Din categoria Niciun oraș din românia fără amendă de parcare

Din categoria Niciun oraș din românia fără amendă de parcare, astăzi avem Clujul, unde am parcat, imperial, în plin centrul orașului, în raza indicatorului de oprirea interzisă. Alături de alți 30 de clujeni, dar amenzile se iau de către mitici, se știe. Ca scuză, ploua cu clăbuci și eram cu copiii.

După care pur și simplu am uitat de mașină. Și cam aia a fost. Dar probabil și voi ați fi uitat, dacă locuiați în acest apartament fabulos. Ce să zic, a meritat efortul, fizic și financiar :mrgreen:

amenda-cluj

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

37 comentarii

 1. #1

  Ai făcut naspa poza. Se vede că e Mercedes, dar nu se vede bine numărul :)

 2. O arzi in Mercedes si te plangi de o amenda amarata de parcare :)

 3. Salem Hajnal asta nu e tot tatar? Doi tatari in Ardeal. Parca e un banc.

  • #5

   Hajnal e nume de ungur

  • #6

   ..si Salem e o marca de tigari :)

  • #7

   ……………………….si de oras cu vrajitoare bune raaaau de tot………………….

  • #8

   Hajnal e nume maghiar de femeie. Parca e corespondentul numelui Irina.

  • #9

   Corespondentul Irinei e Irenke.Sau Irma.

 4. #10

  las ca iese Alexa primar si o anuleaza. De zer nu zic nimic

 5. #11

  My brain just burned out.. Am citit comentariile de la articolul cu cardul de sanatate, si nu stiu daca sa rad sau sa plang :D Mi-e mila de bieti naivi, dar totusi, no wonder unde suntem ca tara cu atati prosti pe strazi….

 6. #12

  Parca stiam ca gardienii publici nu au atributii de politie rutiera, Mai sapa putin si da-le cu spume :)

  • #13

   Stiai gresit. Mai sapa tu putin si grija la spume…

  • #14

   Polițiștii locali nu au dreptul să aplice sancțiuni din cele prevăzute în OUG 195/2002. Motivele sunt simple. În primul rând sunt aplicabile dispozițiile art. 15 al. 1 din O.G. nr. 2/2001, respectiv ”contravenția se constată printr-un proces verbal încheiat de persoanele anume prevăzute în actul normativ care stabilește și sancționează contravenția, denumite generic agenți constatatori” precum și dispozițiile art. 109 pct. 1 din O.U.G. 195/2002 potrivit cu care, ”constatarea contravențiilor și aplicarea sancțiunilor se fac direct de către POLIȚIȘTII RUTIERI, iar în punctele de trecere a frontierei de stat a României, de către POLIȚIȘTII DE FRONTIERĂ.” Totodată art. 177, pct. 2 din H.G. nr. 1391/2006 (Regulamentul de aplicare a O.U.G. nr. 195/2002) prevede explicit că ”polițiști rutieri sunt OFIȚERII și AGENȚII DE POLIȚIE specializați și anume desemnați prin dispoziție a inspectorului general al Inspectoratului General al Poliției Române.” Politistii locali (gardienii) NU SUNT NICI POLITIE RUTIERA, NICI DE FRONTIERA!

  • #15

   conform art. 7, alin. h din legea 155/2010 a legii politiei locale au voie ..
   „h) constată contravenţii şi aplică sancţiuni pentru încălcarea normelor legale privind oprirea, staţionarea, parcarea autovehiculelor şi accesul interzis”

  • #16

   Pe asta ma judec, revin cu raspunsul apelului.

 7. #17

  My god, ce ’document’ de kăkat! Arată înfiorător. Parcă te invită Securitatea la camera x data y să vorbească cu tine.
  Conţopişti imbecili! Nimic nu s-a schimbat, 27 de ani acuşi…

 8. #19

  Se pare ca minoritatea tatara nu mai este chiar o minoritate.

 9. #20

  E un fals. O amendă la Cluj nu vine în aceeași zi. Toată lumea știe că poliția din Cluj e cu puțin mai rapidă decât Java.

  • #21

   Nye ma la phpizdul miticsteino-pensilvanean cum tocmai o laudat ardelenii fara sa stie ! Apai ficioras, daca erai un ceist, un erlangist ceva de vita nobila ai fi putut rade de Java (de ardeleni nu, ca nu stiu de gluma), da ase ? Stii ca runtimeul java e cel mai rapid in app engine sau aws lambda ?

 10. #22

  50 de euro pe noapte? Tot ziceam ca ma duc dupa una in cluj, acum am motiv. Ma duc sa stau acolo si nici nu o mai sun, mai bine iau o noapte la hotel decat sa vb cu ea… :))

 11. #24

  ‘selfcatering’..saracu’ tot sarac si carpanos , sigur si-a prajit niste oua de foame

 12. #25

  la fiecare articol in care mentionezi Cluj dau „Ctrl+F” dupa glumele cu zer din pagina.

  Slabut, semn ca si zerul s-a fumat, dar tot nu a dezamagit.

 13. #26

  Ai luat amenda ca era un Mercedes prea mic, daca era ceva gen clasa E macar sau un GLk poate scapai.

 14. Și eu mi-am luat, având număr de București, dar au luat și ăia cu număr de Cluj. Suntem ok până aici. Când mai au ei chef de dat amenzi mai dau o tură prin locurile unde e aglomerat și aia e, oamenii tot acolo parchează. A făcut cam 4 luni amenda până la București, culmea, expediată de ceva firmă, ca să o ridice oamenii fraieri de la poștă :)

  Interesant că de zilele Clujului era aglomerat și se parca pe interzis peste tot, dar nu s-au dat amenzi :) Când e vorba de distracție nici amenzi nu se mai dau.

 15. #29

  din ce stiu eu (si poate gresesc), nu preau ce sa iti faca pentru amenzi de parcare daca sunt emise in alt oras. Ca tin de primarie, nu te pot forta sa le platesti cand platesti impozit si se prescriu. D-aia am eu de 10 ani numar de bv in bucuresti si parchez unde vrea roata mea.

  • #30

   Amenzile se platesc cu prioritate indiferent ce vrei sa platesti, prevedere a codului fiscal de la 1 ian 2016

 16. #31

  Lasa mane ca am auzit ca si miticii au boala pe olteni.
  Beleaua se tine cu randu’ :))

 17. #32

  Amenda e cat costul apartamentului :))

 18. Cre’ca poti opta pentru munca in folosul comunitatii daca nu vrei s-o platesti, Si dup-aia te poti lauda ca ai muncit la ridicarea Ardealului…

 19. #34
 20. #35

  Si te-ai prezentat sau nu?

 21. #37

  Mai puneai 50 si te lafaiai in lux la Nelson Mondialu in garsoniera share. Trageati si un live vlogging.