De duminica

 • Ebucataria a fost la campionatul internațional de gătit. Desigur că i-au dat pe spate pe băieți cu palinca noastră. Și ne mai mândrim și noi că un blogger de frunce reprezintă haleala românească peste hotare. A, șeful juriului a fost ăla de face grătare mișto de tot pe Euforia TV, Robert Rainford.
 • LE: Echipa Ebucataria a caștigat 2 locuri trei și un loc 2, la 3 categorii. DECI FELICITARI!

 • Incă un concurs de SEO, la veverița. Sincer sincer, mi se pare un concurs oarecum sortit eșecului, pentru că la căutarea SFARSITUL LUMII pe primul loc e Trilulilu și pe doi e Hotnewz. Mă îndoiesc că vreun blog are relevanța necesară pentru a detrona Trilulilu.

 • A murit Stefan Iordache….
 • Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

  Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

  14 comentarii

  1. dude nu este chiar asa de greu 🙂

   Thumb up 0
  2. ba cred ca este destul de greu

   Thumb up 0
  3. Dumnezeu sa-l ierte !

   Thumb up 0
  4. Nu ca vreau sa fac pe desteptul, si nici ca mi-a placut prea mult personajul de-a lungul vietii mele, dar totusi nu crezi ca macar din respect pentru ce a insemnat Stefan Iordache pentru romani atatia ani, nu crezi ca moartea lui trebuia sa fie prima pe lista „de duminica”?

   Thumb up 0
  5. veve..e imposibil:))
   ti`am zis si eu la un mom dat..tu mai zi ca nu vrei sa`l dai si gata:))

   Thumb up 0
  6. 4mall, nu, pentru ca filmul se pune ultimul

   Thumb up 0
  7. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

   Thumb up 0
  8. Atat?Doar un film despre moartea lui Stefan Iordache?
   Am zis-o si la visurat, cand moare un simbol al tarii noastre, va multumiti cu o propozitie si un filmulet.
   In schimb, daca se trezeste cineva sa critice respectiva persoana, il faceti de rahat in 1-2 articole consistente.Asa a fost si in cazul Cristi Puiu …

   Thumb up 0
  9. stefan iordache a fost un urias. nu e nevoie de 10 pagini pentru a fi preaslavit. ramane in inima mea, si asta e suficient

   Thumb up 0
  10. are dreptate arhi. si punkreas are. dar cum suntem, vorba lui arhi, rromani, avem impresia ca ne pricepem la toate. de la fotbal la masini si de la ciocnirea protonilor la filme dar mai ales ne pricepem la analize semantice si cum mereu se vor gasi 2-3 imbecili sa ne pupe-n orgoliu, ne trezim ca ne dam cu parerea.

   Thumb up 0
  11. probabil ca punkreas are dreptate. dar eu nu sunt critic de arta. eu sunt doar om si deplang moartea unui mare om si actor. ce pot sa spun mai mult decat „dormi in pace”?

   Thumb up 0
  12. Dumnezeu sa-l ierte ! Melodia este f. inspirataº. BV

   Thumb up 0
  13. dumnezeu sa’l ierte

   Thumb up 0