Dependenta de internet

Eu recunosc, nu as mai putea trai acasa fara internet. A devenit o parte indispensabila a vietii mele. Si am noroc, ca si nevasta gandeste la fel.
Dar ce te faci cu saracul asta de chinez, caruia nevasta-sa i-a taiat mana de mouse, ca sa mai stea pe-acasa? Bine, logic ar fi sa schimbe mouse-ul in stanga, dar totusi, sa pierzi o mana ca te dai pe net…e cam mult.

3 comentarii

 1. #1

  Mai in gluma, mai in serios, iti dai seama cat de absorbit de internet era tipul daca nici n-a vazut-o pe nevasta-sa ca vine sa-i taie mana ? A simtit doar o amorteala… jeez!

  0

 2. #2

  Btw, eu nu stiu care este noul tau id, ca de doua saptamani imi apare add request pending. Credeam ca este „arhi”. Putin ajutor, te rog ?

  0

 3. arhitv, desigur:)

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]