Doamna Vlas, ce părere aveți?

Mă uit la tv și mi-e jenă de jena lor. Citesc un ziar online, aceeași jenă. Jenă, milă, silă, nici nu știu cum să le numesc.
Ultima găselniță a jurnaliștilor din rromânia este aducerea Mariei Vlas la tokșouri. Doamna vine, plină de emfază, îmbrăcată cu dichis, specialistă în economie. Femeia știe, cunoaște și explică orice și despre orice.

Iar mie îmi pocnește sângele în cap. Femeia aia a escrocat o jumătate de rromânie. O văd și acum, îmbrăcată în deux pieceul scump, dând interviu la ProTv și explicând zeflemitor că tot ce se spune sunt niște zvonuri nefondate, FNI este stabil ca o stâncă, oamenii să stea liniștiți, totul e bine. Ca după 3 zile să fie deja fugită din țară, cu banii bine puși și cu fraierii lăsați să se judece cu CEC-ul, care ba garantase, ba nu garantase.

Iar acum, jegurile din presă îi iau interviuri economice și îi cer sfaturi. Sau îi povestesc amintirile din închisoare.
Doamna Vlas, ce părere aveți, cum se poate fura mai bine și cu spor?
Mizeriilor.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

21 comentarii

 1. #1

  hahahahah
  Nu ai ce comenta domnu Arhi, la economie e experta femeia, doar a facut o kila de bani nu?

  Thumb up 0
 2. La fel cum cheamă foşti miniştrii care au făcut un mare nimic să-şi dea cu părerea despre nimicul lui Boc…

  Thumb up 0
 3. Adevarul e ca tre’ sa fii expert ca sa tragi in piept atitia fraieri… nu orice prost poate sa faca ce a facut ea cu Vintu. Ar putea preda si la ASE, daca s-ar face un curs de tunuri financiare/evaziune fiscala.

  Thumb up 0
  • Chiar ar trebui angajati in economie astia care trag tepe, cum sunt angajati hackerii de firmele de antivirusuri. Glumesc, nu merita nici macar o zeama de sosete.

   Thumb up 0
 4. Chiar ca mizerie. Dar pregatiti va pt momentul in care vor fi invitate in emisiune mamicile de 11, 12 sau 13 ani

  Thumb up 0
 5. de ce sunt televiziunile de vina? De ce nu sunt romanii de vina? Nu ei cer asa ceva, nu ei se uita, nu ei fac audienta? Nu ei cumpara toate mizeriile de tabloide, nu ei sunt manelizati la maxim…nu ei l-au votat pe basescu si asa mai departe?

  Thumb up 0
 6. #7

  Chiar nu intelegi ca ea era doar un paravan pentru Vintu?

  Thumb up 0
 7. @MIhai: E irelevant ce era. Oricum a avut partea ei la escrocherie, a incasat o caruta de bani mai mult ca sigur. Si in plus imaginea ei este de „mamica” FNI si cea condamnata pentru acea inginerie. Era mai decent sa-si vada de viata ei.

  Thumb up 0
 8. #9

  Cand pe site-ul unui stiri care se vrea de stiri (Realitatea) apar ce contin cuvinte bombastice dar care se refera la tot felul de taraturi (a se citi vedete autohtone), cand „jurnalistii” sunt, de fapt, cancanisti (indiferent de firma la care lucreaza)… serios, ce vrei mai mult?
  Si, daca le zici adevarul, te-ai dat naibii. Adica te iei tu, nimeni in drum de ei, niste adevarate valori neapreciate la justa valoare?
  Sa nu-ti fie scarba de „intervati”. Sa-ti fie de „intervievatori”. Aia sunt buba.

  Thumb up 0
 9. #11

  ….nebunilor ati bagat bani la FNI….

  Thumb up 0
 10. Acelasi lucru se intampla si la televiziunile de sport ( cu exceptia Eurosport) unde este invitat telefonic Becali

  Thumb up 0
  • #13

   zvonul umbla ca ciobanasul plateste bine pentru a fi „invitat” la panaramele alea de emisiuni despre fotbal.

   Thumb up 0
 11. #14

  Urmeaza un FNI 2! Hint: Fondurile de pensii! (Pensiile Private)

  Thumb up 0
 12. Aici e si vina televiziunilor, nu au subiect si cheama la tv toate barcile.

  Thumb up 0
 13. asa-i in romania .. ce vrei? Daca Brucan facea profetii despre trecut, chiar si cand devenise senil, se poate si Vlas sa dea lectii de economie. La urma-urmei nu stiu de ce ne minunam cand vedem la braking news pe la toate televiziunile stiri de genul „a iesit profesorul din inchisoare” si „a dat un tramvai in nea Mircea”. asta-i nivelul si probabil vor disparea televiziunile pana cand se va educa poporul sa nu se mai uite la asa ceva.

  Thumb up 0
 14. Dacă şeful ei ei de atunci nu vrea să vină în emisiunile subordonaţilor ei de acum, ce să facă şi independenţii ziarişti?

  Thumb up 0
 15. A devenit un fel de Monica Tatoiu 🙂

  Thumb up 0
 16. #19

  Totusi, e singura persoana hoata care recunoaste ca a meritat puscaria.

  Thumb up 0
 17. #20

  Eu nu pot sa nu observ similitudinile dintre reclama la FNI si cele la Rosia Montana. Acolo era cu dormiti linistiti, aici e cu stati linistiti, ca venim noi si cream locuri de munca si alte abureli. Ioana Maria Vlas nu e proasta, ca la cat a stat la parnaie, a avut timp sa se cultive, dupa ce a vazut ca a fost prostita de domnul Sorin Ovidiu Alizeu.

  Thumb up 0
  • #21

   a stat unde? vrei sa spui la facultate, a mai invatat cate ceva pe-acolo

   Thumb up 0