14 comentarii

 1. #1

  trigliceridele prea mari. nu mi se permite :(

  0

 2. #2

  Fara sa fiu vedeta am rezolvat pt tatal meu prin cunoscuti. Dat cateva telefoane la neamuri, mers donat si in cateva ore aveam sangele. Nu inteleg de ce se boceste atat, nu trebuie sa doneze o armata de oameni pentru cat are nevoie

  0

  • #3

   Fara sa fii vedeta ai reusit sa strangi sangele necesar pt tatal tau.Asa, daca el mobilizeaza mai multi oameni sa mearga sa doneze,vor beneficia de acel sange alti oameni.

   0

  • #4

   Nu am reusit sa strang eu ca nu’s banca de sange. In momentul in care ai nevoie de sange medicul te anunta ce ai de facut si care este protocolul. Este mult mai bine si mai rapid sa doneze rudele in prima faza (grupa de sange), dupa orice este bine venit. Cat despre bancile de sange au spatiu limitat de depozitare nu are rost sa trimiti o gramada de oameni acolo.

   0

 3. #5

  Pacat, am donat saptamana trecuta.7 saptamani de acum nu mai pot dona :(

  0

 4. #6

  Eu donez oricât și oricând. Doar că trebuie să fie ăia cercetători britanici să extragă sângele din alcool.

  0

  • #7

   Ar trebui sa-l imbuteliezi, sa-i dai un nume si sa-l vinzi in birturile din Vaslui, pe caiet.

   0

  • #8

   @Psionics: „birturile din Vaslui/caiet”. Ce ne mai placE pleonasmele!

   0

 5. #9

  Ba astia care zic ca asta e vedeta si ca vezi doamne are prieteni.
  Ba tontilor! Daca omul e vedeta asta nu inseamna ca are si prieteni. De fapt astia nu prea au. Au fani si ailalti nepasatori.
  Apoi, ma gindesc eu asa cu mintea mea de moldovean trist care este ca poate ma-sa locuieste prin alt oras si s-a internat la Bucuresti. Si data fiind vestea din scurt si posibilii donatori apropiati familiei nu sint prin zona, omu face poate. Adica apeleaza la social media and shit.
  Si am mari indoieli ca Cetin de exemplu a dat postarea asta doar pentru ca ala e vedeta. Cred ca o dadea pentru oricare altul care anunta asa ceva.
  Asa ca mai usor cu vedetismele si judecatile de valoare ca lumea nu e atit de simpla. Doar viata la tara e.

  ps: io nu pot dona din oarescare motive, dar asta nu m-a impeidicat sa dau mai departe vestea si sa incerc sa mobilizez 1-2 oameni.

  0

  • #10

   nu, am dat mai departe pentru ca mama unui om e in suferinta si poate fi ajutata usor. si nu, vedetele nu au prieteni, sa stii.

  • #11

   Noi astia tonti am trecut prin asta. Donezi la cel mai apropiat centru de colectare si specifici pt cine. Bancile de sange au cantitatea necesara pt toate grupele de sange inclusiv pentru cazuri gen Colectiv. Daca are o urgenta spitalul asigura cantitatea necesara si poti dona dupa fara nici un fel de problema. Sunt multe probleme in sistemul de sanatate dar nu sangele. Vrei sange donezi asa se asigura ca au tot timpul sange in banci, cred ca este singurul program care functioneaza in Romania

   0

  • #12

   Vedetele nu e oameni domn’le. Vedetele ie niste oameni singuri.

   0

 6. #13

  Asta cine-i?
  http://imgur.com/FTdjPLV

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.