Diferența dintre benzinăriile de stat și cele particulare

Știți cum recunoști o fostă benzinărie de stat, gen petrom sau rompetrol, fără să vezi ce siglă are la intrare?


Foarte simplu, după mizeria împuțită din băile lor. Dacă intri într-un Petrom, pe drumul spre Brașov, îți verși mațele de câtă mizerie este înăuntrul toaletelor.
Spre deosebire de OMV-uri, de exemplu, de unde poți mânca de pe joc, dacă ai chef.

Asta e când angajații sunt acolo de 20 de ani și știu că vor pleca doar la pensie.
Energie vie.

21 comentarii

 1. Nu stiu cum de am eu noroc sa nimeresc doar in benzinarii jegoase :)

  0

  0

 2. Sau baile incuiate ale caror chei le obtii doar cu conditia de a fi client, de aia am io triliarde de braduti parfumati :)

  0

  0

 3. Şi in cinematografele româneşti situaţia se prezintă la fel . La Cinema Studio este cel mai impuţit veceu.

  0

  0

 4. Arhi, in loc sa ne spui cum a fost la cazarma, ne bagi dume cu benzinarii :) Stim cum e, tot ce tine de stat e jeg.

  0

  0

 5. #5

  De ce ar vrea cineva sa manance de pe jos in WC?

  Glumeam…

  0

  0

 6. Baie cu bufet suedez? Cool! :))

  0

  0

 7. Petromu’ nu-i tot a’ lu’ oemve? Parca era PetrOM V…

  0

  0

 8. Bre nu ştiu ce ghinion ai tu, dar la mine e exact invers. In OMV n am fost niciodată, însă în Petrom e curăţenie lună. Chiar miroase a soluţii de dezinfectat/detergenţi, habar n-am.

  Eu mereu am găsit curat acolo de unde alimentez de vreo 2 ani încontinuu. Poate-s eu mai norocos de felul meu.

  0

  0

 9. De ar fi asta problema tarii noastre …

  0

  0

 10. In toate benzinariile ar trebui sa fie ca in cele private. Toaleta e locul unde se observa cel mai usor orice mizerie, si atunci daca unui om i se face greata de ceea ce vede, a doua oara nu mai vine acolo.

  0

  0

 11. nici Petrom nici Rompetrol nu mai sunt de stat … de ani buni… si sunt date in administrare acum, personalul nu mai apartine companiilor mai sus amintite.
  de ce n-ai sunat la hot-line-urile lor ? le faceai o „bucurie” administratorilor locatiilor.

  0

  0

 12. #12

  @miluch : mai citeste o data : „o fostă benzinărie de stat” . nu se intelege ?
  Sunt benzinarii modernizate sau deschise noi unde personalul este schimbat dar sunt si alea de pe vremea lu’ roman unde sunt vai mama lor. Grupul Petrom a fost cumparat de austrieci, ei au acum petrom , petrom v si omv . Ultimele doua sunt mai smechere , au lasat si petrom pe piata ca e mai ieftin putin. Daca ii spui sefului de statie sau coordonatorului de zona de treaba asta sigur o persoana va fi sanctionata . Sunt cea mai tare companie din Romania si nu prea isi mai permit astfel de lucruri.

  0

  0

 13. #13

  @Arhi : as spune ca si titlul tau este eronat, nedocumentat. Toate sunt private acum, toate au apartinut de stat la un moment dat.
  In curand vom avea doar petrom care e low cost :) si omv care e premium. Va disparea petromV. Se pare ca tu nu stiai ca omv si petrom sunt acelasi lucru. http://www.capital.ro/articol/omv-petrom-renunta-la-brandul-petromv-134501.html

  0

  0

 14. @maniak: ba se intelege perfect, eu faceam referinta la titlu. cunosti foarte bine problemele din interiorul OMV Petrom, lucrezi la ei !? :D

  0

  0

 15. #15

  Bun, deci explicatie: Petrom = OMV. Ca sa nu investeasca masiv in rebranding dintr-o bucata, pe parcursul renovarii statiilor Petrom se modificau in PetrOMV. In prezent se vor separa ca brand low-cost sau premium (bull-caca, sa vezi ce misto se vor duce fitosii sa cumpere benzina de la OMV, care e mai scumpa, deci clar mai buna).
  In Rompetrol-uri eu nu prea am intalnit dezastre la wc-uri, sunt cel putin decenti(de multe ori stau chiar bine).
  Excludem partenerii din discutie, vorbim doar despre statiile lor.
  Intr-un clasament al curateniei cel mai prost din cate am intalnit sta LukOil.

  0

  0

 16. #16

  Nu poate omu sa zica ceva ca gata lucrezi la ei. Nu, nu lucrez la ei, nu simpatizez cu ei, doar sunt in tema cu toate schimbarile de branding , ce , cui apartine si ce face. Cat despre faza cu reclamatul : cea mai mare surpriza am avut-o cu vodafone, am intrebat o prietena care lucreaza pe la office la ei unde pot face o reclamatie, ea a trimis un mail la vrajeala intreband si in 2 min. managerul de magazin m-a sunat invitandu-ma la ei la shop sa vedem care e problema si a sanctionat-o pe mucoasa de acolo. Cred ca in astfel de vremuri se pot face diferente. Prin articol s-a protestat asupra mizeriei, poate omu se va sesiza si va indrepta lucrurile. Daca are destui bani din vanzari si alte alea nu se va deranja.
  @andrei : diferenta intre ele ar fi ca la omv poti sta la o cafea sau mic dejun, o bere , un mic . La petrom ai alimentat si ai plecat. Este desigur si o mica diferenta de pret .

  0

  0

 17. #17

  @maniak, eu ma refeream strict la benzina. Exista din punctul meu de vedere aici doua situatii:
  1. in oras: te duci, ai bagat benzina, ai plecat => folosesti petrom
  2. la drum: te duci, bagi benzina, mananci un sandwich, faci un pipi => se justifica costul suplimentar la benzina pentru OMV.
  Nu zic ca nu se justifica diferenta de bani, orice serviciu se plateste. Multi insa se duc inca la OMV pentru benzina mai buna. Si primesc aceeasi benzina ca la Petrom, plus niste servicii de care nu se folosesc.

  0

  0

 18. corecteaza joc=jos !

  0

  0

 19. de pe jos, nu de pe joc.si da, asa e

  0

  0

 20. #20

  in sud e mizerie nu la noi in ardeal………:)

  0

  0

  • #21

   sigur ca da. banuiesc ca vestita benzinarie petrom de la sensul giratoriu de dinainte de sibiu, aia unde pute de la 1 km distanta, e in alta zona

   0

   0

Citește și...

După faza asta, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a distrat, au […]