Din interviurile patriei

Din categoria Ce interviuri a mai dat Arhi, astăzi puteți degusta amintirile mele de pe vremea când am fost la Roșia Montană, depănate pentru Cațavencii.
Da, știu, când m-am plimbat cu Jeepul ălora de la RMGC, în timp ce salvatorii se dădeau de-a dura pe resturi de seringi pentru diabetici.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

 1. Vezi ca n-o sa vina Mos Nicolae pe la tine…:D

  0

  0

 2. Scrii și în Cațavencii acum? Parcă tocmai te lăudai că ai mai mulți cititori decât toate publicațiile de satiră la un loc… :-)

  0

  0

 3. iartă-l, arhi, că nu ştie ce spune.

  0

  0

 4. #5

  Si alea trei-patru propozitii sunt un interviu ? E drept ca se refera la probleme importante ale omenirii (pipi-kaka-papa). :-)

  0

  0

 5. #6

  In 1990 cei care cer proprietate privata, investitii straine si dreptul la libera initiativa sint categorizati drept drogati platiti de strainatate.

  In 2011 cei care infiereaza proprietatea privata, investitiile straine si dreptul la libera initiativa sint categorizati drept drogati platiti de strainatate.

  Bravos, natiune! Halal sa-ti fie!

  0

  0

 6. #7

  La articolul cu rezolutii pentru la anul bagam si „sa nu mai zicem ca scriem din inima, dezinteresat, atunci cand taiem facturi”?

  0

  0

Citește și...

Am scos-o ieri pe minunea creață din dotare la biliard. Că nu prea vrea, că nu are chef, câr, mâr. – Hai să jucăm bila 9, propun eu. – Nu știu să joc bila 9. – Nu e nimic, te învață iubitul tău, care e profesionist pe @8Ball Jucăm primul joc, pierd, plin […]

Am hoverboardul acesta de anul trecut, din februarie. După câteva luni, s-a bușit. Din ce găsesc eu pe net, este placa de bază, cel mai des întâlnit defect la chinezăriile astea. Având în vedere că eu nu o să îl repar niciodată și ocupă locul aiurea în casă, dacă îl vrea cineva […]

Am scaunul pe care stau de foarte mulți ani. Nu știu exact câți, dar mulți. E scaunul de birou alb de la Ikea, varianta clasică, dar nu cel care e de vreo 3 ani sau cât e, ci modelul de dinainte, mult mai mișto și mai complet. Nu iau în calcul că, fiind […]