10 comentarii

 1. #1

  zvaztika! iclăr!

  0

  0

 2. #2

  aidecapumeu, auzi comentariu acolo:
  Alin 8 august 2018 at 12:37
  Si aduce a zvastica restilizata. Mie asa-mi pare.

  0

  0

 3. #3

  Diaspora, prin reprezentatul ei adica eu, ar dori sa vina dar nu la miting, ci sa dea muie. Nu doar pesedeului, ci si celorlalti, si sa ceara sa fie lasata in pace. Rezolvati-va problemele fara noi, ca nu noi vi le-am creat. Si va intereseaza de noi doar cand e de votat, cand e de mitinguri suspecte, si cu alte ocazii care va aranjeaza pe voi, dar de noi in realitate va doare-n cuc.

  *miting in bucuresti cu un milion de diasporeni veniti in concediu, facut in mijlocul verii, cand la apogeul protestelor au fost 600k in toata tara, sa-mi explice cineva daca crede ca vor fi mai mult de 50, si de ce.

  0

  0

  • #4

   Când eu fugeam de la munca sa ma duc sa votez in Malaga alții o ardeau pe la munte / mare și își făceau tricouri cu „ma pis pe el de vot” . Acum sa vina diaspora … nu mulțumesc. Mie îmi e bine aici unde sunt, granița e deschisă pentru toată lumea.

   0

   0

 4. #5

  Da’ trei stromeleaguri nu au vazut? Ortodoxe si traditionale, fireste

  0

  0

 5. #7

  Mergeti careva mai milostiv si explicati-le ca acolo scrie 69
  Mnezo ierte-i

  0

  0

  • #8

   De fapt e un 69 in trei, cine cunoaste mai bine poate ne zice cum se numeste exact, ca sunt sigur ca are un nume mai propriu.

   0

   0

  • #9
   Arhi

   un 207 cu 6 degete

 6. #10

  Haios comentariu ala cu, dacă zice cineva ‘vrem spitale nu catedrale’ clar sunt cu dracu , dacă nu zic cica mai vedem :D

  0

  0

Citește și...