De ce e bun transportul în comun

Microbuzele de la GMS sunt într-o stare mai mult decât jalnică. Pe linia 302 e o adevărată aventură să mergi cu ele. Îţi trebuie curaj, nu glumă, să te urci într-un sicriu de genul ăla.

Întotdeauna m-am întrebat de ce nu îşi reînnoiesc parcul auto. Doar au încasări uriaşe, cel puţin pe timpul verii.
Ieri mi s-a lămurit problema. Domnul Fane, şoferul microbuzului 302, NU A RUPT UN SINGUR BILET pe tot parcursul traseului. Dădea omul 2 lei, el lua banii, se făcea că plouă, până călătorul se plictisea de aşteptat şi se muta la locul lui.

Aproape de Metro 1, m-a luat bucuria, pentru că am văzut că se urcă tipul care e supraveghetor la capăt de linie. Gat, am zis, începe să controleze, să vezi ce scandal frumuşel iese.
De unde. Tipul s-a azvârlit într-un scaun, a urlat un „ce faci bă fane, cum merg afacerile?” şi cam aia a fost.

Doamne, rău e să nu mai ai maşină. A acaparat nevasta maşina de tot. Iar transportul în comun e cumplit.
Problogger de 2 lei, care merge cu autobuzul. Damn….

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. Exista si ratc, cu autobuzele care sunt mai mult sau mai putin ok atat timp cat nu-i aglomerat.

  0

  0

 2. „Problogger de 2 lei, care merge cu autobuzul. Damn….” :))) :))))) da la s ca te faci tu mare :P si ti iei o mercedeasa

  0

  0

 3. vindea basescu matizu cu 100 de bulioane…

  0

  0

 4. pai daca si tu te duci la metro. eu am adoptat mersul pe jos, tinde sa mearga atata timp cat nu-s 73446326 de grade afara. adica o sa mai mearga o zi-doua. dup-aia, trecem la programul de vara – dormit ziua, iesit noaptea. :-)

  0

  0

 5. tinand cont ca de pe 17 nu mai am voie sa conduc, ma voi alatura grupului vesel de bloggeri care merg cu autobuzul respectiv troleul :)

  0

  0

 6. NU SUPORT SA MERG CU MIJLOCUL DE TRANSPORT IN COMUN , daca am 10 ron la mine si stiu ca o cursa cu taxiul pana unde merg eu face 10 ron pai ai dau pe taxiu decat sa merg cu toti transpirati , cocalari s.a.m.d ( fac exceptie doar cand ma duc la facultate pentru ca ma duc cu tramvaiul si e mult mai liber )

  0

  0

 7. nu obisnuies sa folosesc transportul in comun deoarece e plin de ciobani si tigani care PUT ingrozitor (a transpiratie sau cocalarii a parfum de ala de la second-hand) dar cateodata e salvator si asta. FOLOSESC PeJOSUL ca e un transport super si faci si miscare :) + ca e sanatos :), fac pe zii 2 Km si ceva.

  0

  0

 8. eh, şi controlorul îşi ia partea lui ;)
  Cel mai mişto e pe linia 303 : Frăţilă vrea vreo 2-3 mil/zi de la fiecare maşină. Restul este al şoferului. Bine, că nici ăla nu îşi ia alte maşini :D

  0

  0

 9. Incearca sa mergi in Bucuresti cu 102, sa vezi acolo transport in comun, cand e plin de ciori. Nu mai stii la ce sa fii atent, sa nu cazi prin masina sau la buzunare.

  0

  0

 10. asa e peste tot ..cu soferii si controlorii..e mai frumos cand cointrolorul nu se intelege cu soferu`

  0

  0

 11. #11

  cum sa nu se inteleaga controlorul cu soferul ???
  doar traim la Romanica.

  0

  0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]