De ce noi, bărbații, avem supremația în lume

 1. Pentru că dumnezeu a fost bărbat. Cel puțin așa zice la Cărțile Sfinte. Iar bărbații sunt făcuți după chipul și asemănarea Lui, drept pentru care bărbatul e reprezentantul divinității pe pământ. Femeile sunt coaste vorbitoare, nu?
 2. Creierul bărbaților la naștere cântărește cu 12% mai mult decât cel al femeilor, iar diferența se păstrează în timp. Clar că la creier mărimea contează, deci în principiu bărbații sunt mai inteligenți decât femeile.
 3. Bărbații conduc lumea, și nu neapărat dpdv politic. Marii artiști și oameni de știință, Dali, Einstein,Michelangelo, Da Vinci,Newton, Beatles, Costel Busuioc, toți au fost sau sunt bărbați. Femei oameni de știință? Mai puțin și dacă există, în general slabe sau moarte din neglijență, a se vedea cazul Slodowskăi Curie.
 4. Bărbații trăiesc mai puțin. Iși fac datoria de a lăsa locul noilor generații, spre deosebire de femei, care parcă au venit pe pământ pentru eternitate. Desigur, această eternitate este și mai lungă din cauză că femeile vorbesc mult, iar cercetătorii britanici au stabilit că una din cauzele morții premature la bărbați este femeia mult-vorbitoare.
 5. Bărbații sunt lideri înnăscuți. Orice bărbat, luat de pe stradă, după o săptămână de antrenament, poate fi un comandant foarte bun al unui pluton de armată. În schimb, dacă pui o femeie comandant peste un pluton de armată, singurul rezultat obținut este că nu plutonul va fi futut de comandant, ci invers. La propriu.
 6. Bărbații sunt mult mai buni la orientarea în spațiu. Marea majoritate a femeilor, dacă le iei repede, nu sunt în stare să diferențieze stânga de dreapta. Nu mai vorbim de punctele cardinale sau de eventuale orientări pe străzile unui oraș. De aceea bărbații nu cer indicații de drum. Pentru că nu au nevoie.
 7. Bărbații sunt capabili să facă parcare laterală. Gândiți-vă câte filme sunt pe internet cu femei care parchează aiurea, aruncă mașini în baltă, se răstoarnă, pleacă de la benzinărie cu pompa înfiptă în rezervor. Este că dacă vă gândiți repede, nu vă amintiți de un film în care un bărbat face așa ceva?
 8. Bărbații îmbătrânesc mai frumos decât femeile. Un bărbat la 50 de ani e în floarea vârstei și nu e deloc deplasat să îl vezi la braț cu o păpușică de 20. O femeie de 50 de ani se gândește deja la loc de veci, colivă, discută tratamente reumatoide cu vecinele, schimbă rețete și câte un pic de sare și în general, au cam ieșit din cursa sexuală demult. Dealtfel, nici un bărbat de 20 nu s-ar uita la o femeie de 50, nu? Nici măcar pentru bani.
 9. Noi putem ține un secret. Pentru totdeauna. Încearcă să spui un secret unei femei. Va fi secret exact până când va vorbi cu prietena ei cea mai bună, căreia i-l va fi spus sub jurământul Vezi că e secret, nimeni nu trebuie să îl mai știe. Și tot așa, din prietenă în prietenă, până ajunge la tine, într-o formă identică sau amplificată. Chestia e demonstrată de mine însumi, când i-am spus unei prietene că cea mai bună prietenă a noastră e gravidă și are gemeni. La mine a ajuns că e gravidă, probabil cvadrupleți și că a fugit să nască în Serbia.
 10. Bărbații au penis. Femeile au doar nevoie de el

140 comentarii

 1. FIRST

  adevarat articol

  (junk comment stiu)

  0

  0

 2. #2

  da cum, de astea cu first e tot ce imi doresc eu de la un comentariu:)

  0

  0

 3. Si misogin, si narcisist….just perfect:D

  0

  0

 4. #4

  just like god intended to be:)

  0

  0

 5. #5

  cum te suporta nevasta?

  0

  0

 6. #6

  notita catre mine „Nu iti lasa sotul sa il citeasca pe Arhi”

  0

  0

 7. 10. ruleaza maxim :D

  0

  0

 8. :)…păcat că nu e dimineață, altfel ar fi mers aia cu ”I love the smell of (half-baked) truth in the morning”…

  0

  0

 9. Arhi, tu pe unde esti in reprezentarea aia grafica? :) ca nu te vad..

  0

  0

 10. ..şi când te gândeşti cum vor ele să fie cel puţin egale bărbatului..

  Eu mă izbesc cel mai mult de ele în trafic, acolo iau foc, nu alta. Mi s-a întâmplat cam acum o lună să ajung pe la Selgros; căutând să parchez maşina, la un moment dat observ în faţa mea cum dintr-un loc de parcare, o maşină dă cu spatele brusc şi mă loveşte cu putere. Se dă jos o femeie şi mă întreabă revoltată: Ce căutai tu în spatele meu?

  Cu siguraţă gândirea femeii e limitată, şi cu siguranţă nu sunt răutăcios, e doar realitate constatată şi răs-răs-răs constatată.

