De ce e Digi24.ro în găleată

Știți că mă doare sufletul că situl Digi24 a ajuns aceeași hazna de știri retarde tip realitatea, mediafax, rtv sau gândul. Am mai scris de nuștiucâte ori că un proiect editorial atât de bun a fost dus la gunoi de către niște angajări greșite. Și dacă tot a fost tolo la parchet și a scotocit prin dosare, să mai punem și asta.

Uneori, se preiau și elemente despre investigația Gala Bute care nu-i convin ministrului. Se cere ștergerea rapidă. Dar articolele radiate rămîn un timp în memoria netului și oamenii lui Udrea iau foc. ”Dispare cu totul în cîteva ore!”, îl asigură în 16 mai 2012 Sorin Kosz, șeful siteului realitatea.net, pe Tudor Breazu.

Sorin Kosz este actualul șef al sitului digi24 și artizanul mizeriilor pe care le vedeți, zi de zi, artizanul spamului cu care au inundat toate canalele și tot ce înseamnă click aici, să moară mă-ta că o să-ți crape ochii dacă nu.

Gata, m-am relaxat.
Sorin-Kosz

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

20 comentarii

 1. Prima data am citit pe tricoul lui „i swallow”

  Thumb up 0
 2. Eu nu intru niciodata pe siteul celor de la Digi24, deci nu ma pot pronunta, dar imi plac emisiunile lor. Au in general invitati cu ceva in cap si discuta bine, ramai cu ceva. Chiar aseara am facut putin schimburi intre Digi24 si A3, e diferenta de la cer la pamant. Daca la Digi24 se vedea un profesionalism clar, la A3 dobitocii faceau deja glume pe seama guvernului nou si incendiului din Colectiv. Sa-i scuipi intre ochi, sau pe frunte in cazul lui Gadea, nu alta.

  Thumb up 0
 3. #7

  Când spui Digi 24 te referi cumva la „Canal știri” situat între „Canal religios” și „Canal religios” pe UPC? Mai sunt și câteva „Canal generalist” pe-acolo.

  Thumb up 0
 4. ce bine ca televizorul meu e pe mute tot timpul.
  n-am canale romanesti. stirile interesante le aflu acilea.
  cine a mai murit azi?

  dedicatie pt O Prea https://www.youtube.com/watch?v=1w7OgIMMRc4

  Thumb up 0
 5. Televiziunea inca mai tine piept cat de cat mizeriilor din fericire, dar situl e dus de mult clar

  Thumb up 0
 6. #10

  Dupa Colectiv, emisiunile de la digi24 au fost cele mai obiective, fara a avea intentia de a face rating pe seama unei tragedii, cum s-a intamplat la celelalte televiziuni teledoniste.
  Nu mi-a placut ca, acum 2 zile, tot dadeau stirea ca 2 pompieri au fost arestatati. Era vorba de 2 angajati ISU care, probabil, n-au tinut niciodata un furtun in mana.
  In rest, e un realizator – Claudiu Pandaru – care a relatat extraordinar din mijlocul protestelor.

  Thumb up 0
  • Claudiu Pandaru m-a impresionat si pe mine, pare un tip foarte inteligent si obiectiv. Are o analiza la rece foarte bine structurata.

   Thumb up 0
  • #12

   Pacat ca Pandaru are un timbru vocal care te adoarme mai ceva ca diazamul.

   Thumb up 0
 7. #13

  Mna eu am vazut ca ei sau mai calmat pe pagina de facebook. Prin vara eram cat pe ce sa le dau unlike.

  I-am dat mail lui Prelipceanu, sa vedem ce zice, asta daca raspunde.

  Thumb up 0
 8. M-a mâncat în cur să intru pe digi24.ro
  Și să mă uit la partea de video.
  Sunt zeci de știri video care au 0 vizualizări.

  Oricum, mare șăf, ești chitră. N-ai dat și tu un link …

  Thumb up 0
 9. #15

  Sper ca postul tv digi 24 nu va ajunge troaca de porci la fel ca si irealitatea & co.

  Thumb up 0
 10. pai nu stiu sincer cat mai merge treaba asta cu posturile de stiri. in ultimii ani au devenit imposibil de urmarit pentru un om echilibrat la cap. pe langa faptul ca subiectele sunt cam aceleasi, multe stiri pe surse care se dovedesc fabulatii, aceiasi invitati, acelasi mugur ciuvica si chiriac, aceiasi sindicalisti.

  Thumb up 0
 11. [img src=”http://images.eurogamer.net/2012/articles//a/1/4/4/8/4/5/4/InsideanSSD.jpg.jpg” width=400]

  Thumb up 0