Azi a trebuit să fac un drum până la Grozăvești exact la ora aia la care pleacă toți corporatiștii la muncă, în grup vesel și zglobiu. Iar situația era așa.

4 km de mașini în satul Pantelimon, la orice oră, între ora 7.10 și 9. Fără discuție și nici nu ai pe unde să o iei pe altundeva. Obligatoriu stai în trafic, pentru că e o singură șosea și atât. Șosea care se termină într-un semafor criminal, unde benzile nu sunt delimitate clar, prin urmare la stânga se face de pe orice bandă, important e să ai coaie suficiente încât să blochezi benzile și să ți se rupă.

După aia coadă pe Vergului. După aia coadă pe Basarabiei. După aia coadă la Morarilor. La spitalul Ilfov. La Câmpia Libertății. La muncii. La ALba Iulia, de unde începe coada care ține până în piața unirii. Și tot așa, din coadă în coadă. Am făcut practic 50 de minute din pantelimon până în Grozăvești. 1 oră din viață, luată pentru că așa vrea Firea și PSD. Nu realizați, dar oamenii ăștia vă fură viața, vă fură ore din viață, zilnic, pentru ca ei și ai lor să facă bani.

Și ghici ce. Orele astea nu vi le dă nimeni înapoi.