  0

  0

 11. Sunt si ele bune la ceva. Gandeste-te! Daca n-ar mai fi ele tu n-ai mai fi scris postul asta. :)

  0

  0

  • #12

   badduck, sa nu uitam ca daca nu contribuia tata, oricum nu ajungeam sa scriu postul asta, nu? ca doar nu se autofertilizeaza, e nevoie si de o pula tzapana

   0

   0

 12. Perfect! Nici că se putea mai bine! Şi cel mai mişto e că i-ai şi întărâtat pe misogini. :)
  Aplauze de golf!

  0

  0

 13. @ idaho – cred că în în cazul postării de față se aplică vorba aceea cu popa, dar pe dos: fă ce face popa, nu ce zice popa :)

  0

  0

 14. #15

  Doamne, e criminala expresia de „coasta(e) vorbitoare)” :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  0

  0

 15. #16

  ce-ti mai place sa scrii despre cum suntem noi sclavii femeii…

  0

  0

 16. Cel mai true e punctul 9.

  0

  0

 17. vino tu la noi la israel si o sa vezi ca cei mai ai dracu soldati sint femeile…si comandanti..in armata israeliana se stie ca e bine sa treci pe partea ailalta cind vezio gagica in haine militare
  BICI!

  0

  0

 18. „1. Pentru că dumnezeu a fost bărbat. Cel puțin așa zice la Cărțile Sfinte. Iar bărbații sunt făcuți după chipul și asemănarea Lui, drept pentru care bărbatul e reprezentantul divinității pe pământ.”

  Crezi asta? :)

  0

  0

 19. #21

  karmapolice, am inteles ca in armata israeliana intai le supune la perversiuni sexuale maxime pana le face dependente de sex, dupa care le interzice sexul cu desavarsire. de unde si faptul ca o iau razna si se fac :ale dracului:

  0

  0

 20. Femeile is pur si simplu proaste si singura lor ambitie e sa isi gaseasca sponsor …

  Acu na o sa navaleasca toate pizdulicile ofuscate ca vai si pe dincolo … ehh asteptam sa vedem ce iese :)

  0

  0

 21. Gurile rele spun ca din biblioara a fost scoasa o povestioara draguta despre cum au aparut primii oameni. Se zice ca de fapt doamne doamne a facut si barbat si femeie din lut. Pe barbat il chema Adam, pe femeie o chema Lilith. Numai ca Lilith era cam obraznica, probabil nu ii dadea mancare calda si facea scandal daca Adam termina inaintea ei (curatenia), asa ca Adam a batut din picior si doamnedoamne a izgonit-o pe Lilith si i-a adus una noua, virgina, si facuta dintr-o coasta – Eva. Probabil din cauza asta barbatii din ziua de azi tanjesc dupa o fata rea, oricat de buna ar fi fata pe care o au acasa – exista in adn-ul lor dorul de Lilith, prima nevasta a primului barbat :D

  0

  0

 22. #24

  Reading the blog, having a revelation… true, true.

  0

  0

 23. #25

  I-auzi ce zic smecherii adevarati.

  Femeia e o suprafata care simuleaza adancimea. – Friedrich Nietzsche

  Femeia este un animal cu par lung si idei scurte. – Arthur Schopenhauer

  Femeia este o hoata, o speculanta, un parazit. – Giovanni Papini

  Femeia e o fiinta slaba, victima a fiziologicului ei, orientabila dupa barbat, care trebuie s-o ocroteasca si sa-i imprumute personalitatea lui. – George Calinescu

  Daca femeia ar fi buna, si Dumnezeu ar avea una. – Necunoscut

  Hotii iti cer banii sau viata; femeile le vor pe amandoua. – Samuel Butler.

  Burlacii ar trebui sa plateasca un impozit mai mare. Nu este corect ca unii barbati sa fie mai fericiti decat altii. – Oscar Wilde

  0

  0

 24. #26

  Dupa mine, casatoria perfecta ar fi cea intre o oarba si un surd. :))

  0

  0

 25. #27

  Lui Kant ii placea sa provoace femeile, spunandu-le ca se putea demonstra, urmarind textul Bibliei, ca femeile nu ajung in rai, deoarece, conform unui pasaj al Apocalipsei Sfantului Ioan, in ceruri s-a lasat tacere timp de jumatate de ora. Asa ceva ar fi fost imposibil daca ar fi fost acolo o femeie, glumea Kant. :))

  0

  0

 26. #28

  1. De fapt, nu se mentioneaza nicaieri ca e barbat, nici ca e femeie. E o entitate. Asa cum nu se mentioneaza explicit nici ca fructul cunoasterii ar fi fost marul. La fel de bine putea fi pruna, portocala sau para.

  2. Creierul lui Einstein, conservat in formol, este nu numai mai usor decat media, ci prezinta si o malformatie. Se pare ca aceasta a lucrat in favoarea lui, ceea ce reprezinta o exceptie de la regula, permitand realizarea mai rapida a sinapselor.

  3. Latura rationala e mai dezvoltata la barbati decat la majoritatea femeilor. Cu toate acestea, sunt destul de multi lideri politici femei, care nu se afla in pozitia respectiva doar pentru ca au sani.

  4. Bărbații trăiesc mai puțin – se pare ca exista niste deficiente de ordin genetic, barbatii sunt mai predispusi la accidente vasculare si boli arteriale. Explicatia sta tot in cromozomul Y.

