Sa va zic ce am visat noaptea trecuta?
Ok, stiu ca nu va intereseaza, dar eu tot va zic. Pentru ca sint un egoist si am nevoie de sfatul vostru. Si poate pentru ca imi este putin frica de noaptea care va urma…

Visam ca sint pe moarte, cancer terminal la colon si ca mai am doar o singura zi de trait. Si ca nimeni altcineva in afara de mine nu stia acest lucru, nici familia, nici prietenii mei, nimeni.
Si cum ma gandeam eu ce naiba sa fac, cum sa petrec ultimele momente din viata, am hotarat ca vreau sa fac un chef pe cinste.
Daca tot este sa mor, macar sa o fac onorabil, impreuna cu prietenii mei.
O mare parte din vis faceam invitatile, ma foiam imaginandu-mi pe cine voi invita si pe cine nu, tresaream in somn transpirat, adaugand si stergand prieteni de pe lista.
La un moment dat m-am panicat cand am vazut lista  plina cu stersaturi. Va spun, nu exista stress mai mare decat sa faci o lista cu cei mai buni prieteni ai tai si dupa plus si minus sa iasa NIMIC.
Era ora  4 dimineata si ma trezisem complet. Si mi-era frica sa adorm la loc. Asa ca am inceput, lucid fiind, sa-mi enumar prietenii buni in gand. Dupa primii trei ma simteam deja mai bine, asa ca ma linistisem si adormisem la loc.
Apoi visul a continuat cu inca o dilema. Am zis, bine-bine, pana la urma o sa ai trei prieteni cu care sa petreci ultimele clipe, dar le spui ceva sau nu?
Adica le spui ca vei murii si ca de aceea i-ai invitat sau nu? Daca le spun, atunci cu siguranta nu va mai fi nici un chef, ca stau aia cu fetele mohorate si ma compatimesc.
Daca nu le spun, atunci o sa ramana marcati toata viata de moartea mea si nu vor intelege gestul meu.
Binenteles ca m-am trezit din nou. Din fericire era dimineata deja si am plecat la lucru.

Dar se aproprie din nou noaptea si mi-e frica ca visul acesta va continua…

Asa ca am zis, hai sa va intreb pe voi, cei de pe Arhiblog. Ce parere aveti? Sa le spun prietenilor mei de scopul petrecerii sau nu?
Please Help!