Din fuga turcului – 1 Decembrie

 • Concurs serios pe Ebucătăria. Robot de bucătărie Bosch, oferit de Sport Local, singurul cotidian romanesc de sport, de limbă chineză.
 • Ştie careva unde vine Hello Hotel în Bucureşti? Şi dacă ştie, poate îi zice administratorului de site că situl nu merge decât cu www în faţă.
 • La parada de 1 Decembrie, pe soseaua de sub arcul de triumf, erau numai căcaţi. Desigur, nu mă refer la Băsescu şi compania, ci la baligi de cal. Extrem de reprezentativ, zic eu.
 • Ambele sondaje au fost greşite. Cică de fapt PDL a rupt tot. Deci de aia tăcea calm Băşescu aseară. El de fapt a rezolvat micuţa problemă. Ăăăăă…mai simte cineva proaspătul miros de dictatură din aer?
 • Plec împreună cu micuTZU şi 2 bunăciuni, la Bucureşti. Eu la Netcamp, el în treaba lui. Diseară sunt la Hello Hotel, pentru cine vrea să mă vadă.
 • 11 comentarii

  1. Parol ca la noi merge siteul si cu si fara www. Dar verificam.
   Despre harta nu comentez ca sunt cu musca pe caciula. 😀

   0

  2. #2

   daniel, eu am open dns. daca la mine nu merge…

   0

  3. #3

   You tried to visit hellohotels.ro, which is not loading.

   0

  4. Loading here man 🙂
   ADRESA: Bucuresti, Calea Grivitei nr. 143, Romania
   TELEFON: +40 (0)372 71 64 64
   FAX: +40 (0)372 71 64 65
   E-MAIL: info@hellohotels.ro

   0

  5. Dictatura? pe la antene mai auzeam de dictatura… tu chiar nu iubesti tara asta deloc de tot ii prevezi viitor de aur?

   0

  6. Mâine pe la amiază sau mâine seară ajung şi eu la Hello. Poate stăm la un suc sau la o bericică…după plac şi cum ai timp. 😉

   0

  7. Poate hotelul ala nu exista. O sa va treziti vagabondand prin Bucuresti. 😛

   0

  8. Nu se stie daca a castigat PD-L sigur. Depinde unde au numarat. Vedem dupa amiaza ce se intampla.

   0

  9. Hello Hotels este vis-a-vis de gară, între Hotel Ibis Accor şi Agenţia CFR Griviţei. Mai puţin de 5 minute de mers pe jos de la Gara de Nord până la hotel. Vezi şi răspunsul de la Zoso.

   0

  10. nene arhi, daca faci esces de bercioaica si te apuca alea noaptea un’e te duci ca din pozele lu’ hotelu’ matale nu rezulta 😀 😀 😀

   0

  11. Parada de 1 Dec e doar parada, atat, marionete pacalite de sistem; colac peste coliva au pus si alegerile; so….penala treaba!

   0

  Adaugă un comentariu

  Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

  Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

  Citește și...

  Am încercat ieri să merg la cumpărături la Auchan, că e mai aproape de casă, ceva lejer și era să rămân blocat în trafic. Cred că și acum zăceam undeva, pe o stradă, tânjind să ies la libertate, la aer, la viață. Sfat: Carrefour are una din cele mai mișto chestii. Aplicația lor, […]

  M-am uitat ieri sau alaltăieri la unul din ultimele episoade din Southpark, în care cable guys se revoltau împotriva serviciilor de streaming. Bine, cred că e o reclamă deloc mascată la DIsney+, că l-au menționat de 100 de ori, plus cât de mult place The Mandalorian tuturor. Azi, de curiozitate, am apăsat iconița […]

  Am pe facebook o tipă așa și-așa, nici prea prea, nici foarte foarte, nici prea tânără, nici prea bătrână, aurea mediocritas. Și, din când în când, bagă câte un rant despre cum pe ea, ca să o impresionezi, trebuie să fii nuștiu cum, să vorbești nuștiucum, să te porți nuștiucum, să să fii […]