Din fuga turcului – 1 Decembrie

 • Concurs serios pe Ebucătăria. Robot de bucătărie Bosch, oferit de Sport Local, singurul cotidian romanesc de sport, de limbă chineză.
 • Ştie careva unde vine Hello Hotel în Bucureşti? Şi dacă ştie, poate îi zice administratorului de site că situl nu merge decât cu www în faţă.
 • La parada de 1 Decembrie, pe soseaua de sub arcul de triumf, erau numai căcaţi. Desigur, nu mă refer la Băsescu şi compania, ci la baligi de cal. Extrem de reprezentativ, zic eu.
 • Ambele sondaje au fost greşite. Cică de fapt PDL a rupt tot. Deci de aia tăcea calm Băşescu aseară. El de fapt a rezolvat micuţa problemă. Ăăăăă…mai simte cineva proaspătul miros de dictatură din aer?
 • Plec împreună cu micuTZU şi 2 bunăciuni, la Bucureşti. Eu la Netcamp, el în treaba lui. Diseară sunt la Hello Hotel, pentru cine vrea să mă vadă.
 • 11 comentarii

  1. Parol ca la noi merge siteul si cu si fara www. Dar verificam.
   Despre harta nu comentez ca sunt cu musca pe caciula. :D

   0

   0

  2. daniel, eu am open dns. daca la mine nu merge…

   0

   0

  3. You tried to visit hellohotels.ro, which is not loading.

   0

   0

  4. Loading here man :)
   ADRESA: Bucuresti, Calea Grivitei nr. 143, Romania
   TELEFON: +40 (0)372 71 64 64
   FAX: +40 (0)372 71 64 65
   E-MAIL: info@hellohotels.ro

   0

   0

  5. Dictatura? pe la antene mai auzeam de dictatura… tu chiar nu iubesti tara asta deloc de tot ii prevezi viitor de aur?

   0

   0

  6. Mâine pe la amiază sau mâine seară ajung şi eu la Hello. Poate stăm la un suc sau la o bericică…după plac şi cum ai timp. ;)

   0

   0

  7. Poate hotelul ala nu exista. O sa va treziti vagabondand prin Bucuresti. :-P

   0

   0

  8. Nu se stie daca a castigat PD-L sigur. Depinde unde au numarat. Vedem dupa amiaza ce se intampla.

   0

   0

  9. Hello Hotels este vis-a-vis de gară, între Hotel Ibis Accor şi Agenţia CFR Griviţei. Mai puţin de 5 minute de mers pe jos de la Gara de Nord până la hotel. Vezi şi răspunsul de la Zoso.

   0

   0

  10. nene arhi, daca faci esces de bercioaica si te apuca alea noaptea un’e te duci ca din pozele lu’ hotelu’ matale nu rezulta :D :D :D

   0

   0

  11. Parada de 1 Dec e doar parada, atat, marionete pacalite de sistem; colac peste coliva au pus si alegerile; so….penala treaba!

   0

   0

  Citește și...

  Voiam doar, pentru unii dintre voi, să vă aduc aminte ce dur era el Alexa pe teren și în declarații, când mai juca chestia aia pe care o denumea fotbal. El și Săpunaru, niște ninja. Dana Alexa a ajuns să fie pălmuită de impresarul lui. Pentru bani. Nasol, urât. Grea e viața de […]

  Gospodina Carmen Dan, secretara pusã de Dragnea sefa la Interne, responsabila pentru atacul criminal al jandarmeriei asupra oamenilor pasnici, a demisionat. Razvan Cuc si-a rupt mana intr-un accident de masina. Nu sunt sigur, nu Cuc era ineptul care declara ca nu avem autostrazi din cauza ca economia duduie si ei nu pot tine […]