24 comentarii

 1. Deci poate schimba imnul turismului, zic. Asta are textul mai digerabil pentru ea

 2. Doamne :)) prea tare video :))

 3. facem turism sexual…pula :>

 4. Fara numar pt „doamnele” din politica si nunuma :) sa traiti bine :))

 5. e ca un fel de Waaaaazaaaaaap numai că la ei e Puuuuulaaaaaaa
  :))

 6. #7

  @Sadd: nu stiu cum naiba ai putea face turism sexual cu imnul asta pentru straini (decat daca poate il subtitrezi) cand in nicio alta limba decat poate cea moldoveaneasca :D pula nu inseamna pula… ca sa ma explic in portugheza clipul ar putea insemna sa sari non-stop, in sarbo-croata e o reclama la statiunea omonima (ceea ce e de fapt)… oricum clipul doamnei ministru nu stiu de ce a costat atatia euro ca nu faci nici cat o pula (aia din Burkina Faso)… si in plus la turism sexual e prea multa concurenta si iti trece de orice turism fie si el sexual cand dai de drumurile patriei… eu zic ca la sporturi extreme am avea cele mai multe sanse…

 7. Maddame dat forward la toată plantaţia. Oare se prind? :D

 8. #9

  Da dece doar stimabilei doamne uDREA. Ca sunt multi care merita sa li se aplice sloganul. Hai sa nu facem discriminari rasiale (ca ne baga astia la parnaie – mai nou). Deci: „PULAAAAAAAA” pt toti conducatorii nostrii – sa va stea in gat!

 9. e pula :)
  PS
  daca il pun la mine in colectie trebe sa zic ca l-am vazut la tine?
  :P

 10. #11

  Octavian, pentru ca e imn de promovare a turismului

 11. #12

  hai pula non stop !!! :))

 12. mie mi-e rusine sa dau play, poate sa-mi povesteasca cineva despre ce e vorba? :-<

 13. #14

  este un film educativ dedicat turismului din croatia

 14. PULAAAAAAAA!!!!! :)) :))

 15. Foarte misto treaba asta.
  Pula este elementul si instrumentul preferat al respectatei doamne Udrea, ministru jenant al turismului, facand de cacat intreaga natiune.
  Oricum am ras bine numai gandindu-ma la chestia ca PULA ii este dedicata respectivei fiinte!

 16. #18

  la semnalul urmatora va fi pula non stop:
  PULAAAAAAAAAAAAAA! :))

 17. #19

  tot asta ii dedic si eu Doamnei Ministru al Turismului: o mare PULAAAAAA in cur! AAAA, si era sa uit: si tuturor guvernantilor nostri!
  Va pup![-(

 18. Ooo-lalalalala, cât am râs :)) :)) :)) :))

 19. Poate ar fi bine sa mearga in schimb de experienta in statiunea cu pricina…:P

 20. #22

  Stephanie, poate ar fi mai bine sa vina la mine in statiune, sa ii dau ceva „schimb de SEXperienta”…sa o sparg la bot de taranca ajunsa….nu mi-a placut articolul lui Nistorescu despre Nuti spaima putii, da parca inclin sa ii dau dreptate cumva!

 21. Sau asa… varianta „mai soft” :)
  http://www.youtube.com/watch?v=aOhNxOFgDvE

 22. #24

  O tzaranca analfabeta si cu doua clase a ajuns sa poarte Guci si chiloti cu atza-n cur. S-a parfumat putoarea si vine sa dea lectii de miscat gaoaza-n sat, lectii luate la caminul cultural cand viziona Floarea din gradina. S-a versat odata cu cu deprinderea suptului de baton cu sana, experienta castigata la concursurile de calarit in papusoi. In curand de atata p….-n cur luata o sa se cace pe ea. Sa vezi ce limbi o sa dea Blaga.

Citește și...

Sunt un tip foarte răbdător și un adept de-al lui Sun Tzu, care te sfătuiește să păzești malul râului, ca să admiri cadavrul dușmanului tău cum trece. Recunosc, am admirat multe. Online, desigur. Nu îmi place să mă uit la seriale care nu s-au terminat, pentru că urăsc să rămân în limbo, așteptând […]

Atunci când politicienii noștri vor păți așa ceva, nu coregrafii șmechere în piață, după care să ne lăudăm ce mișto a fost. PE NET! Dar momentan nu se va întâmpla așa ceva. Momentan încă suntem bine, încă proporția de bine hrăniți versus rupți în cur e bună. Trebuie să înceapă să plece corporațiile […]