Deci sunt câştigător sau nu?

Întreabă Ake, corespondentul nostru de război. Adică, dacă pe sticlă scrie că sunt câştigător dacă pe capac scrie STICLĂ 0.5, iar pe capac scrie 0.5 PET, e posibil ca vânzătorul să îmi dea cu flit, pentru că nu îndeplinesc condiţiile?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

28 comentarii

 1. Io cre’ca tocmai ai cistigat un PET de 0.5 litri. Gol.

  0

  0

 2. Coca Cola nu da premii in bere? Poate o fi o bere d’aia la PET, Neumarkt?

  0

  0

 3. Tu ai PET, nu sticla, asa ca nu te bucura prea devreme :)

  0

  0

 4. #6

  Io cre’ca tocmai ai cistigat un PET de 0.5 litri. Gol.

  epic win.. lol

  0

  0

 5. #7

  Rex epic, da :)

  0

  0

 6. #8

  da ai castigat, so am I.(poze altadata)
  dilema e de unde ridici sticla.
  am trecut prin 5 supermarketuri de cartier si nimeni nu vrea sa imi dea sticla aia nenorocita de 0.5 contra dopului castigator.
  deci mai bine intrebi:
  Deci am castigat, eu de unde ridic premiul?

  0

  0

 7. #9

  Am vrut sa dau quote la ce a spus Mircea, in postul 1, dar nu mi-a iesit :(
  Poti sa corectezi tu postul, Arhi, te rog?

  0

  0

 8. #11

  si eu am castigat, eram la o nunta… si am deschis sticla… si am castigat PETul de 0.5… si da… am luat dopul … cand s-a golit sticla

  0

  0

 9. #12

  Un telefon gratuit la 0800 080 800 in intervalul 9:00-17:00 si poate afla care-s magazinele participante din orasul lui. Asta daca nu cumva mesajul face parte din lotul cu erori de printare de care pana si Cacă-Colea se disculpa conform sectiunii 9. :P

  0

  0

 10. a castigat si sotia astazi o sticla de 0.5 la concursul asta … culmea, sticla de doi litri de pe urma careia am castigat era primita cadou :))

  0

  0

 11. Mi-a zis pr mea ca a castigat si ea.Pe capac scrie tot „PET”.Nici nu cred ca au loc sa scire „s t i c l a” in dopu ala.
  In fine..daca iti dau un pet gol e ca in expresia aia…”ai castigat un ou cu zeama”

  0

  0

 12. si daca un vanzator iti da cu flit te duci la urmatorul magazin si`ti da sticla cadou.

  0

  0

 13. 0,5L PET STICLĂ 0,5L. Fail sau, mă rog, țeapă CC. Ggi CC ce frumoși și inteligenți sunt ei.

  0

  0

 14. P.S. Văd că n-a apărut ceva în comentariul meu: 0,5L PET diferă de STICLĂ 0,5L.

  0

  0

 15. Bro’, ai luat o Cola, da? Da Ai baut-o continutul, da? Da Scrie in capac ca ai castigat un pet de 0,5, da? Da Pai cu ce ai ramas dupa ce s-a golit? Cu petul de 0,5 castigat (platit de tine). E simplu. :)) Am si eu un capac cu 0,5 L pet, l-am gasit pe jos. :))

  0

  0

 16. Pai PET, ca ala-i materialu din care ii facut recipientu. Simplu Nu?

  0

  0

 17. #20

  In afara de pagere si sticle de 0.5, a mai vazut cineva vreun premiu de la Coca Cola ? Adica astea se si dau ? Sau a auzit ca cineva a castigat nu stiu ce rahat ? Ca eu unul, bautor infocat, in 10-15 ani de Coca Cola am castigat doar o sticla de 0.5, ca pagere nu am mai prins. :)

  0

  0

 18. #21

  Am 5 capace din astea si ma uit la ele.La infoline 0800 080 800 nu raspude nimeni (defapt nu se formeaza numarul?!) la mail nu raspunde nimeni.Eu de unde ridic premiu?

  0

  0

 19. Io inca n-am vazut sticla de Cola la 0.5 litri, doar PET, deci cred ca am vazut un EPIC FAIL din partea Coca Cola HBC Romania :D

  0

  0

 20. faci reclama la trompeta asta de bautura?
  nu sunt seminte de cola la cata coca cola exista.
  castigat?
  advertising/marketing agresiv.
  da-i in franzela de panarame!

  0

  0

 21. DE CE SA ITI DEA VANZATORUL CU FLIT? PAI CE E PROST…NU VEDE CA ESTI CLIENT SI NU GANDAC?

  0

  0

 22. #25

  Oricum nu se gaseste sticla eu am vreo 10 adunate acasa si intr-o zi zic eu hai sa fac o cinste ca in povesti =)))) si merg pe la toate supermarketele apropiate vreo 5 la numar cu niste prietenii si nimeni nu are promotia. apropo Kaufland ati observat ca numai vinde nimic produs de COLA? cel putin in constanta asa e.

  0

  0

 23. #26

  http://img256.imageshack.us/img256/8937/cocaab.jpg

  Ce norocoasa e tanti asta, in doua zile consecutive la aceeasi ora 14, sunt curios daca o sa aibe probleme cu validarea numelui ( Kristina sau Cristina ).
  Asa isi trag frigidere cei de la coca pentru ei sau sunt prosti si extrem de norocosi aia care pun codurile pe site de nu stiu nici cum ii cheama?

  0

  0

 24. #27

  semintele sunt de coka ,in niciun caz de cola ;)

  0

  0

 25. #28

  Eu cred ca ai castigat si poti ridica de la orice magazin , cel putin asa este la mine in oras ,

  0

  0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]