Ca David Copperfield și Claudia Schiffer

Pe vremea mea, exista un tip numit David Copperfiel, care făcea magie. Interesantă, aș putea spune. Ce am reținut de la el a fost că s-a căsătorit cu o modeală celebră a acelor ani, Claudia Schiffer, pentru a-și mări celebritatea reciproc.

Așa că, mă gândesc eu în sinele meu, Irina Shayk i-a mărit popularitatea lui Cristiano Ronaldo sau invers?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

36 comentarii

 1. #1

  Si ea poarta jambiere! :)))

 2. #2

  Frumoasa mai e fata asta!!! Ar fi putut fi aleasa cea mai frumoasa bruneta din lume. E la fel de bruneta cum e castigatoarea.

 3. #3

  Claudia: Zi-mi cum ai facut trucul!!!!!!!!
  David: Nu pot, e secret.
  C: Te roooooooog!!!!
  D: Nu mai insista, te rog.
  ……..
  Divort

 4. #4

  Nu stiu daca l-a facutcelebru pe Ronaldo, dar in mod sigur l-a facut fericit :)

 5. Pe Irina trupul a facut-o celebra, nu Ronaldo

 6. #6

  Cand te duci la asa ceva acasa, parca mi se pare normal sa dai dracului mai repede cu piciorul in besica aia ca sa nu mai pierzi timpul.

 7. ai vrea-o la steaua?

 8. #10

  sunt singurul căruia i se para banală [NU urâtă]?

 9. In cazul asta cel putin, sunt convins ca ea i-a marit-o lui.

 10. #15

  E buna, seamana cu madalina ghena.

  :))

 11. #16

  Irina ne-a marit-o la toti, aste e sigur!

 12. #17

  Era cunoscuta si inainte, dar abia dupa legatura cu Ronaldo a devenit celebra.
  Dar e adevarat ca e cu adevarat frumoasa si are mult bun gust, imi amintesc o tinuta a ei de la nu stiu ce eveniment, ceva fara cercei, fara nimic la gat, o rochie simpla, dar arata absolut spectaculos.

 13. #18

  Nu s-au căsătorit David şi Claudia. Iar contractul, dacă o fi fost vreunul, a cam fâsâit pentru el: ea e şi azi foarte activă şi prezentă în viaţa publică, de el nu s-a mai auzit de ani de zile.

 14. #22

  i-a marit poPULAritatea lui ronaldo

 15. @vlad: prietene ai probleme de intelegere a cuvantului banal. Chiar ma intrebam daca si la tipa asta vine vreunul sa zica ceva negativ de ea. Si uite de unde a sarit iepurele :)

 16. #25

  Cine e Ronaldo?

 17. #27

  frumusetea nu scoala poola.dimpotriva, o inhiba.cand ma uit la o femeie cu adevarat frumoasa,cu trasaturi delicate,oarecum simetrice, poola mea e inerta.daca vad o penala cu atitudine,uratica fiind, simt cum pulseaza viata.

 18. Am sperat ca ultimul nume din articol e Cristian Gog.

 19. #32

  Bre mi-am dat seama de cine imi aduce aminte Andra cand hahaie fara rost la Romanii au Talent. De Beavis si Butthead :))

  • #34

   Singura diferenta e ca pe astea cand le demachiezi te sperii de ele si de Irina nu

  • #35

   sunt absolut convins ca ai drepate! e numa rebuturi…

 20. la 100 de milioane de euro transfer nu-ti mai trebuie o fufa care sa te faca celebru. mai ales cand joci pentru un club ca real ce are in spate un palmaners formidabil de trofee.

  vezi cazul lui bale. pe el nu l-a facut nimeni celebru si cu toate astea este tocmai din cauza transferului care a echivalat cu cel al lui ronaldo.

Citește și...

Worldclassul de la Auchan este în completă derivă. Sala e jegoasă, aparatele se distrug și nimeni nu le repară, aerul condiționat ori e închis ori nu mai face față, e o căldură de leșini acolo. A fost vreunul din voi la Worldclass Titan Park? E decent, aer condiționat, spațiu MARE și aparate curate […]