Ca David Copperfield și Claudia Schiffer

Pe vremea mea, exista un tip numit David Copperfiel, care făcea magie. Interesantă, aș putea spune. Ce am reținut de la el a fost că s-a căsătorit cu o modeală celebră a acelor ani, Claudia Schiffer, pentru a-și mări celebritatea reciproc.

Așa că, mă gândesc eu în sinele meu, Irina Shayk i-a mărit popularitatea lui Cristiano Ronaldo sau invers?

36 comentarii

 1. #1

  Si ea poarta jambiere! :)))

  0

 2. #2

  Frumoasa mai e fata asta!!! Ar fi putut fi aleasa cea mai frumoasa bruneta din lume. E la fel de bruneta cum e castigatoarea.

  0

 3. #3

  Claudia: Zi-mi cum ai facut trucul!!!!!!!!
  David: Nu pot, e secret.
  C: Te roooooooog!!!!
  D: Nu mai insista, te rog.
  ……..
  Divort

  0

 4. #4

  Nu stiu daca l-a facutcelebru pe Ronaldo, dar in mod sigur l-a facut fericit :)

  0

 5. Pe Irina trupul a facut-o celebra, nu Ronaldo

  0

 6. #6

  Cand te duci la asa ceva acasa, parca mi se pare normal sa dai dracului mai repede cu piciorul in besica aia ca sa nu mai pierzi timpul.

  0

 7. ai vrea-o la steaua?

  0

 8. #10

  sunt singurul căruia i se para banală [NU urâtă]?

  0

 9. In cazul asta cel putin, sunt convins ca ea i-a marit-o lui.

  0

 10. #15

  E buna, seamana cu madalina ghena.

  :))

  0

 11. #16

  Irina ne-a marit-o la toti, aste e sigur!

  0

 12. #17

  Era cunoscuta si inainte, dar abia dupa legatura cu Ronaldo a devenit celebra.
  Dar e adevarat ca e cu adevarat frumoasa si are mult bun gust, imi amintesc o tinuta a ei de la nu stiu ce eveniment, ceva fara cercei, fara nimic la gat, o rochie simpla, dar arata absolut spectaculos.

  0

 13. #18

  Nu s-au căsătorit David şi Claudia. Iar contractul, dacă o fi fost vreunul, a cam fâsâit pentru el: ea e şi azi foarte activă şi prezentă în viaţa publică, de el nu s-a mai auzit de ani de zile.

  0

 14. #22

  i-a marit poPULAritatea lui ronaldo

  0

 15. @vlad: prietene ai probleme de intelegere a cuvantului banal. Chiar ma intrebam daca si la tipa asta vine vreunul sa zica ceva negativ de ea. Si uite de unde a sarit iepurele :)

  0

 16. #25

  Cine e Ronaldo?

  0

  • #26

   Fraieru ala de s-a pisat pe messi in ultimu an

   0

 17. #27

  frumusetea nu scoala poola.dimpotriva, o inhiba.cand ma uit la o femeie cu adevarat frumoasa,cu trasaturi delicate,oarecum simetrice, poola mea e inerta.daca vad o penala cu atitudine,uratica fiind, simt cum pulseaza viata.

  0

  • #28

   freud ar spune multe despre aceasta tară sexuală ce te grevează

  • simplu, alea ”uratici” ti se par frumoase

   0

  • #30

   Nu-i frumos ce-i frumos… e frumos ce-mi place mie…

   0

 18. Am sperat ca ultimul nume din articol e Cristian Gog.

  0

 19. #32

  Bre mi-am dat seama de cine imi aduce aminte Andra cand hahaie fara rost la Romanii au Talent. De Beavis si Butthead :))

  0

  • #34

   Singura diferenta e ca pe astea cand le demachiezi te sperii de ele si de Irina nu

   0

  • #35

   sunt absolut convins ca ai drepate! e numa rebuturi…

   0

 20. la 100 de milioane de euro transfer nu-ti mai trebuie o fufa care sa te faca celebru. mai ales cand joci pentru un club ca real ce are in spate un palmaners formidabil de trofee.

  vezi cazul lui bale. pe el nu l-a facut nimeni celebru si cu toate astea este tocmai din cauza transferului care a echivalat cu cel al lui ronaldo.

  0

Citește și...

Am citit cu cel mai profund dezgust comentariile voastre care il apără pe turnătorul Băsescu. Vai, nu avea altă șansă, nu putea fi comandant de vas, nu putea fi legația de la Anvers, dacă nu turna. El și cu Felix ce s-au sacrificat să toarne, ca să poată munci pentru țară. Tatăl meu, […]

Un geniu creator nu poate fi înlănțuit. De aceea, dacă te-ai apucat să compui ceva prin Universul ăsta, sfârșești în singurătate. Acolo, singur, ca Luceafărul. În frigul cosmic. La minus 273,15 Celsius – întrebați la Maddame ce înseamnă asta. La congelul ăla nu rămâi decât un gând. Epistemă și-atât. […]

Stăteam ieri, după ce arsesem mâncarea de varză cu carne și admiram halul în care ajunsese oala, că existăun singur utilaj de bucătărie care îmi este indispensabil. Mașina de spălat vase. Folosesc așa ceva de vreo 10 ani, fără niciun fel de pauză. Și dacă cumva s-ar strica, primul lucru pe care îl […]

Am scris articolul de mai jos acum fix 10 ani, dincolo. Nimic nu s-a schimbat. În ultima vreme, poate şi datorită specificului feminin al blogului de faţă, Maddame este din ce în ce mai des lăudată sau dimpotrivă, acuzată de feminism. Ca să citez din personajul meu de suflet, “I deserve neither […]