Domnul Darius Vâlcov, pe când era bãsist

Mai țineți minte când, sub olbăduirea măritului Băsescu, toți penalii și prostituatele din PDL s-au ascuns în PNL, fuzionând cu mărețul partid și devenind curați și uscați ca nimeni alții? Sigur că nu mai țineți, pe aia a mizat și băsescu, oamenii au ținerea de minte extrem de scurtă.

Mno, îl știți pe domnul Darius Vâlcov, infractorul prins cu averi prin cavourile cimitirelor, care acum presează pentru ordonanța de urgență care îl va scăpa de toate problemele?
Iată-l ce frumos era, din postura de PDList și ce sentimente alese avea pentru PSD. Mult mai sănătoase decât ce face acum, nu?

În altă ordine de idei, credeați că doar Dragnea fură de la copii? Ete că nu, Vâlcov fura de la copii pe vremea când Dragnea nici nu se gândea la asta, fiind și el tot PDList fruntaș.

6 comentarii

 1. #1

  comunisto-bolsevic… zise comunistul lenin sau nazistul hitler

  0

  • #2

   Cred ca e in functie de cum se trezeste dimineata.

   0

 2. #3

  Și când te gândești ca are fanii lui care sunt ferm convinsi ca e un geniu din moment ce a fost racolat de BRD și pus director de banca imediat după facultate…

  0

 3. #4

  Eu as face afis si l-as pune in campania electorala pe toate gardurile:

  Poza Valcov „PSD minte, inseala …”

  Aliniat dreapta: Darius Valcov + functii PSD

  0

 4. Oh, nu, sa vina PNL sa ne salveze!

  0

 5. A luat si el lumina de la Dragnia! :D

  https://cetin.ro/liviu-dragnea-being-liviu-dragnea/

  0

Citește și...

Comenta cineva la un moment dat că o femeie în jeanși și tricou are sex appeal cât o mătură. Femeia, continua omul meu, e femeie doar când poartă toculeț și rochițe. Ha! Maddame în pantofiori și fustiț cățărându-se pe elicopter. S-ar bucura inginerii de proiect, săracii, că singura cucoană pe care o văd e […]