Doamna Florentin Pandele Firea Vrânceanu Sârmuliță candidează la prezidențiale

Am râs rău de tot când am auzit că nea Caisă ăsta, cunoscut doar pentru că se urcă pe mese la deschiderea școlilor și pentru că e soțul Gabrielei Firea vrea să candideze la președinție.

După care am realizat că acesta e doar calculul lui Găbiță Sârmuliță, în eterna luptă pentru cine conduce casa din voluntari decorată Luis Quinze și cu roșu. Îl trimite pe fraier la candidatură, îi arată că nu îl votează nici măcar toată familia, după care îl declară brusc purtător de fuste și îl trimite la spălat vasele. Cu burete. De sârmă.

20 comentarii

 1. #1

  Family Guy

  0

 2. #2

  In apararea lui Gabitzu creatura aceea de protestatar chiar este foarte enervanta, eu ii spun „Malin Bot cu retard” dar in sensul bun al cuvantului.

  1

  • #3
   Arhi

   stii cum e, inamicul inamicului meu este…

  • #4

   E enervant pentru politicieni si pesedei. Si e bine asta, ca fac greseli. Se vedea pe ea ca asculta ce zice si ca nu se putea concentra la dat declaratii.

   Macar un om sa le spuna in fata ce fac si ce creaturi sunt politicienii romulani, ca restul romanilor dau din gura doar pe facebook.

   10 ca asta si se incep sa se gandeasca pesedeii ce declaratii dau, 100 si incep sa se gandeasca pe unde sa mearga.
   Intelegi tu ideea…

   0

  • #5

   Malin Bot si Marean Ceausescu sunt Dumb & Dumber, chiar si seamana cu ei, nu inteleg cine ii poate lua in serios sau sa ii admire

   1

  • #6

   Care sunteti atei si nu credeti in viata de apoi? Uite, Vadim e alaturi de noi.

   1

 3. #7

  In cazul in care candideaza amandoi, burtiera aia o sa devina „Ce decizii s-au luat in sedinta SEX”.

  0

 4. #9

  Pai asa se face, apartenenta politica se declara abia dupa castigarea alegerilor.

  0

 5. #10

  Radeti voi dar doar ce am auzit zilele trecute ca ședințele pe Ilfov (alea despre bani adevărat) erau tinute de Panddelica acasa, in spate, unde are un foisor si unde sunt prezente instalații de bruiere a microfoanelor/ telefoanelor

  0

 6. #11

  nu candideaza ma, ca-l bate matracuca aia cand ajunge acasa

  l.e.
  ce tzoapa :))))))))

  1

 7. #12

  off topic:
  baws, ce mama naibii te-a apucat iar cu butoanele like/dislike
  who the fuck gives a shit? :))

  1

  • #13
   Arhi

   i give a shit, altfel nu plateam 20 de dolari pe plugin

  • #14

   sincer, n-o spun de-al dracu
   dar arata infect, iti face situl sorcova

   0

  • #15

   la zoso arata mult mai misto :)

   0

 8. #16

  canditatura astuia-i garantia ca firea sta pe tusa. atat.

  0

 9. #17

  1:30 „Hadeti, aaaaa” :))
  Ahh..o iubesc pe Duamna Firea

  0

 10. Ce ma enerveaza persoana aia care urla acolo ca disperata, nesimtire curata, mi-ar fi rusine. Nu pot sa inteleg cum nu a intervenit politia, cineva, sa faca liniste, nu pot sa aud ce zice Ceausescu, ca urla tufa aia peste el.

  0

 11. #19

  Sotul candideaza pentru ca PSD sa nu o oblige pe madam Florentin Pandele Firea Vrânceanu Sârmuliță sa candideze. Ea va spune ca e onorata de propunere dar trebuie sa o refuze caci nu poate candida contra sotului.

  1

  • #20

   sau…dupa metoda „draga stolo”, in prag de campanie, pandele cade bolnav iar sotia lui devotata, care stie ca nu-ti lasi familia la greu, va alege sa candideze desi spusese ca nu va candida insa nah, realitatea a fortat-o sa o faca si pe asta pentru binele romanilor.

   sper ca romanii inca sunt sanatosi la cap sa nu o voteze pe tzatza litza si eventual nici sa n-o bage in turul 2 cu mutul caci il mananca sholdoveanca de viu in dezbaterile televizate. cand o pune mana in sold si o ia pe moldoveneste, nu-l mai scoate nici spp-ul din gura ei.

   totul depinde de ce strategie alege usr+ sa aiba, eu unul sper sa vina cu candidatul lor independent caci varianta aliantei cu pnl pentru sustinerea ficusului chiar imi repugna.

   am zis-o si o repet, il votez pe ficus doar daca intra in t2 cu firea, altfel, votez cu orcine candideaza impotriva lui.

   0

Citește și...

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum câteva săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am crezut, […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]