De luni, la prima ora

Nu am castigat la Loto. Deci, am scapat de spanzuratoare. Ghinion.
Nova mea consuma 11 la suta. Am aflat astazi, cand, dupa ce am bagat benzina de 33 de lei, am mers 99 de kilometri si am ramas in pana prostului. Nu radeti, nu imi merge ceasul indicator de nivel.
Sportul de dimineata e bun. Pentru altii. Eu prefer somnul de frumusete.
De astazi sunt somer in mod oficial. Am trimis telefonul, cartela, iau si ultimul salariu si gata. Mhm, sunt mai stresat decat credeam, totusi.
Astia de la meteo sunt mana in mana cu aia de la protv. Anunta cod galben ca sa aiba astia ce catastrofe majore sa dea pe post. Ma gandeam ca ies din casa si ma sufla vantul, la ce anuntau astia. Si eu stau la intrarea vantului in Constanta. Cand colo, minune, izvor vesnic se facu. Nu adia nici macar briza.

10 comentarii

 1. ce numar ai la nova? nu de alta .. dar poate te zaresc prin trafic … :)

  0

  0

 2. incepe cu CT- :))

  0

  0

 3. Mai, cum adica esti somer? Si cand incepi la noul loc? Sau castigi bine din blogging? :)

  0

  0

 4. Nu mi-am gasit inca nimic.
  Castig destul de bine, dar nu ca sa stau acasa non stop, cel putin pentru moment

  0

  0

 5. Ajunge si pe la voi, stai linistit, numa’ ca futrunica s-a scuturat deja prin Europa. De noi a trecut, azi-noapte am crezut ca pica blocul (deh, stau la 10)

  0

  0

 6. a venit deja:)) imi retrag acuzele:))

  0

  0

 7. Imi imaginez ca predat telefonul si cartela…. la fel cum predau politistii in filme pistolul si insigna. :lol:

  0

  0

 8. da, si i-am urlat dispretul meu in fata! =))

  0

  0

 9. Trebuia sa te apuci mai tarziu de cura. Vezi, acum te bate vantul :D

  0

  0

 10. 11 la suta este un consum foarte mare chiar pentru un oras cum este Constanta.

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]