Dezmințire Despre Casco

Zilele trecute, o publicaţie online, politicaromaneasca.ro, a prezentat informaţia că şoferii care îşi găsesc maşinile lovite în parcare, fie şi cu o banală zgârietură, trebuie să meargă la poliţie în termen de 24 de ore, CHIAR DACĂ au asigurare facultativă tip CASCO. Informaţia, care s-a propagat pe forumuri foarte vizitate de şoferi, este una falsă, susţine comisarul-şef Lucian Diniţă, şeful Direcţiei Rutiere Române. „Nu există o astfel de prevedere în noul cod. Probabil au confundat CASCO cu RCA”, spune Diniţă.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

3 comentarii

 1. #1

  Mno, aşe. Nici de-al dracu nu bag maşina în service pentru o zgârietură.

  0

  0

 2. #2

  Una bucata aplauz pentru verticalitatea de a publica aceasta stire desi ieri ai fost batos ca nu e asa, ca ce a declarat boss-ul rra e sfant :)

  0

  0

 3. #3

  Pe de alta parte firmele de asigurari te obliga sa le declari orice eveniment asigurat in termen de 48 de ore !! E drept ca cel putin societatile serioase nu zic nimic cand te duci sa declari ca ai zgariat masina de 5 ori in ultimele 2 zile.

  0

  0

Citește și...

Generațiile astea tinere, sunteți fenomenale! Știu, vă așteptați să zic că sunteți nașpa, că nu știți să trăiți ca pe vremea mea, chestii de-astea. Nu, dragilor, sunteți absolut fantastici. Noi am fost niște idioți. Băi, tu-ți imaginezi o zi din copilăria noastră fără internet? PLICTISEALĂĂĂ! Frecam trotineta de-o lua dracii. Și noi și […]

Vești bune! Clever are de acum mai multe mașini pentru tine. Guvernul României a votat astăzi, 25 iunie, reglementarea serviciului de ridesharing pentru ca tu să poți beneficia în continuare de aplicația noastră și ca toți șoferii CleverGo să poată funcționa fără frica amenzilor. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul […]