nov cand e traficul mai lejer si e lumea in concedii. De asemenea, se stie ca in constructii si asfaltare ploaia si frigul ajuta cel mai mult. Eu il votez iar pe Oprescu peste 4 ani. E bun, domne’!

  0

  • #14

   Lasa ca l-au votat bucurestenii verzi inca odata acuma, vreo 70% din ei parca daca nu ma insel ca trebuie sa vedem si noi autostrada aia suspendata, nu?

   0

 9. #15

  Distracția mare o să fie când o să scoată bordurile noi să pună cablurile sub pamânt. Evident o să fie nevoie de alte borduri.

  0

 10. #16

  Facem pariu că într-un an le schimbă şi pe astea cu unele noi nouţe?

  0

 11. Bordurile si asfaltul sunt binevenite oricand mai ales in prag de alegeri

  0

 12. #18

  Apropo de Dambovita – sa vii dinspre autostrada si o ie pe Dambovita (ca sa iesi la autovit) – a disparut tot gardul de fier de pe marginea drumului (malul Dambovitei).

  0

 13. #19

  Toate ca toate, dar n-am inteles care-i legatura cu difteria???

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.