O zi din viaţa unui homosexual

Pe la 7 dimineața, homosexualul s-a trezit în patul lui de homosexual. Și-a pupat tandru, pe gât, iubitul lui milionar homosexual (amor fără alifie!), după care s-a dus în baia lui de homosexual, unde și-a făcut nevoile (fleoşc!) de homosexual, după care s-a spălat pe dinți cu periuța lui de homosexual.

S-a întors în cameră, unde s-a îmbrăcat cu hainele lui de homosexual, și-a legat cravata lui de homosexual și s-a încălțat cu pantofii lui de homosexual. A ieșit din casa lui de homosexual, măcinat de gânduri de homosexual. S-a suit în super mașina lui de homosexual și a plecat spre biroul lui, de la super firma lui de homosexual.

A ajuns la birou. Secretara lui homosexuală de homosexual i-a făcut o cafea de homosexual pe care i-a pus-o pe birou. A băut-o ca un homosexual. Îl măcinau gânduri de homosexual. Gândurile de homosexual nu sunt deloc, dar deloc la fel cu gândurile de bugetar, sau de corporatist, sau de blogger – numa’ zic. Pe la 10, a mers la o conferință de LGBT – a participat la ea, evident, ca un homosexual.

La pauza de cafea a conferinței, a intrat în sala de networking. Îl măcinau gânduri grele, de homosexual, așa că a străbătut cu pași înceți și apăsați sala, fără să bage pe nimeni în seamă. Ca un homosexual.

Când s-a terminat conferința, s-a întors în biroul lui de homosexual. A avut multe întâlniri de homosexual, ca orice homosexual. A penetrat anusuri cu pixul lui de homosexual. La un moment dat, s-a uitat la ceasul lui de homosexual și a văzut că s-a făcut vreo 6 după-amiaza. Așa că a plecat la sală, unde a tras de fiare, ca un homosexual.

După ce-a terminat cu sala, a ieșit în oraș cu niște prieteni, ca un homosexual. A mâncat ca un homosexual și a băut niște vinuri de Chile și niște coniace (evident, franțuzești, din regiunea Cognac, altfel se numeau simplu brandy-uri) ca un homosexual.

Era deja seară. Homosexualul nostru se retrage la casa lui de homosexual, alături de iubitul lui de homosexual, cu care face dragoste (sau sex, depinde de la homosexual la homosexual). Apoi face duș ca un homosexual, se îmbracă în pijamaua lui de homosexual și se bagă în patul lui de homosexual, alături de iubitul lui de homosexual. Gândurile lui de homosexual nu-l lasă să adoarmă.

Între ele, unul mai cu seamă face ravagii în creierul lui de homosexual.

Doamne, ce viață de homosexual plină de rutină am.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

64 comentarii

 1. Ma gandesc daca o sa scrie cineva despre viata unui parinte/popa. :)). E mai greu. Nimeni nu stie ce face un popa :))).

  Thumb up 0
  • @Rares Cojocaru: isi saruta pe gat iubita lui de popa:)))))))))) ai putea sa te transpui si sa o scrii tu:)))

   Thumb up 0
  • Gata :)). Mai facusem despre dr.. Linkul de la popa e la nume. A trebuit sa-mi sun un preiten viitor popa sa imi dea cativa termeni :))

   Thumb up 0
 2. iaca acuma să vezi numai ce unici vei avea. unici nu ca toţi unicii de rând 🙂

  Thumb up 0
 3. Tare :))))))) de homosexual

  Thumb up 0
 4. Un cititor homosexual o sa zica: dălbămpulamea!

  Thumb up 0
 5. Vrei sa fii gasit in gogu pentru cuvantul homosexual, a ?:))

  Thumb up 4
 6. #8

  Ce pot sa zic, unii ar putea zice ca esti homosexual, la cat de bine cunosti stilul homosexual de viata homosexuala al unui homosexual homosexual.

  Thumb up 1
 7. #9

  10% din vizitatorii de pe arhiblog or sa vina de pe homo.ro :))

  Thumb up 0
 8. #10

  Biroul lui nu era de homosexual ?

  Thumb up 1
 9. Bun articolul 😀
  Cred că ai dat copy-paste la homosexual 😀

  Thumb up 0
 10. #12

  Am mai vazut undeva numai ca in loc de homosexual era bugetar? E vreo campanie ceva?