  5. Bărbații sunt lideri înnăscuți – nu e deloc obligatoriu. Sunt multi cei care chiar au impresia asta despre sine, which is naspa.
  6. Bărbații sunt mult mai buni la orientarea în spațiu. Tot genele sunt de vina. Femeile au orientare periferica mult mai buna, in schimb nu se pricep sa aproximeze distantele, de aici numeroasele incidente survenite la parcarea laterala. Altminteri, ei nu cer indicatii inclusiv pentru ca nu vor -mai ales cand sunt cu vreo juna in masina.
  7. Bărbații sunt capabili să facă parcare laterală – a se vedea mai sus.
  8. Bărbații îmbătrânesc mai frumos decât femeile – cu numeroase exceptii: Alain Delon, Jean Paul Belmondo, Roger Moore, Michael Douglas, ca sa numesc cateva cazuri cunoscute. Analog, o doamna precum Helen Mirren inainteaza extrem de frumos si elegant in varsta.
  9. Noi putem ține un secret. Pentru totdeauna – nu musai. Doi amici de-ai mei s-au despartit pentru ca el o inselase (aventura de-o noapte, de care nu stia nici vantul nici pamantul), i-a povestit unui prieten ”iote ma, am f*** pe aia, nu mai spui la nimeni”, prietenul i-a spus sotiei, sotia i-a spus femeii inselate, end of story. Ok, de sotie am stabilit, e femeie deci trancaneste, dar barbatul ei?

  10. Bărbații au penis. Femeile au doar nevoie de el – nu-l au pentru totdeauna. Trist, stiu.

  Mai, da’ chiar am timp si chef de scris azi :))

  0

  0

  • #29

   Ingrid, se mentioneaza textual ca Dumnezeu l-a facut pe om dupa chipul si asemanarea lui. OM=Barbat. Dupa aceea, cand adam nu avea ce sa futa, i-a facut-o si pe eva, sa ii treaca de plictis

   0

   0

 27. #30

  @Ingrid:

  Esti varza, sa moara mama.

  Singurul secret pe care il poate tine o femeie este varsta ei. – Voltaire.

  0

  0

 28. #31

  Dumnezeu a facut barbatul. Apoi a facut o greseala. :))

  0

  0

 29. #32

  ‘Taylor Poole ⎝⏠⏝⏠⎠ i love taking it up the ass and in the mouth’ (copy-paste from the Gay Marriage fan page)
  ‘Women already make up the majority of professional workers in several rich countries, including the US. /…/ Societies that try to resist this trend – most notably the Arab countries, but also Japan and some southern European countries – will pay a heavy price in the form of wasted talent and frustrated citizens.’ (copy-paste from The Economist)
  http://images3.cafepress.com/product/66949753v4_480x480_Front.jpg – should find the evolution of authority
  These should only add up to the whole picture. Cause men vs women consists of more than only 10 points and you know there’s always your side of an argument, my side and the right side. So admit, we’re both wrong. :)) cheers :D
  ps – and yet, you’re so damn right about #9!!! can’t argue with that!

  0

  0

 30. #33

  era un banc cu asta:
  SEARA
  Barbatul: Cand spui OM spui barbat nu femeie, asa scrie in biblie si asta asa e
  DIMINEATA
  Barbatul: Tu femeie, am un cacat in cizma
  Femeia: Vorbesti prostii, ce cacat?
  Barbatul: Hai sa vezi, e un cacat de om
  Femeia: Ai vazut, eu sunt acel om :)

  0

  0

  • #34

   de unde rezulta ca si femeile se caca. prost, dar se caca si ele

   0

   0

 31. #35

  @Arhi :))))))))))))))))))))))))) Buna asta.
  Da, domnule… si Angelina Jolie se c**a. Oare barbatii vor avea mai putine fantezii cu ea ca urmare a acestui fapt?

  0

  0

 32. Da, Dumnezeu a facut barbatul. Apoi a zis: sunt sigur ca pot mai mult! :)))

  0

  0

 33. #37

  Apropo de marimi ale creierului. Ne referim la barbati. Femeile nu au asa ceva.Ele au tarate. Masuratori luate de catre un celebru doctor si avocat al vremii, Dr. Gwinner.

  Schopenhauer – 14,67 cm
  Kant- 13,09 cm
  Talleyrand -12, 86 cm
  Schiller – 12,64
  Napoleon -11, 96 cm
  Christoph August Tiedge – 11,28 cm
  Al unui cretin – 6,32 cm

  P.S: La punctul 4…..barbatii traiesc mai putin tot din cauza voastra, fa, proastelor. Ne sugeti si la propriu si la figurat. Un buddhist abstinent din Tibet a ajuns si la varsta de 130 de ani, citeam alaltaieri in presa. Daca va dam voua sperma, normal ca noi ne ducem in patru scanduri mai repede. Fara sperma si hormonii nostrii faceti ca tot dracii. Asa ca am hotarat sa-mi bag pula-n ele de femei si sa traiesc 150 de ani.

  0

  0

 34. Sa inteleg ca cineva doarme pe pres in seara asta? :))

  0

  0

 35. arhi, s-ar putea:))))

  0

  0

 36. BTW eu stau tot in Pantelimon si am un fotoliu extensibil… In caz ca se face frig pe pres :D

  0

  0

 37. nu`j ce cauta „daca” in comentariul de mai sus. buton de edit n`ai?

  0

  0

  • #42

   puiu nu, ca se blocheaza baza de date. ti-am corectat eu manual

   0

   0

 38. la punctul 8 ai uitat de milfuri :D :)

  0

  0

 39. #44

  A. Freigedank sunt curios daca ai tupeu sa ii spui si mamei tale acelasi lucru…

  0

  0

 40. #45

  Bah, deci mi-au dat lacrimile la „coaste vorbitoare”! Geniala!

  0

  0

 41. #46

  Ba ce ipocriti sunteti. Daca nu existau femeile , v-ati fute unul pe altul in cur.

