Don’t mess with a Hummer

De aia imi place mie Hummerul, si jeep-urile in general. Pentru ca sunt intangibile si indestructibile, frate.
Uite ce a mai ramas din Mitsubishi ala, si Hummerul are doar farul spart…
hummer

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

4 comentarii

  1. Nu stiu cum a fost accidentul, insa si hummerul ala pare ca are probleme pe partea dreapta. Nu la fel de mari ca mitsu, dar probabil destul de costisitoare. Si costul masinilor e diferit. Ca sa nu mai vorbim de intretinere.

  2. Costuri de reparatie pentru ambele masini aproximativ egale ;)

  3. Am vazut si eu faza. Pe Mircea… Asta e ca in bancul ala… Probabil computer-ul de bord al Hummer-ului, in momentul impactului a spus ceva de genul : New hardware has been found!:))) Bine, varianta initiala era cu un Maybach si un Tico.. Dar e adaptabil si aici ! :D

  4. #4

    Auu, fratilor. Hummeru’ ala e o gluma, e cam ca si un troll. Maaaaaare si prost. Daca ai vreo cunostinta plecati odata impreuna din acelasi loc spre ceva munte, dar sa fie vreo 300 km si obligatoriu cu aceeasi cantitate de benzina. Tu cu un Logan de pilda (ca sa luam cea mai bleaga masina care imi vine in minte) si pretenu’ cu Hummeru’. Pariez ca pretenu nu ajunge si culmea daca intrii in serpentine dupa el, ori mori in spatele lui incercand sa-l depasesti, ori il tai in 3 secunde in prima curba cu vizibilitate. Parerea mea e ca face parte din sifonierele cu roti complet inutile, si nici nu protejeaza impotriva postiei… :))