  Thumb up 2
 11. A lovit bine Crivat cu asta :)). S-au facut povesti cu milionar, bugetar, corporatist, free-lancer, caine, crocodil, blogger, homosexual …si cine-dracu-mai-stie-cate :))

  Thumb up 0
 12. A lovit bine de tot Crivat :)). Cate variante s-au scris pana acum ….

  Thumb up 0
 13. hm… am mai citit ceva asemanator pe undeva… tvdece :-?? era cu blogger 😀

  Thumb up 0
 14. @Rares Cojocaru: stiu pe cineva care zicea de ieri ca o sa scrie despre o zi din viata unui popa. :))

  Thumb up 0
 15. arhi ma-nspaiminti….ai intuit atit de bine ziua lui de homosexual…..esti empat?
  (mi-a placut aia cu nevoile lui de homosexual-fleosc)

  Thumb up 0
 16. #19

  Esti penibil!

  Thumb up 0
 17. Arhi e arhi! O arde în stilul caracteristic.Nu-i pasă de părerile contradictorii. Iar cititori homosexuali îi primeşte cu braţele deschise, să nu facă discriminare:)) sau nu?

  Thumb up 0
 18. Ati exagerat cu acest articol.

  Thumb up 0
 19. Undeva la un apartament, bate un tip. I se deschide usa de catre un mascul musculos, care-l trage inauntru, incuind usa cu cheia.
  – Ai intrat la mine, nu scapi pana nu te f… in cur!
  – D-le, ziice prmul, eu n-am mai facut niciodata treaba asta, nu se poate…!
  – Ba, ai intrat, nu mai scapi acum si… sa nu zici ca nu-s boier, iti dau posibilitatea sa alegi: cu alifie sau fara alifie! Scapare nu ai!
  – D-le, pai daca tot nu scap, cu alifie!
  -Asa, biine: Alifieee, hai si tu, ma!

  Asta ca tot veni vorba!

  Thumb up 1
 20. #24

  Asta nu e ozi din viata lui A. Freigekaka ala de se bate in parcul operei??

  Thumb up 0
 21. Nu pot decât să observ cum un blogger înfometat de trafic scrie de o mie de ori „homosexual”, în speranța că, vezi Doamne, poate atrage vizite din căutări pe google conținând acest cuvânt.

  Măcar de ar fi fost un articol cu substanță, dar e doar o chestie ce seamănă izbitor cu aberațiile scrise de unii semeni – compatrioți de-ai neamului românesc, pe garduri sau pe sub poduri, fără a avea nici măcar un sens real.

  Bineînțeles, ești aplaudat de publicul cancan-ist și nimic mai mult, că doar ăștia sunt gloata, în România.

  ETC.

  Thumb up 0
  • @Stoicescu: esti un gay prost. uite-te la linkuri putin

   Thumb up 1
  • e blogul lui ba retardatule, poate sa scrie ce vrea pe el iar tu esti liber sa pleci in pula ta de homosexual in alta parte

   Thumb up 0
  • @kuniva – reactia ta nu reprezinta decat o refulare si probabil ca si tu esti un biet homosexual care se da mare bisexul/heterosexual dar care ii place sa ia pula cat cuprinde :)))

   Thumb up 2
 22. Cam homofob articol

  Thumb up 0
  • @Yo: de fapt, textul original e in linkul `milionar` si e scris de andrei crivat, ulterior preluat de inca 10 oameni:))

   Thumb up 0
  • Scuze atunci.Ce repede ai raspuns, nici n-am apucat sa scriu al 2-lea comment 🙂

   Thumb up 0
 23. *original

  Thumb up 0
 24. vezi sa nu te penalizeze gogule pentru keywordu homosexual folosit in pagina cica peste o anumita masura e considerat post spam
  dar oricum cred ca te doare in 14 de parea lui gogu ( si a mea 🙂 )

  Thumb up 0
 25. ma asteptam sa fie invers, merci pentru incredere

  Thumb up 1
 26. Eu ( homosexualul )nu am foarte multe pareri ( de homosexual) de spus. Doar acel lucru : C.N.V. ( COPIA N-ARE VALOARE ). Stiu ( ca-s homosexual )ca nu te va durea undeva, dar am vrut si eu scriu, parile mele (de homosexual) . Penibil. A durat ceva sa schimbi acele cuvinte si sa mai pui tu putin „piper” pe ici colo ? Numai bine…

  Thumb up 0
  • @Sergiu Anton: este o gluma, ca toate celelalte articole din tema O zi din viata unui…. . daca tu nu reusesti sa vezi gluma, imi pare rau. pentru tine.

   Thumb up 0
 27. O sa caute lumea pe gugle: Arhi este… si autocomplete o sa scrie, guess what? homosexual.

  Thumb up 0
 28. Am văzut link-urile dinainte de a-mi spune dumneata de ele, domnule intelectual absolut, dar și să postezi o astfel de chestie te face să fii parte a aceleeași categorii de oameni.

  Și a face pe altul prost fără o minimă cunoaștere a lui, face parte tot din specificul mioarelor de pe Dâmbovița.

  Succese!

  Thumb up 0
  • @Stoicescu: te-am facut prost pe minima cunoastere bazata pe minimalele tale cuvinte. Pe baza lor, esti foarte prost si, mai mult de atat, totalmente lipsit de umor

   Thumb up 0
  • Nu te mai agita degeaba.Te lupti cu morile de vant.Daca omul e dus lasa-l asa.

   Thumb up 0
 29. #44

  O zi din viaţa unui cioban

  Pe la 5 dimineaţa, ciobanul s-a trezit în patul lui de cioban. Şi-a pupat tandru, pe gât, iubita lui de cioban – mioara cu ‘m’ mic (beeheehee), după care s-a dus în dosul stânii unde şi-a făcut nevoile de cioban, după care s-a spălat pe dinţii lui de aur cu periuţa lui de cioban.

  S-a întors în stână, unde s-a îmbrăcat cu cojocul lui de cioban, şi-a pus clopul lui de cioban şi s-a încălţat cu opincile lui de cioban. A ieşit din stâna lui de cioban, măcinat de gânduri de cioban. Şi-a luat super bâta lui de cioban, super turma de cioban şi a plecat pe jos spre super păşunea lui de cioban.

  A ajuns la păşunea lui de cioban. Cu o saptămână în urmă, când fusese ultima dată în satul lui de cioban, nevasta lui de cioban îi făcuse o cafea de cioban pe care i-o pusese în termos. A băut-o ca un cioban. Îl măcinau gânduri de cioban. Gândurile de cioban nu sunt deloc, dar deloc la fel cu gândurile de homosexual, sau de corporatist, sau de blogger, sau de liber-profesionist, sau de bugetar – numa’ zic. Pe la 10, a făcut o cântare din fluier cu alţi ciobani – a participat la ea, evident, ca un cioban.

  La pauza de cafea a cântării, a intrat în staulul oilor. Îl măcinau gânduri grele, de cioban, aşa că a străbătut cu paşi înceţi şi apăsaţi staulul, fără să bage pe nimeni în seamă. Ca un cioban.

  Când s-a terminat cântarea, s-a întors pe păşunea lui de cioban. A avut multe întâlniri de afaceri, ca orice cioban. A semnat contracte punând degetul lui de cioban muiat în cerneală. La un moment dat, s-a uitat la Soarele lui de cioban şi a văzut că s-a făcut vreo 6 după-amiaza. Aşa că a plecat să mulgă oile, ca un cioban.

  După ce-a terminat de muls, a ieşit în poieniţă cu câinele lui, ca un cioban. A mâncat ca un cioban şi a băut nişte jintiţă (evident, din producţia proprie, că Danone nu produce aşa ceva) ca un cioban.

  Era deja seară. Ciobanul nostru se retrage la stâna lui de cioban, alături de iubita lui de cioban – mioara cu ‘m’ mic – cu care face dragoste (sau sex, depinde de la cioban la cioban). Apoi face duş ca un cioban, în lighean, se îmbracă în pijamaua lui de cioban şi se bagă în patul lui de cioban, alături de iubita lui de cioban. Gândurile lui de cioban nu-l lasă să adoarmă.

  Între ele, unul mai cu seamă face ravagii în creierul lui de cioban.

  Doamne, ce viaţă de cioban plină de rutină am.

  Thumb up 0
 30. Uite o sugestie de poza pentru homosexualul asta de articol al tau:


  Ma gandesc ca daca poza pe care ai pus-o nu ar fi fost cu doi domni necunoscuti ci ar fi fost cu un intelectual fin, cunoscut si apreciat de publicul homosexual din Romania articolul tau n-ai mai fi avut asa multe reactii de respingere. 🙂

  Thumb up 0
 31. #50

  de fapt, lu saracu patapievici i-au sarit in cap niste dobitoci ca a spus niste chestii corecte despre poponari in Omul recent.

  Thumb up 0
 32. Articol excepțional pentru SEO. Acum orice căutare în google după termenul homosexual ar trebui să afișeze acest articol pe primul loc.

