De ce e bun transportul în comun

Microbuzele de la GMS sunt într-o stare mai mult decât jalnică. Pe linia 302 e o adevărată aventură să mergi cu ele. Îţi trebuie curaj, nu glumă, să te urci într-un sicriu de genul ăla.

Întotdeauna m-am întrebat de ce nu îşi reînnoiesc parcul auto. Doar au încasări uriaşe, cel puţin pe timpul verii.
Ieri mi s-a lămurit problema. Domnul Fane, şoferul microbuzului 302, NU A RUPT UN SINGUR BILET pe tot parcursul traseului. Dădea omul 2 lei, el lua banii, se făcea că plouă, până călătorul se plictisea de aşteptat şi se muta la locul lui.

Aproape de Metro 1, m-a luat bucuria, pentru că am văzut că se urcă tipul care e supraveghetor la capăt de linie. Gat, am zis, începe să controleze, să vezi ce scandal frumuşel iese.
De unde. Tipul s-a azvârlit într-un scaun, a urlat un „ce faci bă fane, cum merg afacerile?” şi cam aia a fost.

Doamne, rău e să nu mai ai maşină. A acaparat nevasta maşina de tot. Iar transportul în comun e cumplit.
Problogger de 2 lei, care merge cu autobuzul. Damn….

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. Exista si ratc, cu autobuzele care sunt mai mult sau mai putin ok atat timp cat nu-i aglomerat.

  Thumb up 0
 2. „Problogger de 2 lei, care merge cu autobuzul. Damn….” :))) :))))) da la s ca te faci tu mare 😛 si ti iei o mercedeasa

  Thumb up 0
 3. vindea basescu matizu cu 100 de bulioane…

  Thumb up 0
 4. pai daca si tu te duci la metro. eu am adoptat mersul pe jos, tinde sa mearga atata timp cat nu-s 73446326 de grade afara. adica o sa mai mearga o zi-doua. dup-aia, trecem la programul de vara – dormit ziua, iesit noaptea. 🙂

  Thumb up 0
 5. tinand cont ca de pe 17 nu mai am voie sa conduc, ma voi alatura grupului vesel de bloggeri care merg cu autobuzul respectiv troleul 🙂

  Thumb up 0
 6. NU SUPORT SA MERG CU MIJLOCUL DE TRANSPORT IN COMUN , daca am 10 ron la mine si stiu ca o cursa cu taxiul pana unde merg eu face 10 ron pai ai dau pe taxiu decat sa merg cu toti transpirati , cocalari s.a.m.d ( fac exceptie doar cand ma duc la facultate pentru ca ma duc cu tramvaiul si e mult mai liber )

  Thumb up 0
 7. nu obisnuies sa folosesc transportul in comun deoarece e plin de ciobani si tigani care PUT ingrozitor (a transpiratie sau cocalarii a parfum de ala de la second-hand) dar cateodata e salvator si asta. FOLOSESC PeJOSUL ca e un transport super si faci si miscare 🙂 + ca e sanatos :), fac pe zii 2 Km si ceva.

  Thumb up 0
 8. eh, şi controlorul îşi ia partea lui 😉
  Cel mai mişto e pe linia 303 : Frăţilă vrea vreo 2-3 mil/zi de la fiecare maşină. Restul este al şoferului. Bine, că nici ăla nu îşi ia alte maşini 😀

  Thumb up 0
 9. Incearca sa mergi in Bucuresti cu 102, sa vezi acolo transport in comun, cand e plin de ciori. Nu mai stii la ce sa fii atent, sa nu cazi prin masina sau la buzunare.

  Thumb up 0
 10. asa e peste tot ..cu soferii si controlorii..e mai frumos cand cointrolorul nu se intelege cu soferu`

  Thumb up 0
 11. #11

  cum sa nu se inteleaga controlorul cu soferul ???
  doar traim la Romanica.

  Thumb up 0