  0

  0

 42. #47

  A. Freigedank alege te rog.Ori una ori alta

  0

  0

 43. #48

  cum sa-l pui pe busuoic langa aia?ala e un analfabet pe langa ce au facut aia

  0

  0

 44. #49

  @Cristi:
  Da, fraiere , am tupeu. Si mai am tupeu sa ne intalnim si sa ne batem daca vrei.

  0

  0

 45. Azi a fost ziua misoginismelor ? Că blowjob & steak day a cam trecut. Sau ziua misoginismelor e in fiecare zi acu’ că ești minoritar în casă ?

  0

  0

 46. #51

  @A. Freigedank
  Ciudat eu il am de 25cm :)) any problems?

  0

  0

 47. #52

  Eu cred ca prostia o ai de 25. Ce ai masurat tu si cum ai masurat, tarane? Craniul?

  0

  0

 48. #53

  Berbecule, nu e vorba despre craniu. Si sunt curios cum ti-ai masurat tu creierul…..Greutatea si marimea creierului se poate vedea la autopsie.

  0

  0

 49. #54

  Poate tu ai pula de 25. Oricum, nu marimea creierului este cea care conteaza in mod desavarsit. Sunt sigur ca exista creiere mai mare decat cele ale unui Kant sau Schopenhauer, insa pe cand la ei toti cei 14 cm reprezinta materie geniala, la altul care il are de 20 sa spunem, fii sigur ca este format din cacat. Si, nu, nu marimea creierului da inteligenta. Sunt mai multi factori. Calitatea conteaza, nu cantitatea.

  @Arhi:

  Nu are importanta ca este cu 12 % mai greu sau ma rog. Nu asta conteaza. Nu putem face o comparatie intre creierul barbatilor si creierasul femeilor. E ca si cum ai compara tarate cu caviar.

  0

  0

 50. E nevoie si de-o gaura stramta ca sa ai unde infige p**a aia teapana :D

  0

  0

 51. #56

  A.Freigedank. Te-a dat gagica afara din casa si nu aveai unde sa iti exprimi furia ?

  0

  0

 52. @ Ingrid – textul nu e menit a fi luat in serios, deci n-are sens demontarea punct cu punct. radem, glumim, ne simtim bine, dar nu parasim incinta ;)

  0

  0

 53. #58

  :)))))) Ni, ma, la ei cat is de cocosi……si ocosi!

  0

  0

 54. #59

  pana la urma, cred ca putem demonstra si lingvistico-statistic

  Sunt mult mai multe femei care zic „in poola mea” decat barbati care sa zica „ce peezda mea ?”

  Asta nu e o recunoastere a suprematiei ?

  0

  0

 55. #60

  bai freigedank, iar esti tare in gura aiurea? cind te-am chemat sa-ti rup gura te-ai dat lovit, si acu faci pe nebunu ca copii aia mici?

  0

  0

 56. #61

  @Camil – nu consider ca l-am demontat (la fiecare argument al meu se puteau aduce contraargumente) si nici nu l-am luat in serios. Daca-l luam, as fi reactionat ca A.Freigedank, de pilda… :D

  Cred ca Arhi a vrut sa invite la dezbatere, in fond asta e si scopul unui post.

  0

  0

 57. #62

  @PCH:

  Ba, esti nebun? Mi-e si frica de tine. Vino cu cati vagabonzi vrei tu, ca eu vin singur. Pai am fost in ziua aia prezent, la obelisc, fraiere. Am fost o juma’ de ora. Pai tu crezi ca eu am timp asa, ce pula mea? Era ziua de paste, aveam timp dupa tine? Eram ocupat ,tata. Te bateam pe tine o ora, dupa aia mergeam la Inviere. Uite maine, la obor daca te tine.

  0

  0

 58. #63

  @Freigedank: „Nu putem face o comparatie intre creierul barbatilor si creierasul femeilor. E ca si cum ai compara tarate cu caviar.” – vezi? tu ai zis-o, daca o luam in ordinea precizata de tine.
  tu [in special] ai tarate, noi caviar.
  succesURI in viata.

  0

  0

 59. #65

  Ai lasa draga Emma, ca se intelege clar. Nu mai cauta tu nod in papura. Tu ai cacat, nu ai nici macar tarate. Poftim, repet:

  Pai daca esti bagaboanta si ma insulti, te injur si eu. Ce crezi ca mi-e rusine de tine, sau mi-e frica de tine? Te si bat la o adica.

  RECTIFICARE :

  @Arhi:

  „Nu are importanta ca este cu 12 % mai greu sau ma rog. Nu asta conteaza. Nu putem face o comparatie intre creierul barbatilor si creierasul femeilor. E ca si cum ai compara CAVIARUL cu taretele. ”

  Asa esti multumita? Nu va mai iluzionati, se vede clar care e adevarul. In afara de pat, o muiere nu are nicio folosinta. Absolut niciuna. Sunteti niste nulitati absolute din punct de vedere intelectual, cultural, spiritual etc.

  0

  0

 60. @ Ingrid – eh, în cazul de față e mai degrabă vorba de o discuție adiacentă despre clișee și stereotipuri, dar asta deja e altă mâncare de pește. noroc că s-a terminat postul :)

  0

  0

 61. #67

  :))

  Bineee…..

  0

  0

 62. #68

  Emma:

  Trebuie sa fii mic, ca sa intri in amanunte…. (sau FEMEIE)

  E clar la ce ma refeream. Ma grabeam cand am scris.

  In afara de pat, o muiere nu are nicio folosinta. Absolut niciuna. Sunteti niste nulitati absolute din punct de vedere intelectual, cultural, spiritual etc.

