Din fuga turcului, la pranz

 1. Școala rromânească văzută prin ochii unei fetițe. Aceasta a fost a 2 a rugăminte de promovare inteligentă și venind din partea unui copil, a fost cu atât mai plăcută. Se poate să îmi atragi atenția și fără să mă înjuri.
 2. Niște unii despre care am mai scris și la alegerile trecute, se promovează postându-și viața pe internet prin intermediul unui webcam. Toate bune și frumoase, dar patul ăla nefăcut din fundal și chiloții de pe pereți, cine vi-i strânge, mânca-v-aș? Dacă vă cere user, băgați guest, fără parolă.
 3. Tot e febra link exchangeului pe bloage. Resursa de fun oferă link pe prima pagină tuturor bloggerilor dispuși la asta, desigur, cu anumite condiții. Măcar resursa de fun are PR5 și e veche de câțiva ani. Nu știu, zic și eu.
 4. Sorin Tudor, unul din bloggerii mei de suflet, își lansează astăzi o carte. Gășiți detalii pe blogul său ce și unde. Eu zic să mergeți acolo, măcar pentru că vor fi prezente toate numele mari din blogosferă și nu numai.
 5. Ultimii utilizatori înregistrați pe forum au fost userii Halva și pufoșica. Cred că i-a atras posibilitatea de a-și pune poze naked :).Mă întreb cine mai urmează. Halviță și Caramel?
 6. Cum să te faci remarcat de bloggerii mari. Zice dojolina.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

13 comentarii

 1. Ehh.. si pana la uma nimeni nu a pus o poza cu adevarat NAKED pe forum… Mai avem de asteptat pana la acest „next level” :)))

  Thumb up 0
 2. ba a pus, ciresica 😀

  Thumb up 0
 3. daca nu`s poze cu femei goale pe forum nu-mi fac cont, am zis!!!

  Thumb up 0
 4. AVEM, CAUTA LA CIRESICA:))

  Thumb up 0
 5. Da mai Arhi.. baietii pot intra ptr Ciresica, dar noi fetele ptr ce sa intram ? Ca au pus baietii poze, dar NAKED niciunul. 😀

  Thumb up 0
 6. frumos articolul lui Oaki, bine scris si argumentat. cand eram in liceu respectam profesorii care se prezentau pregatiti la ore, nu le era frica sa raspunda la intrebari, care ne tratau nu ca pe niste imbecili si care erau impartiali.

  Thumb up 0
 7. @ arhi: chiar vrei sa imi vada toata lumea bogatiile???????
  tulai duamniiiii!!! faci reclama la forum pe sanii mei?[-x rusine sa iti fie arhi!:))

  Thumb up 0
 8. ciresica, trebuie sa inveti ca esti un accesoriu de neinlocuit pentru forum. aia e, tu te-ai bagat:)))

  Thumb up 0
 9. pentru asta o sa cer taxa!
  tot ce poate fi pipait/vazut trebuie si platit …asa ca astept 40% din venituri

  Thumb up 0
 10. #11

  offtopic: arhi, tu ai facut modeling pt asta

  Thumb up 0
 11. @arhi punctul nr 3 e pus ca sa ii dai iar peste nas lui dece?
  Apropo,bine zice dojolina 😉

  Thumb up 0
 12. lol

  Thumb up 0