Devenim o tara de phisically chalenged people?

Ma uit acum pe N24, unde ministrul muncii si protectiei sociale da o declaratie.
Nu vreau sa fiu rasist si inuman, dar stau si ma intreb, din atatia oameni de valoare, care nu au reusit sa fuga din romania, noi nu gasim sa ne conduca decat tipi cu probleme fizice? Are tipul asta o buza de iepure sau ceva, de ii ajunge buza de sus pana la nas, si vorbeste de parca i-ar curge scuipat din gura non stop.
Dar, ce te poti astepta, atata timp cat nu stii niciodata in ce directie priveste seful statului, pe motiv ca ii fug ochii in toate directiile, si asta fara voie? Si da, il cheama Basescu.
Oare numele Basescu vine de la faptul ca asta se trage dintr-o veche familie de basinosi? Sau pentru ca aveau plantatii de fasole? Sau aveau fabrici de gaz metan?
Daca avea fabrici de gaz, sa inteleg ca astia mananca mercaptan la micul dejun, ca sa nu se teama de explozii?

3 comentarii

 1. Si aia care au semnat petitia protevista cu infiintarea politiei animalelor, cu salvarea a tot ce le place sa tina prin casa si pe langa casa omului vor „salva” si vaci, oi, porci, atunci cand ajung pe la abator ?
  Sau vor salva caini si pisici si cai in timp ce halesc un cotlet ?

  0

 2. pai vacile nu`s animale:))

  0

 3. :) De unde si expresia „nu fii vaca:P

  0

Citește și...

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]