Despre Cupa Hagi Danone

După cum v-am spus, în aceste 2 zile am fost la Galați, pentru a transmite de la Cupa Hagi Danone. Fotbal frumos, fotbal de și cu copii. A fost frumos și de-abia aștept săptămâna următoare, când vom transmite cu elan și-avânt direct de la Râmnicu Vâlcea.

Până una alta, vi-l prezint pe Marius Florea de la Oțelul, cel pe care eu îl consider cel mai bun jucător al turneului.
Pentru câteva rânduri și multe, foarte multe poze, puteți intra pe unul din cele mai urmărite bloguri de sport din România.

8 comentarii

 1. Foarte misto initiativa voastra. Tineti-o tot asa!

  0

 2. Daca te duci la valcea, iti recomand eu niste locuri faine de pe meleagurile natale :)

  0

 3. #3

  Seamana cu Messi!

  0

 4. #4

  Nu vreau sa fiu Gica-Contra, dar fenomenul cu tinerii talentati nu este de ieri de azi. Sunt echipe de juniori care au produs talente pe banda rulanta dar imediat ce au dat cu capul in ligile superioare s-au pierdut in „negura tentatiilor” extrasportive si pierduti au fost.
  Romania nu a dus niciodata lipsa de juniori capabili sa schimbe ceva in fotbalul romanesc, dar atata timp cat buba in acest sport este undeva la varf si in ligile superioare, imi este greu sa sper si sa fiu atat de optimist ca tine.
  FC Aripi Pitesti (de ex) a produs pe banda rulanta juniori talentati care, odata ajunsi in divizia B, A, s-au pierdut.
  E trist cand te nasti talent si mori speranta.
  We will see!

  0

  • #5

   baxter » sunt de acord, dar trebuie sa speram

   0

  • #6

   De cate ori am ocazia imi place sa ma opresc la cate o partida intre juniori. Chiar si in curtea scolii. Este genial cum traiesc ei meciul ala, oricare ar fi miza, cateodata, doar de palmares. Este incredibil cat suflet pun ei pt mingea aia. Plansul lor de copii atunci cand primesc gol si bucuria cand marcheaza nu iti e dat sa o vezi la un meci din Liga, cel putin in Romania.

   0

 5. Arhi, cati ani are copilu’ lu’ Hagi? sunt convins ca, atunci cand va juca el la Nationala, vom mai pupa in CE si CM.

  0

Citește și...

Vă scriu de pe patul spitalului, sunt în mare suferință, vă rog să aveți milă de data asta, că n-am avut nici hârtie de ciornă, am scris direct așa, pe blog. Vacanță la țară, la Constanța. În mod normal mă duc acolo să mă refac. M-am trezit cu o migrenă de genul feminin. […]

Acest text apare pe facebook, peste tot, cu apendicele preluat. Am săpat după autor, am găsit aici pe cineva care nu a menționat dacă e scris de el sau și el l-a preluat. Am decis să îl public pentru că este mult prea bun și mult prea bine structurat ca să rămână […]

A ieșit ultima servită de la Rise Project, despre Dan Barna. Sincer să fiu, la modul grav în care fusese anunțată, mă așteptam ca domnii din servicii să vină cu ceva grav, o chestie minim Hexifarma, pe acolo. Din păcate, aflăm cum un tip s-a îmbogățit profitând de oameni săraci și cu […]