  CREIERUL BARBATULUI= CAVIAR
  CREIERASUL FEMEII = TARATE

  0

  0

 63. #69

  Sa stiti ca eu bat si femei. :)) Aici nu sunt misogin. Sunt pentru drepturi egale. Adica vreau ca femeia sa aiba acelasi drept ca si un barbat de a si-o lua pe spinare. :)) Serios. Daca tot vreti drepturi egale, atunci sa fiti egale cum trebuie, ce pula mea. Cum il bat pe Nea Mitica , asa o bat si pe tanti Maricica. E democratie, nu? :)) Pai da ce pula mea.

  FUTUT SI BATUT. Asta sunt cele mai bune medicamente pentru femei. :))

  0

  0

 64. Care-i ala de se leaga de gravatarul meu? Ca scot limba la el imediat!

  0

  0

 65. @ mircea – ușor, că te bate Freigedank ;)

  0

  0

 66. #72

  @A.Freigedank, te repeti. Demult.

  0

  0

 67. Apropo mai era un Freigedank pe care il folosea Wagner ca un fel de alter ego in scrierile lui anti evrei (vezi Das Judenthum in Der Musik ). Si cuvantul in germana inseamna „gandire libera”.
  Acuma Arhi, mi se pare mie , sau folosesti aceasi metoda ?!

  0

  0

  • #74

   calator, eu nu am nevoie de pseudonimul asta ca sa amenint lumea cu bataia:) am mai mult respect fata de mine insumi

   0

   0

 68. #75

  @Bulina Neserioasă:

  Scuza-ma, nu am vazut comentaril. Iar acum trebuie sa iti raspund. Nu se poate sa te las asa. In general eu nu las femeile nemultumite. :))

  Nu m-a dat afara nicio „gagica”. Pe ultima mea amanta am futut-o chiar acum de paste, pentru ultima data, dupa care am dat-o afara urandu-i un cald :” Du-te-n Christosii Matii ca nu sunt eu sluga ta. Dupa ce ca te fut, mai ai si alte pretentii.” A fost un futai delicios. Pentru ca eu stiu sa fut. Cunosc miscarile care excita o femeie cel mai mult. Nu du-te vino, ci dintr-o parte in alta. Nu trebuie sa o patrunzi din prima pana in adancul vaginului, ci s-o freci cu miscari neintrerupte. Asa cum mi-a spus mie odata, o fetiscana: ” Peretii trebuie frecati, iar gaura strapunsa”. Ea a inceput sa chicoteasca, incercand sa se desprinda in sensul invers al miscarilor penisului, strangandu-l cat putea mai cu pofta, pentru a ma face pe mine sa termin inainte ca ea sa juiseze. Vroia sa se razbune…. Dar eu am invatat sa ma tin cat de mult vreau.

  Esti multumita de raspuns? :))

  0

  0

 69. Si ce daca n-am gena parcarii? Am sani. Cu astia, gasesc 20 de barbati pe minut, sa parcheze in locul meu.

  0

  0

  • #77

   asta uitasem, da. ca sunteti profitoare si folositi sexul ca santaj

   0

   0

 70. Pai si ce, e vina noastra ca va lasati atat de usor santajati? Daca sunteti atat de misto si de buni si de…etc, rezistati, domnilor. :))

  0

  0

  • #79

   @nebuloasa, IO REZIST, MA PIZDULICEO, MA REFER LA CONFRATII MEI MAI CRETINI.

   0

   0

 71. @Arhi: Dumnezeu a creat omul dupa chipul si asemanarea Lui spirituala: cu vointa, libertate si inteligenta. Dumnezeu nu are o fatza si 2 picioare ca sa modeleze o fiinta dupa asta… Sau inseamna ca arata ca 3 miliarde de barbati din lume?

  0

  0

  • #81

   inseamna ca arata ca un barbat, aia inseamna. in biblie nu scrie ca a creat omul dupa asemanarea sa spirituala. „chipul si asemanarea lui”. PUNCT.

   0

   0

 72. #82

  Nu ma suprinde ca ai apucat sa ajungi la concluzia asta. In fond, cei asemenea se aduna.

  0

  0

 73. @ Flo – nu, ca atunci ar trebui ca 3 miliarde de barbati sa aiba barbi albe si aura ;)

  0

  0

  • #84

   aia cu aura e cam relativa, am inteles ca ar fi de la radiatiile masinilor cu care veneau extraterestrii pe terra atunci. sau poate de la scuturile energetice personale

   0

   0

 74. The mind is such a twisted mechanism .
  Da arhi, sincer , chiar ai nevoie de imbecili pe aici , ti-ai facut reclama cumva pe cancan sau click :) ?

  0

  0

 75. #87

  Ai venit sa faci figuri aici? Poate te-ncing si pe tine.

  0

  0

 76. io am văzut în biserică și sunt convins că așa e :D. dar sunt dispus să accept și explicații alternative :)

  0

  0

 77. Din pacate, Arhi, dragule, confratii tai cretini sunt aia care or sa suspine mereu dupa cate o fusta, oricat de destepti ar fi. Ca de aia tine faza c sanii intotdeauna. Si aia cu plansul, la femei, de va-nmuiati voi mai abitit decat posmagii din poveste :D

  0

  0

 78. #90

  Freigedank, fabulos raspuns ! L-ai luat dintr-o carte ?

  Tu nu ai…o viata ? Inteleg sa petreci mult pe un blog care iti place, dar sa lasi inspe mii de comentarii, unul dupa altul, la acelasi articol, demonstreaza ca nu esti asa un Don Juan cum te lauzi.