  Thumb up 0
 33. O, da. Mana cereasca pt. gloata pozele astea cu Patapievici. Si daca e homosexual/bisexual, care-i problema? Va prinde de cur pe strada? Fluiera dupa voi prin mall?
  E mai inteligent decat 20 de generatii de-ale voastre la un loc. A, si cunoaste si gramatica limbii romane, care-i un mister in online-ul romanesc.
  De aici si complexele, e de inteles.

  Thumb up 0
 34. @Dorin Victor Vasile – Curiozitate de-a mea: daca vine un homosexual in „terapie” la tine, ii iei banii? Normal, ca-s buni, nu? Te-ai gandit ca a pus mana lui de homosexual pe ei? Si sunt curios cum faci, razi pe interior de el? Sunt curios cum iti ascunzi misto-urile de Dambovita in fata lui. Razi cu colegii dupa ce pleaca, sau cum?
  Daca erai sculer-matriter nu comentam nimic, dar asa… 😐
  Breasla psihologilor nu e cea mai straight, oricum. 😉

  Thumb up 0
 35. conferintele si fitnesu oricum sunt chestii de homosexuali.
  happy valentine’s gay!

  Thumb up 0
 36. Cat de tare il invidiez pe acest homosexual – iubitul lui nu sangereaza lunar timp de 3-5 zile… 😀 XD

  Thumb up 1
 37. @Dorian n-ai inteles nimic. Nu vrei, nu poti, ai alta misiune, habar n-am.

  Ma intreb, daca gluma lui Arhi ar fi fost despre gospodine, si i-as fi sugerat o poza cu Prima Gospodina a Tarii (de exemplu asta http://mazgalici.ro/poze/2008/09/elena-udrea-poze.jpg) m-ai fi suspectat atunci de „gospodinofobie”? Mi-ai mai fi spus povestea aia emotionanta cu banii atinsi de manutza de gospodina?

  Imi pare rau ca hipersensibilitatile tale te impiedica sa citesti relaxat o gluma si ca trebuie sa navighezi prin viata asa, cu dintii si pumnii stransi…

  Thumb up 0
 38. @Bazaconii, tu tre’ sa faci parte din categoria „specialisti seo” nu ? :))

  Thumb up 0
 39. :))))))

  Thumb up 0
 40. #61

  Doctorasul Dorin Victor Vasile. Mda. Un smecheras care pe blogul lui baga comentarii presupus mistocaresti/acide din postura de anonim. Mwa ha-ha. Ce ba, credeai ca nu ne-am prins ? Fii ba barbat…

  Thumb up 0
 41. #62

  da-mi voie mai intai sa fac o gluma proasta si sa te intreb: da’ de unde stii tu ce face un homosexual? proprie experienta, huh? eu zis sa lasati prostiile si sa nu mai fiti gelosi pe oamenii care, desi sunt homosexuali, au probabil mai mult succes la femei decat voi. Dar in fine…o las pe mimica sa ia atitudine 😐

  Thumb up 0
 42. #63

  CE E FA ZARVA ASTA FARA MINE?stiti ca nu e nevoie sa implorati atat,o sa va prezint o zi din viata mimicai:
  Draga jurnalule,
  Cine sunt eu?Mimica.cand am iesit de la parnaie?ieri.si ce caut aici?ceea ce trebuie!Ca intotdeauna eroul trebuie sa salveze situatia.mimica nu intervine pentru orice ratat,doar pentru un ratat deosebit de special(ar fi cazul sa te simti arhi).cand bate vantul dinspre nord,mimica isi incalzeste laptele de dimineata intr-o ulcica pe soba dar azi a aparut o musca in el si cred ca o port cu mine si acum.apoi mimica merge la geam si striga de trei ori BUNA DIMINEATA LA MOS AJUN!(indiferent in ce luna ne alfam).dupa ce a trezit intreg cartierul,mimica se culcuseste la loc.si cam atat cu mimica,daca face prea multe activitati ii iese cearcane dupa urechi.eeee,dar haideti sa lasam povestile stiintifico-fantastice si sa ne ocupam de probleme serioase.nu credeti ca tufisurile se inmultesc prea repede?o fi de la ninsoarea asta abundenta?este intrebarea mea una retorica sau astept un raspuns?mister,enigme si tufisuri,totul in Pretty Little Mimicas pe TVR mimica international!p.s. Traitear neamu’ trenuletzule!!!

  Thumb up 0