Din fuga turcului, la pranz

 1. Școala rromânească văzută prin ochii unei fetițe. Aceasta a fost a 2 a rugăminte de promovare inteligentă și venind din partea unui copil, a fost cu atât mai plăcută. Se poate să îmi atragi atenția și fără să mă înjuri.
 2. Niște unii despre care am mai scris și la alegerile trecute, se promovează postându-și viața pe internet prin intermediul unui webcam. Toate bune și frumoase, dar patul ăla nefăcut din fundal și chiloții de pe pereți, cine vi-i strânge, mânca-v-aș? Dacă vă cere user, băgați guest, fără parolă.
 3. Tot e febra link exchangeului pe bloage. Resursa de fun oferă link pe prima pagină tuturor bloggerilor dispuși la asta, desigur, cu anumite condiții. Măcar resursa de fun are PR5 și e veche de câțiva ani. Nu știu, zic și eu.
 4. Sorin Tudor, unul din bloggerii mei de suflet, își lansează astăzi o carte. Gășiți detalii pe blogul său ce și unde. Eu zic să mergeți acolo, măcar pentru că vor fi prezente toate numele mari din blogosferă și nu numai.
 5. Ultimii utilizatori înregistrați pe forum au fost userii Halva și pufoșica. Cred că i-a atras posibilitatea de a-și pune poze naked :).Mă întreb cine mai urmează. Halviță și Caramel?
 6. Cum să te faci remarcat de bloggerii mari. Zice dojolina.

13 comentarii

 1. Ehh.. si pana la uma nimeni nu a pus o poza cu adevarat NAKED pe forum… Mai avem de asteptat pana la acest „next level” :)))

  0

  0

 2. ba a pus, ciresica :D

  0

  0

 3. daca nu`s poze cu femei goale pe forum nu-mi fac cont, am zis!!!

  0

  0

 4. AVEM, CAUTA LA CIRESICA:))

  0

  0

 5. Da mai Arhi.. baietii pot intra ptr Ciresica, dar noi fetele ptr ce sa intram ? Ca au pus baietii poze, dar NAKED niciunul. :D

  0

  0

 6. frumos articolul lui Oaki, bine scris si argumentat. cand eram in liceu respectam profesorii care se prezentau pregatiti la ore, nu le era frica sa raspunda la intrebari, care ne tratau nu ca pe niste imbecili si care erau impartiali.

  0

  0

 7. @ arhi: chiar vrei sa imi vada toata lumea bogatiile???????
  tulai duamniiiii!!! faci reclama la forum pe sanii mei?[-x rusine sa iti fie arhi!:))

  0

  0

 8. ciresica, trebuie sa inveti ca esti un accesoriu de neinlocuit pentru forum. aia e, tu te-ai bagat:)))

  0

  0

 9. pentru asta o sa cer taxa!
  tot ce poate fi pipait/vazut trebuie si platit …asa ca astept 40% din venituri

  0

  0

 10. #11

  offtopic: arhi, tu ai facut modeling pt asta

  0

  0

 11. @arhi punctul nr 3 e pus ca sa ii dai iar peste nas lui dece?
  Apropo,bine zice dojolina ;)

  0

  0

 12. lol

  0

  0

Citește și...

Din surse extrem de sigure, aseară, la concert, domnul Jovi a fost execrabil și a cântat de mai bine nu cânta, toată lumea a fost fericită când a ieșit de pe scenă și a cântat formația. Acum, sincer, și domnul Bon are o vârstă, destul de venerabilă. La viața lui nu a fost […]

Sursa foto Am citit acest minunat articol, care pune extrem de bine problema. Citiți-l ți voi, după care răspundeți la întrebare. Voi știți ce veți face la vârsta la care oamenii, astăzi, ies la pensie? Realitatea este că, împreună cu bunul meu prieten Paul, noi discutam despre pensie de acum 15 […]