  0

  0

 79. #91

  Btw : tu vrei sa fii un fel de piticigratis, dar nu prea iti iese, me sorry.
  Poate in alta viata, cand o sa fii femeie sau..viezure.

  0

  0

 80. #92

  @A.Freigedank: stii tu ce este barbatul ? Chestia aia inutila din jurul pulii!

  Ca sa fiu in ton!
  Contributia femeii nu se prea vede pentru ca de la inceputul crestinsmului ( ca tot suntem in periada sarbatorilor) a fost desacralizata si marginalizata. Asta nu inseama ca nu a existat.
  Incercati sa studiati pozitia femeii in societate inainte de crestinism sa vedeti cam cine erau marii conducatori:)

  Iar voua barbati puternici , best of, va doresc sa nasteti , macar o data..:)))

  0

  0

 81. #93

  nu sunt de acord cu punctul 1. pentru ca lumea sa inteleaga mai bine treaba cu religia si biblia si alte povesti nemuritoare, s-a folosit simbolismul: dumnezeu = batran cu barba, iisus = nou inceput pur, fecioara maria = modul in care a aparut ceva pur (o femeie virgina se considera a fi pura), raiul si iadul (binele si raul) si multe altele. si merge foarte bine la oameni, exemplele sunt nenumarate.
  deci ma repet: totul tine de simbolism.

  0

  0

 82. @Arhi: Vezi, de-aia tu si visurat nu puteti intelege o religie. Sunteti inteligenti la nivel de strada si de facultate particulara :) Biblia, Coranul si toate cartile de capatai ale oricaror religii nu sunt scrise pentru marea masa, ci pentru putinii educati care sunt in stare sa desprinda o invatatura dintr-o pilda, nu sa inteleaga ca sluga a ingropat un ban in pamant…

  Ar fi totusi dragut sa aveti putin respect fata de ceva ce nu pricepeti :)

  0

  0

 83. #95

  Nu v-ati prins ca articolul a fost scris la misto,ca sa adune multe comentarii ????
  Omul a mers la sigur!
  Daca prin absurd,in sec 21, chiar asta gandesti -esti un frustrat!

  0

  0

 84. #97

  – De ce Dumnezeu a creat mai intai barbatul?
  – Intotdeauna ai nevoie de o ciorna inainte de a face o capodopera!:D

  0

  0

 85. #98

  Flo, sunt fericit ca am reusit sa gasesc o persoana atat de inteligenta, printre „putinii educati”, care sa imi ofere pilde. Totusi, invatatura mea de „de strada si de facultate particulara” imi spune ca dincolo de spoiala de cuvinte pe care o arunci pe unde treci, este doar un mare gol, umplut cu frazeologie stupida, invatata prosteste de la un mami si tati habotnici. Asa ca noi, in prostia noastra, te rugam sa te duci prin alte locatii sa iti imprastii lumina cunoasterii.
  Asta ca sa nu iti zic sa te duci in pula mea, ca te superi.

  0

  0

 86. #99

  Cred ca ar trebui sa faci un update la pagina „Despre Arhi”.
  Imi e rusine cu tine cu asa un text editat acolo:
  „Sunt un tip grasun, jovial, mancacios, ador gratarele si pescuitul si imi iubesc sotia ca pe Dumnezeu.”
  Si probabil si lui Dumnezeu ii este rusine cu asa o „asociere”…

  0

  0

 87. #101

  Postul asta e la mijto, nu? NU??!!

  0

  0

 88. #102

  cu toate ca as fi de acord cu post-ul, chiar daca nu formulat atat de nevrotic, nu pot sa nu remarc ca e ceva mai mult la mijloc :)

  n-a remarcat nimeni ca nu mai e nevasta la blogcloud? poate ma insel, poate nu mai are timp sa se ocupe de el fiind mama…

  just a wild guess

  0

  0

 89. stiai ca barbatul da sexul copilului, si orientarea lui sexuala?

  ;)

  0

  0

 90. #104

  Doamne, ca iar nu am fost eu pe aici ieri.
  @Freigedankputza: in 2 timpi si 3 miscari te termin de zici ca l-ai prins pe Dumnezo de picior. Sa vezi numai ce cuminte stai dupa, nici mac nu zici si te inchini tu la fomei.
  Dar ce nu inteleg eu: daca postul asta e scris in gluma, atunci dc au sarit toti masculii de cur in sus ca da ma, femeile sunt proaste? Si femeile nu au drept la replica, pentru ca daca ar spune ceva, li s-ar spune ca nu stiu de gluma, ca sunt pasarici, ca etc.

  0

  0

 91. #105

  Cu taratele mele cu tot, intelegeam si daca imi adresai un singur mesaj.
  Pana una-alta, decat sa te ataci singur pe un blog si sa ameninti pe toata lumea cu bataia [ :)) ] mai bine fa ceva util.. planteaza un copac, sau ceva.

  0

  0

 92. @Arhi: n-am avut niciodata pretentia de a imparti invataturi, de-aia nici nu ma inflamez / injur / fac blog de hater, doar observ. Intamplarea face ca ai mei sa nu aiba nici o treaba (ca si mine de altfel) cu biserica. Credinta, insa, e ceva diferit.

  Problema nu e ca te iei de credinta mea, este dreptul tau! Ci ca spui prostii fara sa stii de fapt despre ce e vorba (cum a facut si visurat la articolul cu impartasania, la care nu a scos nici macar un cuvintel).

  Una peste alta, Dumnezeu nu are o infatisare fizica, drept pentru care nu e barbat.

