Din fuga turcului – 1 Decembrie

 • Concurs serios pe Ebucătăria. Robot de bucătărie Bosch, oferit de Sport Local, singurul cotidian romanesc de sport, de limbă chineză.
 • Ştie careva unde vine Hello Hotel în Bucureşti? Şi dacă ştie, poate îi zice administratorului de site că situl nu merge decât cu www în faţă.
 • La parada de 1 Decembrie, pe soseaua de sub arcul de triumf, erau numai căcaţi. Desigur, nu mă refer la Băsescu şi compania, ci la baligi de cal. Extrem de reprezentativ, zic eu.
 • Ambele sondaje au fost greşite. Cică de fapt PDL a rupt tot. Deci de aia tăcea calm Băşescu aseară. El de fapt a rezolvat micuţa problemă. Ăăăăă…mai simte cineva proaspătul miros de dictatură din aer?
 • Plec împreună cu micuTZU şi 2 bunăciuni, la Bucureşti. Eu la Netcamp, el în treaba lui. Diseară sunt la Hello Hotel, pentru cine vrea să mă vadă.
 • Îți mulțumesc că mă citești.

  Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

  11 comentarii

  1. Parol ca la noi merge siteul si cu si fara www. Dar verificam.
   Despre harta nu comentez ca sunt cu musca pe caciula. :D

  2. daniel, eu am open dns. daca la mine nu merge…

  3. You tried to visit hellohotels.ro, which is not loading.

  4. Loading here man :)
   ADRESA: Bucuresti, Calea Grivitei nr. 143, Romania
   TELEFON: +40 (0)372 71 64 64
   FAX: +40 (0)372 71 64 65
   E-MAIL: info@hellohotels.ro

  5. Dictatura? pe la antene mai auzeam de dictatura… tu chiar nu iubesti tara asta deloc de tot ii prevezi viitor de aur?

  6. Mâine pe la amiază sau mâine seară ajung şi eu la Hello. Poate stăm la un suc sau la o bericică…după plac şi cum ai timp. ;)

  7. Poate hotelul ala nu exista. O sa va treziti vagabondand prin Bucuresti. :-P

  8. Nu se stie daca a castigat PD-L sigur. Depinde unde au numarat. Vedem dupa amiaza ce se intampla.

  9. Hello Hotels este vis-a-vis de gară, între Hotel Ibis Accor şi Agenţia CFR Griviţei. Mai puţin de 5 minute de mers pe jos de la Gara de Nord până la hotel. Vezi şi răspunsul de la Zoso.

  10. nene arhi, daca faci esces de bercioaica si te apuca alea noaptea un’e te duci ca din pozele lu’ hotelu’ matale nu rezulta :D :D :D

  11. Parada de 1 Dec e doar parada, atat, marionete pacalite de sistem; colac peste coliva au pus si alegerile; so….penala treaba!

  Citește și...

  Sunt un tip foarte răbdător și un adept de-al lui Sun Tzu, care te sfătuiește să păzești malul râului, ca să admiri cadavrul dușmanului tău cum trece. Recunosc, am admirat multe. Online, desigur. Nu îmi place să mă uit la seriale care nu s-au terminat, pentru că urăsc să rămân în limbo, așteptând […]

  Atunci când politicienii noștri vor păți așa ceva, nu coregrafii șmechere în piață, după care să ne lăudăm ce mișto a fost. PE NET! Dar momentan nu se va întâmpla așa ceva. Momentan încă suntem bine, încă proporția de bine hrăniți versus rupți în cur e bună. Trebuie să înceapă să plece corporațiile […]