Devenim o tara de phisically chalenged people?

Ma uit acum pe N24, unde ministrul muncii si protectiei sociale da o declaratie.
Nu vreau sa fiu rasist si inuman, dar stau si ma intreb, din atatia oameni de valoare, care nu au reusit sa fuga din romania, noi nu gasim sa ne conduca decat tipi cu probleme fizice? Are tipul asta o buza de iepure sau ceva, de ii ajunge buza de sus pana la nas, si vorbeste de parca i-ar curge scuipat din gura non stop.
Dar, ce te poti astepta, atata timp cat nu stii niciodata in ce directie priveste seful statului, pe motiv ca ii fug ochii in toate directiile, si asta fara voie? Si da, il cheama Basescu.
Oare numele Basescu vine de la faptul ca asta se trage dintr-o veche familie de basinosi? Sau pentru ca aveau plantatii de fasole? Sau aveau fabrici de gaz metan?
Daca avea fabrici de gaz, sa inteleg ca astia mananca mercaptan la micul dejun, ca sa nu se teama de explozii?

3 comentarii

 1. Si aia care au semnat petitia protevista cu infiintarea politiei animalelor, cu salvarea a tot ce le place sa tina prin casa si pe langa casa omului vor „salva” si vaci, oi, porci, atunci cand ajung pe la abator ?
  Sau vor salva caini si pisici si cai in timp ce halesc un cotlet ?

  0

  0

 2. pai vacile nu`s animale:))

  0

  0

 3. :) De unde si expresia „nu fii vaca:P

  0

  0

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]