  0

  0

  • #107

   da, oricum, imi cer scuze, m-am inflamat mai mult decat era cazul. poate pentru ca nu ma asteptam. in fine.

   0

   0

 93. Eh… imi cer si eu scuze, poate trebuia sa ne exprimam amandoi mai altfel.

  Oricum discutia a fost off-topic, trebuia sa fim amandoi misogini :)

  0

  0

 94. #109

  Arhi, sunt curios.. ce a zis sotia ta cand a citit ceea ce ai scris? Nu am avut rabdare sa citesc toate comentariile. Din pct meu de vedere, eu zic ca te cam inseli amarnic cu multe chestii.. si ca baiat ti-o zic, nu fiind influentat de cineva ca sa pun intrebarea asta..

  0

  0

  • #110

   Andrei, ca baiat, nu ai sesizat ironia si spiritul de gluma? vezi ca ai comentat contrar regulilor de la ultimul articol, dar avand in vedere ca e prea nou, sa spunem ca il trec cu vederea. iar daca esti curios, nevasta-mea a ras.

   0

   0

 95. #111

  :))) e bine atunci.. Mi-am dat seama ca e ironic, nu te supara pe mine..:)

  M-a amuzat si pe mine articolul tau, dar nu eram foarte sigur de ceea ce ai gandit cand l-ai scris.. ca nah, cu siguranta ai incins ceva spirite pe aici din cauza lui..:)

  Iti citesc blog-ul zilnic cu un RSS feeder instalat pe iPhone.. tine-o tot asa!:)

  A.

  0

  0

 96. #113

  CAVIAR ? stiti voi masculilor (prelungiri inutile ale penisului) ce-i ala caviar ? oua de peste ! pe care evident le produce femela de peste . deci ati ajuns sa va laudati ca inteligenta voastra se compara cu ouale de peste ! hahahaha ! cred ca de „destepti” ce sunteti singurul lucru purtator de IQ din voi e de sorginte femeiasca .

  0

  0

 97. Deci cea mai penibila replica ce poate sa o scoata o femeie pe gura e „va doresc sa nasteti si voi o data”.
  Chiar, altceva nu-s in stare sa debiteze? Nimic? Asta-i TOT? How fucking lame is that?!? :-)))))

  0

  0

 98. #115

  doamne da tu chiar esti prost…….atunci ce dracu cauti cu o femeie ….sau stai putin cred ca esti gay…..scuza-ma atunci ca am facut un astfel de comentariu…sau esti insurat parca …si cred ca esti in limba de fiecare data cand vezi cate o bunaciune….cine nu poate trai fara femei?misogin prost si retardat…..

  0

  0

 99. #116

  credeam ca e ceva de capu tau sincer ……sunt foarte dezamagita…imi este mila de sotia ta …….imi dau seama in ce hal o tratezi………ca tu crezi tare superior….nu esti decat un gras cu chelie……

  0

  0

  • #117

   o femeie, insa fut bine. inteleg ca vrei si tu?

   0

   0

 100. #118

  da si cand barbatul (arhi) nu are nimic in cap …face astfel de comentarii…cu ce sa ma futi ?..vezi de sub burta?…creca nu ai cu ce…si articolul asta arata cat de fustrat esti….:)))))))))))))))))))))

  0

  0

  • #119

   pai tu ma intrebi? tu cauti pula pe net si ma intrebi pe mine?:)) papusa, sterge-te la gura cand vorbesti cu mine.

   0

   0

 101. #120

  ok..frustrarea e mare…am inteles…ciao!

  0

  0

 102. #122

  cu riscul de a ma repeta….esti frustrat rau de tot arhi…..cum poti sa vb in halul asta …:)))))))))))))))))))))))))))

  0

  0

 103. #124

  frustrare…..

  0

  0

 104. #125

  @Dorian: eu nu am nascut si totusi iti doresc sa nasti si tu o data
  @Arhi: that ain’t no way to talk to a lady.
  Si totusi, poate ma lamureste si pe mine cineva: de ce trebuie sa sesizam ironia fina a acestui post si sa zicem ca e asa, just for fun, daca barbatii au sarit de cur in sus ca DA MAI PULA asa e cum zici tu? Adica, noi trebuia sa sesizam ironia fina si barbatii puteau foarte bine sa fie de acord cu postul, dar femeile nu pot spune nimic?
  Jur ca nu inteleg ce futeti voi: o femeie sau un barbat?

  0

  0

  • #126

   Mary Jane, pizda asta e o lady? Ia-o de la primul analfabetism, o sa realizezi ca nici mucii nu ti ia-i lasa pe fata ei…de ce crezi ca i-am aprobat comentariile? Ca sa vedeti si voi cu ce rateuri umane ma confrunt

   0

   0

 105. #127

  Dar, dar… nu pune atata suflet, atata zic

  0

  0

  • #128

   A, dar ptr mine e fun. Scot din ea toate zoile:))

   0

   0

 106. #129

  Urat pentru ea daca se consuma. Nici mie nu imi place sa vad ca imi este atacata tagma, dar atata timp cat eu sunt ok, nu ma prea intereseaza restul. Ma autosugestionez ca la mine nu e cazul si nu se aplica :)

  0

  0

  • #130

   Mary Jane, toate pasaricile care ma cunosc pot depune ca sunt cel mai simpatic grasunel pe care il cunosc ele. 99% din articolele mele despre femei sunt pamflete.

   0

   0

 107. #131

  Este extrem de important ca barbatii sa creada ca ei conduc lumea !!!
  Sper ca acest mit sa nu dispara niciodata caci altfel ni s-ar ingreuna cu multtt existenta noastra .
  Multumim Arhi pt articol . Antevorbitorii mei masculi demonstreaza ca situatia este inca sub control .

