Dependenta de internet

Eu recunosc, nu as mai putea trai acasa fara internet. A devenit o parte indispensabila a vietii mele. Si am noroc, ca si nevasta gandeste la fel.
Dar ce te faci cu saracul asta de chinez, caruia nevasta-sa i-a taiat mana de mouse, ca sa mai stea pe-acasa? Bine, logic ar fi sa schimbe mouse-ul in stanga, dar totusi, sa pierzi o mana ca te dai pe net…e cam mult.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

3 comentarii

  1. #1

    Mai in gluma, mai in serios, iti dai seama cat de absorbit de internet era tipul daca nici n-a vazut-o pe nevasta-sa ca vine sa-i taie mana ? A simtit doar o amorteala… jeez!

  2. #2

    Btw, eu nu stiu care este noul tau id, ca de doua saptamani imi apare add request pending. Credeam ca este „arhi”. Putin ajutor, te rog ?

  3. arhitv, desigur:)

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]