De duminica

 • Ebucataria a fost la campionatul internațional de gătit. Desigur că i-au dat pe spate pe băieți cu palinca noastră. Și ne mai mândrim și noi că un blogger de frunce reprezintă haleala românească peste hotare. A, șeful juriului a fost ăla de face grătare mișto de tot pe Euforia TV, Robert Rainford.
 • LE: Echipa Ebucataria a caștigat 2 locuri trei și un loc 2, la 3 categorii. DECI FELICITARI!

 • Incă un concurs de SEO, la veverița. Sincer sincer, mi se pare un concurs oarecum sortit eșecului, pentru că la căutarea SFARSITUL LUMII pe primul loc e Trilulilu și pe doi e Hotnewz. Mă îndoiesc că vreun blog are relevanța necesară pentru a detrona Trilulilu.

 • A murit Stefan Iordache….
 • 14 comentarii

  1. dude nu este chiar asa de greu 🙂

   0

  2. ba cred ca este destul de greu

   0

  3. Dumnezeu sa-l ierte !

   0

  4. Nu ca vreau sa fac pe desteptul, si nici ca mi-a placut prea mult personajul de-a lungul vietii mele, dar totusi nu crezi ca macar din respect pentru ce a insemnat Stefan Iordache pentru romani atatia ani, nu crezi ca moartea lui trebuia sa fie prima pe lista „de duminica”?

   0

  5. veve..e imposibil:))
   ti`am zis si eu la un mom dat..tu mai zi ca nu vrei sa`l dai si gata:))

   0

  6. 4mall, nu, pentru ca filmul se pune ultimul

   0

  7. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

   0

  8. Atat?Doar un film despre moartea lui Stefan Iordache?
   Am zis-o si la visurat, cand moare un simbol al tarii noastre, va multumiti cu o propozitie si un filmulet.
   In schimb, daca se trezeste cineva sa critice respectiva persoana, il faceti de rahat in 1-2 articole consistente.Asa a fost si in cazul Cristi Puiu …

   0

  9. stefan iordache a fost un urias. nu e nevoie de 10 pagini pentru a fi preaslavit. ramane in inima mea, si asta e suficient

   0

  10. are dreptate arhi. si punkreas are. dar cum suntem, vorba lui arhi, rromani, avem impresia ca ne pricepem la toate. de la fotbal la masini si de la ciocnirea protonilor la filme dar mai ales ne pricepem la analize semantice si cum mereu se vor gasi 2-3 imbecili sa ne pupe-n orgoliu, ne trezim ca ne dam cu parerea.

   0

  11. probabil ca punkreas are dreptate. dar eu nu sunt critic de arta. eu sunt doar om si deplang moartea unui mare om si actor. ce pot sa spun mai mult decat „dormi in pace”?

   0

  12. Dumnezeu sa-l ierte ! Melodia este f. inspirataº. BV

   0

  13. dumnezeu sa’l ierte

   0

  Adaugă un comentariu

  Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

  Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

  Citește și...

  Ce incredibil, declanșatorul mișcării #metoo a ajuns la o înțelegere de 25 de milioane cu reclamanții săi. Și uite-așa se demonstrează două chestii interesante. Prima ar fi că femeile care s-au trezit pipăite brusc de HW voiau bani și nimic mai mult, adică un fel de prostituție prin tribunal. O femeie CU […]

  Pentru că vă tot întrebați unde umblu și vai, cum îmi permit să nu scriu chestii, pentru entertainul maselor, uite umblu prin lume. Iar decembrie e luna mea liberă, în care scriu ce vreau eu, când vreau eu, dacă vreau eu.