30 comentarii

 1. word!

 2. Pentru că nu vrea să-l mai aibe pe încă unu’ pe conştiinţă :twisted:

 3. Nici ca se putea mai bine spus. True true true !

 4. După 38 de ani majoritatea femeilor au poftă de morcov subţire, proaspăt şi tânăr.
  Şi de aceea nu mai suportă hreanul!

 5. pentru ca-i trebuie altul nou de care sa nu se fereasca amantii, ca pe asta de acum l-au aflat toti ca are carabina si trage :)

 6. uneori vad cum si femeile gandesc ca barbatii :))

 7. Cine-i Romanita Iovan ?

  Nu, pe bune …

 8. Ce vorbe intelepte spune nevasta-ta! Adevar graieste, nu o cunosc pe nevasta, da parca imi si inchipui cu ce glas mieros a zis: Pentru ca e curva, BA!

 9. Oricum, atunci cand esti in showbiz, riscul de a divorta sau insela este foarte mare. Tentatiile sunt la tot pasul si ma refer atat la femei cat si la cei cu oua. Tre` sa recunoastem ca si noi daca am fi vedete, am pleca mai tot timpul pe la emisiuni, pe la show-uri, am neglija putin mai mult familia, iar indepartarea este iminenta. te simti strain de el sau ea, apare cel ce te intelege, sexicul si gata nu mai suntem pe aceeasi lungime de unda? Altul la rand…

 10. Pt ca ea e fumeie independenta si curva :)

 11. Divorteaza pentru ca s-a pensionat Iovan si probabil ca vrea si un morcov tanar, dupa cum s-a scris mai sus.
  Am o colega de birou care are exact varsta respectiva (38) si numai morcovi tineri serveste, chit ca aia de tineri ce sunt au devenit babofili.

 12. Ala care este, Romaniţa se autointitulează creatoare de modă HAHAHA, În urmă cu ceva ani, bărbată-su, pilot de avion, la împuşcat pe un ţigan venit să-i jefuiască. Teoretic bărbată-su trebuia să ajungă la pârnaie, dar a scăpat pentru că s-a considerat că s-a autoapărat.
  După incident, Romaniţa a apărut ca o mioară vânătă la ochi şi a povestit presei cum a pierdut ea sarcina din cauza stresului la care a fost supusă. Asta-i tot ce ştiu despre ea :)))

 13. Cred ca nevasta stie ce vorbeste, sincer aceeasi reactie as avea-o si eu :D

  In alta ordine de idei .. who cares? Sa ii fie de bine…

 14. …………. asta e motivul dar sa nu mai spui la nimeni ;)

 15. Despre mine e vorba? :)

 16. papushe, nu, despre tine a fost vb intr-un topic anterior. desigur, daca te cheama romanita, da, e vb de tine

 17. romanita iovan e cea al carei amant a fost impuscat de barbat? da` asta cu ce se ocupa? atrage barbati pe care sa-i vaneze barba`su legal?

 18. Follen, deci radem amandoi cu lacrimi

 19. Ca sa nu incalce prevederile contractului prenuptial si sa fie legal sa fie curva. Deci e un demeres preagatitor actului in sine. A statutului adica… Pana atunci este „in curs de” curvasarire ! :)))))

 20. #22

  Si ce te faci daca nu e curva ? Poate e ala impotent…mintal ! N-o mai intelege, nu mai relationeaza, nu mai comunica, nu i se mai scoala … intram pe alt taram.

 21. miluch, are doi amanti legali, un ziarist si un mare patron, sunt poze cu ea luandu-si limba-n gura cu ei. si sa vezi, era maritata cu iovan cand facea asta. ergo, e curva

 22. adevăr greieşte a ta femeie :)

 23. Încă o dovadă că femeile adevăr grăiesc!

 24. shhhhhh…ca imi citeste blogul si isi ia lumea in cap

 25. Nui ma copii frumosi ce sunteti! Ea divorteaza pentru ca era curva si acum vrea sa devina o amanta legala a mai ultor jmecheri cu bani! Insa cred ca dupa ce se va desparti va deveni o stoarfa pe care nu o va mai dori nimeni! ;)

 26. :)):)):)) Mie mi se pare logic. Bărbat-su vânează bărbaţi. Şi ea tot bărbaţi, că doar e hobby de familie… :)):)):))

 27. Pentru ca e curva altuia bă … huh.

 28. ca merge pe urmele lu’ raduleasca ?:))
  poate a gasit si asta pe unu’ mai tanar si mai potent :))