Domn generos, caut doamnă cu generozități

A fost un gest frumos al OLX să scoată anunțurile care vindeau voucherele lui firea. Întrebarea ar fi, când va începe să modereze manual anunțurile, pentru ca anunțurile de prostituție sau care favorizează prostituția, să nu mai apară?

Partea funny, la ipochimen e că, după ce caută o tipă în regim hotelier, vrea să îi ia și bani pentru că îi împinge nămolul la deal. Asta înseamnă antreprenoriat, băi băieți, nu glumele alea.

22 comentarii

 1. #1

  Noul Terente.

  0

 2. Fut bine platesc prost.

  0

 3. Hahaha am putea să îl sunăm și să îi dăm și întâlnire să facem un live cu masculul feroce înghesuit de vre-o câțiva băjeți cărora le strică metodele de agățat

  0

 4. #4

  Daca totusi gasim pe cineva interesat, isi poate face o parere cautand numarul de telefon pe Facebook.

  0

 5. la studii la Academia Infractorilor, desigur.

  0

 6. Da grasele ce au , ma?: *

 7. #11

  N-au cum sa elimine anunturile de genul asta, sunt facute la limita… cu insinuari, glumite, jocuri de cuvinte.
  Oricum, doritoare sigur se vor gasi, in regim hotelier sau nu, cu prieten sau nu, gaseste omu’ marfa. Le triaza pe alea nasoale, pe supraponderale, neepilate, pe „babele” de 30 de ani, pe cele cu tarana la fofoloanca si gaseste el una curata, micuta, draguta, aflata in cautarea fericirii.

  0

 8. #12

  O cautare dupa nr de tel pe facebook,sa vedeti ce prezentabil e dansul

  0

  • #13

   Am vazut pozele, este noul Cristi din banat, asa stil vestimentar, de la un aparent creator de moda, designer, si mai ales vanzator si antreprenor de sifoniere textile, mai rar, chiar unic!

   0

 9. #14

  pretinde seriozitate! hahahahahahaha!!!11

  0

 10. Dar baietii frumosi nu ii mai plac?

  0

 11. #16

  Domnul designer vestimentar DyAndy a facut 3 luni de inchisoare pentru proxenetism. Probabil banii pe care ii pretinde pentru chirie este de fapt taxa de p i m p

  0

 12. ba da si tu acuma, culmea esti!
  sa-l vad io p-ala care vrea sa futa urate :D

  0

 13. #18

  Dar Andy ăsta le dă adânc, ia fiți atenți ce zice la el pe wall: „Ia-le bani si ai sa vezi cum numai au nici o putere.Nici sa iubeasca numai pot !!”
  Agramat dar iubitor!

  0

 14. Bai Arhi, e al doilea articol in care infierezi proletar potentiala fericire a unora obtinuta la papacioace (primul e ala cu politistul).

  Omul ofera cazare contra sex. Simplu. Nici macar nu intra la prostitutie sau proxenetism in sensul juridic al cuvantului. Prostitutia presupune doua chestii: (1) sa iti obtii majoritatea veniturilor din babardeala si (2) babardeala respectiva sa fie cu mai multe persoane. Atat timp cat nu exista prostitutie, nu exista nici proxenetism.

  Plm, eu nu vad nicio ilegalitate in anuntul respectiv.

  0

 15. #21

  Din cauza voastra nu imi gasesc io femeie!

  0

 16. Acum ca anunturile cu Vouchere s-au scos, asteptam anunturile cu bicilete de vanzare :D

  0

Citește și...

Articol scris de Major Tom, care s-a mutat odată pe Jupiter, pentru că i-a plăcut mai mult gravitația de acolo. Tigăile jos, fetelor. Știm că nu sunteți ITste și că aveți o minte genială. Ideea din spatele titlului este alta. N-am cum explica bărbaților computația cuantică fără a explica fizica cuantică. Cum să […]

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]