19 comentarii

 1. #1

  Cred ca era vreun roman balbait in departamentul de numire produse si a fost luat prin surprinde cand a fost intrebat ce nume sa dea noului produs :)

  0

  • #2
   Arhi

   nu stiu ce sa zic, nu are MEA cu semnul exclamarii la sfarsit

 2. Dacă vă zic faptul că-s chior…nici acum nu am văzut despre ce e vorba, am dat click pe link…
  Lămuriți un biet creștin, cam ateu de felul lui.

  1

 3. #7

  Mor…

  https://en.pupupula.com/pages/pupupula

  pū~pū~pū~la
  PUPUPULA is pronounced as [pū~pū~pū~la]. Try a few times to make beautiful little popping sounds.

  0

  • #8

   O fi rudă cu girafa Müia de la Ikea de acum ceva ani.

   1

 4. Chiar dacă denumirea nu este chiar atît de inspirată, succesul comercial pentru PUPUPULA a determinat demararea campaniei preliminare pentru MUMUMUIE, urmând ca în fucție de ratingul atins, să fie comercializare și alte PUPULE, scuze, alte RARARAHATURI !!!
  Va doresc Poftă Bună !

  1

  • #10

   Pu pu pu, la la la, vreau sa stau si eu aici!

   0

 5. #11

  Nu stiu despre italiana, dar in portugheza inseamna a sari.
  https://www.youtube.com/watch?v=Ux-h6tszGNw

  0

 6. #13

  Stiai ca poti sa-ti duci logodnica in concediu in Lapu-Lapu?

  0

 7. #16

  :) pe langa marca de succes, a incercat cineva sa citeasca site-ul ala a lu’ xiaomi :))? tradus de fratele handicapat a lu’ google translate de la un cap la altul…

  0

 8. #17

  „După cum știm cu toții Xiaomi profită de această metodă de marketing pentru a ajuta unele startup să crească, la fel ca în cazul PUPUPULA de aterizare de brand pe crowdfunding companie din China, cu un porc bizar inteligent.”
  Makes sense…

  0

 9. #19

  „grijă și pentru ecologie, deoarece compania PUPUPULA alege numai materiale sigure și ecologice”
  „Personal, consider că PUPUPULA este un produs care ar fi de asemenea bun pentru finanțele mele personale, care știe dacă pot să-i dau niște bani.”

  Priceless…

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.