Cum să devii celebru dacă ești din Caracal

Să presupunem că ești un om politic mediocru, de care nu a auzit nimeni, niciodată, dar vrei mai mult. Vrei să ajungi să fii minim senator, să ai pâinea și cuțitul, să faci și să îți faci partea, chestiile pe care le fac politicienii, în general.

Dar nu prea ai cum. Ești destul de prostuț, mintea îți este mediocră, ai carisma unui limax, totul lucrează în defavoarea ta. Și atunci, ce să faci?

Simplu. Ții minte că ai o nepoată, Alexandra, în Caracal, care a început să crească binișor, e frumușică, ar arăta bine pe sticlă. Și îl mai știi și pe un tip, numit Dincă, care e cunoscut pentru faptul că mai violează, din când în când, câte o fată, dar nu îi face nimeni nimic, pentru că nea Dincă e un om de treabă, care nu face probleme, are familie, copii, cine să le creadă pe curvele alea?

Și te înțelegi cu Dincă să o răpească pe Alexandra și să o violeze, după care să o țină o zi, două, la fezandat, ca să ai timp să ieși pe sticlă, lovit de soartă, îndurerat și justițiar, gata de a luptă și cu dumnezeu pentru nepoțica ta iubită.

Ziș și făcut, Dincă răpește fata, îi arată niște amor surpriză (btw, știați că băieții ăia din Vaslui, cu amorul surpriză, sunt liberi? Și violatorul ucigaș din Iași, cel ce a ucis-o pe Larisa, e liber, bine mersi, trăiește în același bloc cu familia Larisei), doar că avem o problemă. Înainte de a se apuca politicianul nostru de teatralogie, pe baza reclamației părinților, fata apucă să sune la poliție și să ceară ajutor.

Din păcate, aceasta a fost condamnarea la moarte a Alexandrei. Pentru că deja se investise mult în acțiune. A urmat telefonul scurt către Dincă: – Ucide-o! și așa s-a urmat o viață de copil. Dar stați liniștiți, nu a fost degeaba. Unchiul nostru, datorită evenimentelor, candidează acum la președinție și, dacă câștigă, va putea schimba multe, din acel lor.

Aceste rânduri sunt doar ficțiune. Orice asemănare cu Alexandra Măceșanu și ALexandru Cumpărașu este profund și intens voită, dar doar ficțiune. Doar că, dacă ne uităm cu câtă râvnă trage hoitarul acesta de cadavrul acelui copil, care îi mai este și rudă, nu te poți abține să nu te gândești Dar dacă, de fapt, chiar el a decis să o omoare? E interesant și rechizitoriul Ralucăi Prună.

În rest, noi să fim sănătoși, o țară plină de cretini care își merită soarta.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. De fapt, din ce înțeleg, tatăl fetei e verișor cu soția lui (fosta or smthl

  6

  • #2

   Victima era nepoată de var CU CUmpanasu, gradul 5 de rudenie conform legii.

   3

 2. Exista vreo drama publica de la apuseni,colectiv,gigina,….. care nu a fost speculata de cineva politic ????!!!!!

  5

 3. #5

  Cazul Larisa Chelaru : criminalul a facut 8 ani de pușcărie si a ieșit, un taximetrist nevinovat arestat sinucis in celulă, tatăl fetei s-a sinucis măcinat de procesul care dura prea mult. Criminalul s-a căsătorit în biserică, acolo in cartier, are familie acum, in acelasi bloc cu mama si fratele victimei, doar ei au mai ramas din familie si situatia nu le permite sa se mute.

  19

 4. #6

  Azi m-am uitat la o înregistrare din iunie, in care Cumpanasu se lăuda cu prietenia cu George Maior, și tind sa îți dau dreptate.

  8

 5. #7

  Ce dragut e mesajul publicat de raluca pruna.
  Nu intelegeam de ce idiotul asta tot primeste rapoarte in nume personal de pe la diverse ministere. Ca am o banuiala ca raportul corpului de control de la sanatate de pilda, nu e pe persoana fizica.
  Oricum, nu a mai fost demult cineva de tipul lui DD in veata publica. E pacat sa se piarda aceasta sansa.

  3

 6. #8

  Vorba aia: nu e prost ala care cere… Clasa politica a ajuns atat de jos, incat oricine nu e psd pare o solutie serioasa pentru foarte multi. De asta a castigat si Iohannis, de asta pare acum Ponta un printisor spalat, etc. E trista situatia, dar nu ma surprinde.

  6

 7. #9

  Oameni gen Mircea Cluk trebuie sa fie redusi mintali sa il ia in serios pe Cumpanasu si sa se uite la TV sau pe Facebook cum toate jogodiile trag de cadavrele alea cat pot ca sa primeasca bani si atentie.

  2

 8. #10

  Mi se face greata de cate ori aud de Cumpanasu sau il vad la televizor. Eventuala lui candidatura la prezidentiale ar fi mizeria suprema. Omul se catara pe cadavrul unei rude apropiate pentru profit personal.
  Cu toate astea, la fel de mizerabila mi se pare „fictiunea” de mai sus. Sa sugerezi, in lipsa oricaror probe, ca uciderea Alexandrei s-a facut la comanda lui Cumpanasu, e deja prea mult.

  17

 9. #11

  Mai e o problema cu scenariul asta: Dinca. Nu a fost sinucis (inca ?). Si mai un lucru care nu prea cadreaza: mult prea mare desfasurarea de forte MAI pe proprietatea lui (interventie reactiva, nu proactiva, dupa cum ne-am obisnuit deja).

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.