Din fuga turcului nr.3

 • Azi dimineață m-am trezit cu un bot umflat de zici ca sunt pițipoancă pregătindu-se să bage în gură. O altă sugestie ar fi că cică am centura neagră la supt. Multumesc :)
 • Sistemul sanitar duduie, medicamentele se găsesc pe toate drumurile, euro a ajuns egal cu leul. Ah, da, ăsta e visul dementului de ministru al sănătății. Până atunci, un vaccin vital pentru un bebeluș nu se găsește nicăieri în rrrromânia.
 • Grăsunelul cu site de slăbit face un concurs. Eu oricum ce mi-am propus anul ăsta am realizat NU, măcar alții să realizeze ceva.
 • Rromânii care lucrează la Nokia au realizat cu stupoare că Nokia nu a venit în rromânia să îi îmbogățească pe muncitori, ci pentru că aici sunt salariile mici, lege nu există, liderii de sindicat sunt niște mafioți. Salariul mediu brut la Nokia, 800 de lei. Adică 5 milioane net. Eu pentru banii ăștia nici nu m-aș da jos din pat dimineața.
 • UPDATE: Cum se fac afacerile in webul rromanesc. Muncesti pentru noi iar noi iti dam un sut in cur, iar cand ne ceri banii, iti spunem ” jet pe fata ta”. Cica de la agentia Republik.

22 comentarii

 1. Referitor la Nokia. Cine se astepta la altceva?!…Nu contest avantajul de a avea Nokia in RO (vezi exportul la Dacia dupa ce a fost preluata de Renault)….doar mi se pare aiurea sperantele romanilor legate de salariile la Nokia…Hai sa fim seriosi…Toti stiu ca marile firme platesc prost.

  Pret vs Siguranta ;)

  0

 2. mama da ce pitzipoancă esti în poza asta :)) şi faza cu Nokia, te asigur că nimeni nu i-a doar 5 milioane

  0

 3. io una sunt curioasa ce-ai facut sa ai asa botic sexy si pitzipongesc…

  pentru data viitoare iti recomand metoda Jim Carrey:

  http://www.youtube.com/watch?v=rH0Tdxybvic

  0

 4. Chestia aia roşie din poză mă duce cu gândul spre chestii ciudate!

  0

 5. webmonkey, esti ghei pervers:)))))))

  0

 6. Ai ochi de chinez mai arhi.Ne luam de mana:>:)).

  0

 7. Dar de ce te-ai trezit asa?

  0

 8. Alexandre, daca stiam mai scriam pe blog?

  0

 9. fatza de catel bleg :D

  0

 10. lol, totally true:)))

  0

 11. Aia cu botu umflat cica se face de la frig…

  0

 12. Limbi la bijboaca?

  0

 13. Chestia nu e ce ai făcut azi noapte, ci cum scapi de botic? Poate scrii și despre aia, că s-ar putea să nu fii singurul în situația asta, și dacă ai un remediu, e bine să îl faci cunoscut. Eu propun mască de castravete sau 10 minute cu fața într-o pungă cu gheață. Merge?

  0

 14. telfast de 180. acum a inceput sa se dezumfle

  0

 15. #16

  Eu cred ca sforaiai azi noapte si ti-a aplicat nevasta un tratament de genul asta:
  http://www.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q

  :P

  0

 16. Hai să zicem că înţeleg că ăia de la Nokia nu realizează ce fac, că nu-i duce mintea. Înţeleg cum stă treaba şi cu medicamentele, că doar firmele de distribuţie vor să-şi mărească profitul. Nici în găoază nu-i doare de pacienţi. Înţeleg. Dar nu înţeleg ce a păţit faţa ta! Este un mister total. Şi mă cam îngrijorează, sincer. Că dacă era totul OK nu se umfla. Poate o fi vreo alergie la ceva.

  0

 17. ce mama dracu’ ai luat in gura de ai ramas asa obraznic la botic ?

  0

 18. Arhi te-ai certat cu frizerul :-??

  0

 19. bucura-te ca nu trebuie sa muncesti pt 5 mil, dar iti garantez ca aia nu merg la munca de dragul de a nu fi acasa, pt oamenii aia fiecare banut e bun.

  0

 20. Arhi, scuze ca rad =)) dar trebuie sa recunosc ca ai o fata in poza asta ! =))

  0

 21. da razi bre, cat te tin baierile, crezi ca eu nu vad ca is hidos?:)))

  0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein ca-i facă rodajul, după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil o veți uita […]