Doar o vorbă să-ţi mai scriu

Prin natura profesiei, la sfârşitul anului primesc O TONĂ de materiale promoţionale, calendare, sticle de vin, ciocolăţi şi felicitări. În general felicitări standard, cumpărate la kilă, Merry Christmas alea alea, fie ca spiritul crăciunului să vă pătrundă etc.
Anul ăsta, am primit de la o companie, nu spun cine dar sigur o să se recunoască, o felicitare scrisă de mână, special pentru mine.

Pe bune că am fost extraordinar de emoţionat. Într-o epocă a digitalului, a imprimantelor, a ştampilelor cu semnătură, cineva şi-a făcut timp pentru mine şi mi-a scris special, de mână, câteva rânduri.
Frumos.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

38 comentarii

 1. Deci asa DA! Mail-urile cu „sarbatori fericite …bla..bla” = shit, insa cand primesti ceva personalizat e altceva. Eu de exemplu am primit un telefon de la o persoana cu care am colaborat mai demult si al carui numar nu-l mai aveam in agenda, am ramas surprins cand mi-a spus cine e, intr-adevar m-am emotionat un pic pentru ca nu ma asteptam la asa ceva. Pe langa acest telefon am primit din pacate vesnicile sms-uri si mail-uri pline de rahat.

  Thumb up 0
 2. eu mi-am inchis telefonul 2 zile. pam pam

  Thumb up 0
 3. E un sentiment de bine combinat cu ceva melancolie cand vezi ceva scris de mana zilele astea.

  Sunt curios daca peste 10 ani o sa mai existe scris de manal; poate doar in muzee 😛

  Thumb up 0
 4. Felicitare scrisa de mana? Da’ aia n-au computer frate?

  Arhi, iti urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

  Thumb up 0
 5. Da, foarte frumos din partea lor. Mi-e dor sa trimit scrisori si, daca tot am set nou de pixuri si stilouri, poate ma apuc de scris serios, nu doar in agenda :))

  Thumb up 0
 6. Inainte de toate suntem oamenii , chiar daca am intrat in era robotizarii, sentimentele nu pot fi unse cu ulei de masina, ci cu o lacrima, un zimbet, o picatura de cerneala. Tot cea ce este personalizat este cu atat mai apreciat , denota o aplecare asupra laturii noastre emotionale.

  Thumb up 0
 7. Noi avem si clienti din afara tarii… si am facut un obicei din a trimite felicitari scrise de mana cu ocazia Sarbatorilor! 🙂
  Nu imi plac SMS-urile trimise la gramada, dar urarile la telefon mi se par ok…

  Thumb up 0
 8. Hostway cumva … ? 🙂

  Thumb up 0
 9. SIgur e scrisa de mana sau ai confundat-o tu cu un font mai special? 😀

  Thumb up 0
 10. #10

  happyfish? :)))))))))

  Thumb up 0
 11. Da…mai rar, spre deloc! Le raspunzi la fel?

  Thumb up 0
 12. #13

  De-aia nici io nu mai dau SMS-uri d’alea gramada. Si da, l-am avut si io inchis. Nu intentionat, ci pentru ca am ramas fara baterie si-am uitat de el. 🙂

  Thumb up 0
 13. Sunt ud ce sa zic vai ….. eu ma rog sa nu ma bage nimeni in seama de sarb pan acu i’m OK 🙂

  Thumb up 0
 14. #15

  Eu am trimis fix 5 felicitari (3 acasa la familie – parinti si socri si 2 unor fosti colegi de serviciu aici), scrise de mana, evident, personalizate, nu mesaje standard. Pe care da, si eu le urasc. Sunt reci si impersonale. Telefonul nu l-am inchis, am trimis si cateva sms-uri, nu acelasi la toata lista, ci cateva mesaje pentru persoane importante si dragi mie. Si din fericire nu am primit decat un singur sms de genul „Fie ca lumina bla bla bla”. Restul au fost pt mine, nu pt toata agenda.
  Si draga Arhi, pentru ca nu am adresa ta sa-ti trimit o felicitare scrisa de mana, iti spun aici si acum ca te citesc cu mare drag si iti doresc sa te bucuri in fiecare clipa de familia ta si sa reusesti in tot ce ti-ai propus (cura, Grecia etc.)

  Thumb up 0
 15. Frumos din partea lor inseamna ca te respecta 😉

  Thumb up 0
 16. #18

  Poate aveau probleme cu internetul.

  Thumb up 0
 17. E practică obișnuită afară…am primit felicitări de mână semnate de toți directorii a două firme mari din Germania. Și personalizate cu o grafică deosebită, în specificul lor.
  Altă treabă când lucrezi cu străinii…

  Thumb up 0
 18. Deci ai primit felicitarea de la mine? E ok. Imi faceam griji…..
  :D:D:D:D

  Thumb up 0
 19. am făcut eu o felicitare de mână cuiva, şi până în prezent nu mai conlucrează cu mine.

  Thumb up 0
 20. doar o vorba sa-ti mai scriu, sa te f*t in c*r hazliu. pam pam.

  Thumb up 0
 21. Azi am primit iar un teanc de felicitari de la colaboratori. Cea mai cea a fost de la un primar dintr-o comuna, care o scrisese de mana (Fie ca…), a semnat-o si a pus si stampila primariei 😀

  Thumb up 0
 22. Daca-mi trimiti mie sticlele de vin iti promit ca o sa scriu toate comentariile numai de mana si le trimit prin posta . :mrgreen:

  Thumb up 0
 23. 😯 blogul meu a luat-o razna ……
  stiu ca e comment offtopic..but……
  I need help !

  Thumb up 0
 24. n-am mai primit o scrisoare de cand mi-a venit amenda de la primarie 😀

  Thumb up 0
 25. Arhi multumesc pt. sfat !
  a mers !

  Thumb up 0
 26. #30

  Pe mine nu ma deranjeaza sms-urile dar nici mesajul scris de mana.

  Ma deranjeaza acele sms-uri siropoase luate de pe net si trimise la toata lista de contacte. Am primit la d-astea de mi s-a luat. Eu ma multumeam cu un simplu „Craciun fericit!” sau „Sarbatori fericite!” sau chiar ceva scris din inima, nu de pe net.

  Dar na, astia suntem noi si trebuie sa ne suportam.

  Thumb up 0
 27. hmmm. scris de mana.
  off topic: caut un driver pt canonscan lide 25. n-am gasit. vroiam sa scriu ceva de mana, sa scanez etc. :mrgreen:

  Thumb up 0
 28. #32

  clar hostway 😛

  Thumb up 0
 29. depersonalizarea indivizilor este produsul societatii de consum aflate la ,,mana,, unei interfete paradoxale a tehnologiei. Omul a pierdut categoric unicitatea, iar asta a devenit o cultura qvasiacceptata. Poate ca acestea au fost ultimele sarbatori scrise de mana. Anul viitor cine mai stie in ce hieroglife binare vom mai scrie La multi ani !

  Thumb up 0
 30. ‘ciocolati’?????????????????

  Thumb up 0
 31. @Ina ai aparut la fix =))))))

  Thumb up 0
 32. Bai, frate, carcotasi mai sunt unii! Transmiti si tu ceva dragut si vine cate unu care corecteaza ceva ce oricum era scris ironic, detest persoanele astea!

  Thumb up 0
 33. @dan pavel: zi si mie ce-ai baut! vreau sa-ncerc si eu . dureaza mult?

  Thumb up 0