Diana, printesa inimilor

Este in curs de desfasurare ancheta legata de moartea printesei Diana. Lacrimi, durere, printesa inimilor, o floare, un crin, cea mai pura, cea mai curata.
Bai frate, de ce nimeni nu mentioneaza ca tipa era o parasuta, care a murit in bratele amantului, in timp ce sotul era acasa bine mersi?
Chiar atat de mult conteaza rangul nobiliar in etichetarea parcursului social? Sau printesele nu sunt tarfe, ci doar nefericite…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. #1

  no ofence, da mai documenteza-te putin inainte sa spui prostii din astea…

 2. ia documenteaza-ma tu putin, si zi-mi unde gresesc

 3. leapsa de la mine. bla bla….

 4. Arhi, totusi, de Camila ai uitat?
  Si faptul ca Charles era cu ea de vreo 10 ani?
  Sau amanta lui nu se pune?

 5. ba se pune dude, numai ca charles e demonizat la maxim, iar ea e prezentata ca o floare si un crin, lucru total neadevarat

 6. tu ai fi stat in bartele lui Charles.femeie fiind?

 7. The Prince and Princess of Wales were separated on 9 December 1992, by which time her relations with some of the Royal Family, excepting the Duchess of York, Sarah Ferguson, were difficult.
  Their divorce was finalised on 28 August 1996.
  Sursa : http://en.wikipedia.org/wiki/Diana,_Princess_of_Wales

  Este printesa a inimilor pentru actiunile caritabile. Nu pentru persoanele cu care a intretinut relatii sexuale.

 8. Fratilor nu este momentul aici sa stabilim care e mai curva decat cine … ideea este ca eu unul sincer va spun n’as fi vrut sa fiu in papuci lu’tanti diana nici o secunda. A avut viata grea printre basninosii aia care se cred miezu lumii doar ptr ca tot neamu lor s-au frecat intre ei, pana cand au dat nastere la progeniturile actuale. Ajunge sa arunci o privire sa iti dai seama ca nu is pe treaba lor 100%.

  Ca tanti era sau nu o parasuta … este discutabil, avand in vedere circumstantele. Eu unul nu o vad ca pe un model sau o mare pierdere dar … totusi trebuie sa judecam si in functie de circumstante nu doar dpdv moral, asa cum face legea romana, cand ii da la unu care fura o galeata de struguri 10 ani, si la unu care fura o banca … o viata linistita.

 9. Si sa nu uit … btw … era divortata la momentul accidentului, deci nu avea sot care sa o astepte linistit acasa … ceea ce oricum nu putem spune despre anormalul ala de Charles.

 10. bai, deci cine zice ca aia s-a casatorit cu monstrul ala diform din dragoste, e un tampit. Aia de la inceput s-a maritat pentru bani si rang. Iar faptele minunate pe care le-a facut, le-a facut pusa de casa regala, nu ca a vrut ea, plus ca banii aia nu i-a dat ea din buzunarul masii, ci tot din buzunarul lui Charles.

 11. Buzunarul poporului man … al poporului :D De la ei a luat, la ei a dat :D