  0

  0

 108. @Mary Jane – Nu, mersi, nu vreau sa nasc. O fac destule in locul meu(prea multe, if you ask me). De-asta-i suprapopulata planeta, si va fi din ce in ce mai rau. ;-) Mi se pare doar caraghios ca e cam singurul lucru ce ni-l arunca fetele in fata. „Bine, baaa, da’ tu nu trebuie sa nasti!”
  „OMG, tipa a zis cuvantul ala cu „n”. We should all BOW to her now… :-S Ce vrei scump sau dulce, honey? Spune-mi!”

  Altceva n-aveti pe taraba? :-p Aaa, ar mai fi chestia aia aproape extrasenzoriala prin care detectati strainii, oamenii cu bani, lucrurile scumpe prin magazine. Da, ne cam lasati in urma si aici. :-D

  @O femeie – …Arhi si-a uzat tastatura degeaba cu tine. Ca tine sunt zeci de milioane. Creier de Mutu in corp de femeie.
  Vezi ca incep sa apara problemele…avem masini de spalat, masini de spalat vase, roboti de calcat, de impaturit prosoape chiar. Nu va mai raman multe. Femeia Cosmo trebuie sa faca ceva. Shit is getting serious. :-)))))

  0

  0

 109. Isolda – Este foarte clar ca voi o conduceti. DAR! In timp, poate, omul va evolua si va dezvolta o rezistenta aparte la trucurile de manipulare ieftina pe care le folositi zilnic, si toata viata voastra cu noi. Atat in relatie, cat si in cariera.
  Daca am fi mai puternici, ar sta altfel lucrurile. Dar nu suntem. Inca. :-D

  0

  0

 110. #134

  @ Dorian

  :)

  0

  0

 111. Mi-e lene sa rescriu aceeasi idee, asa ca reiau un comentariu personal, mai vechi: Atata timp cat muschiul a condus societatea, masculul a fost seful si, normal, si-a pastrat pentru el activitatile care-l scoteau in evidenta.
  In toate domeniile stiu femei mai tari ca barbatul.
  Doar un exemplu- cel mai cel dastept barbat, Ainstain, datoreaza inclusiv premiul Nobel sotiei, Mileva Marici (ati auzit de ea?; majoritatea nu!; a fost fizician si matematician, prima sotie a lui Einstein). Incepind de la primele lui articole, despre capilaritate si amestecul fluidelor, si pana la Teoria Generala a Relativitatii, atat experimentele cat si ecuatiile matematice au fost puse la punct impreuna de cei doi. Einstein, in 1905 spunea ” voi fi atat de fericit cand vom imparti impreuna Premiul Nobel!”. In 1921, Einstein castiga SINGUR premiul Nobel in fizica Milena lipsind in mod ciudat, dar foarte convenabil, din referintele bibliografice si personale din editia originala a articolului din 1905, in care Albert Einstein isi face publica teoria…
  Da, poti spune ca reactionam relativ diferit la stimuli, da, poti spune ca sunt mici diferente la nivel de analitic/intuitiv, da, poti spune ca femeia are oaresice disconfort o saptamana pe luna, timp in care se comporta ca barbatul de cate ori vede o pizda, adica gandeste mai greu (bine, nu in halul in care gandim noi cand n-am futut de-o zi! ) ), dar sa spui ca la nivel intelectual sunt inferioare e dovada de… inferioritate, parerea mea! ))

  0

  0

 112. #136

  damn, inseamna ca tre sa umblu cu camera dupa mine. As fi avut un filmulet interesant cu un amic care incerca sa parcheze masina si intr-un final a reusit, sau cu un alt amic care nu mai reusea sa ajunga de la unirii la romana, el fiind la volan :) din motive tehnice, gen care sageata te obliga inainte si care e sens unic, care e dreapta si care e stanga, s.a.m.d

  Men rule (in their head)

  0

  0

 113. #137

  @Loredana…. alea sunt cazuri speciale..

  0

  0

 114. #138

  Arhi, aveam un respect deosebit pentru tine.
  Nu inteleg cum de accepti comentarii atat de vulgare.
  Daca tot nu suportati femeile in halul asta, ce naiba mai cautati in societate? Aruncati-va de pe un Mall, ceva.
  Mama ma-sii, daca chiar credeti ce spuneti inseamna ca mamele voastre sunt niste proaste. Ele nu sunt femei? Putin respect asa…
  Femeile au nevoie de penis? Femeile au mai multe la indemana, trebuie doar sa faca un semn, voi… doar unul.
  Si alergati dupa pasarica toata viata, fara incetare.
  Si sunteti niste maimute infecte dependente de aparatul de ras. Fata voastra e de 10 ori mai aspra la atingere decat pasarica mea. Dar voi conduceti lumea! Exceptional!
  Femeile sunt proaste. Voi sunteti destepti. D-aia dat in gropi. Parcarea laterala e un etalon. Ca sa vezi!

  0

  0

 115. Interesante cugetariile astea. Oricum recomand sa cititi Calea barbatului superior si o sa aflati ca procentele sunt 50% de fiecare parte :)

  0

  0

 116. Inimaginabi, adevarat…si spus pe limbajult tuturor extraterestrelor venite din alt univers cu navete spatiale [ma refer la cele care au venit cu cea dragoste, iubire..si tot tacamul… sa ne educe…. pe planeta asta condusa de barbari….] se pate? si punctele de la 10 la 20…cred ca e o nebunie… :)))

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]