Doresc să facem referendum pentru Raluca Țurcanu

Mi se pare incredibilă lipsa de viziune a imbecililor de la PNL. Este evident ca Șică Orban încearcă să capitalizeze electorat, sărind în barca urii ortodoxe. Doar că, surpriză, barca aia e extrem de puțin populată și iată cum tânărul Ludovic, în loc să dea o lovitură de imagine și să apară ca partidul care vrea schimbare, partidul care e nou, care vrea să facă ceva, este vârf de lance al întunecimii ortodoxe și se cacă pe el, prefăcându-se că nu înțelege că drepturile omului nu se aprobă la referendum.

Altfel, am face toți un referendum dacă avem voie să o facem poștă pe Raluca Țurcanu. Și ar trece, cu siguranță. Sau pe nevastă-sa, de exemplu, deși nu știu dacă există vreo femeie suficient de proastă încât să stea cu cel mai mare loser al politicii românești din ultimii 15 ani.

14 comentarii

 1. #1

  pnl nou este format din pdl + pnl vechi
  și pnl vechi a făcut alianță cu psd
  și orban e din pnl vechi
  la ce să te aștepți?

  0

 2. #2

  Cand am citit titlul, primul gand a fot „gang bang”

  0

 3. #3

  Cu o posta suntem toți datori…numa zic.

  0

 4. #4

  Raluca Țurcanu vrea să închidă acest site. Donează 35 de lei aici https://m.emag.ro/prezervative-durex-extra-safe-12-buc-5010232964600/pd/D8QGLBBBM/

  0

 5. #5

  Politicienii noștri încă funcționează după vechile repere, de pe vremea când BOR stăpânea autoritar peste turma docilă. De-asta peste 16 mii de biserici, de-asta Catedrala Îndobitocirii, de-asta pupat în cur toți mafioții cu sutană. Sper ca referendumul ăsta să le dea niște perechi de palme și să realizeze că popii nu mai sunt atotputernici.

  0

 6. #6

  eu sunt mai prost, pentru raluca as vota chiar si de 2 ori,..

  0

 7. #9

  „deși nu știu dacă există vreo femeie suficient de proastă încât să stea cu cel mai mare loser al politicii românești din ultimii 15 ani.”
  Dana Nastase, Adina Valean sau Daciana Sirbu?
  Isumpiccomfuz

  0

  • #10
   Arhi

   Năstase a avut toata puterea în pumn, la un moment dat. si crinel. ludovic a avut doar urme de putere la gura

  • crin a fost si presedinte vreo cateva minute :)) Toti 3 au castigat alegeri ai au avut functii.
   Singura realizare a lui loserica a fost ca nu l-a omorat pe ala pe trecere cand era ajutor de primar sau ceva

   0

  • #12
   Arhi

   da, aia a fost noroc chior

 8. #13

  Pana la urma si Klaus „labutza trista” a votat…ce japite nici unul nu are curaj sa isi asume ceva si sa mearga pana la capat exact la fel ca prostituatele de pe Matasari.

  0

  • #14

   Asta a fost prima oara când mi-a plăcut (un pic, nu mult) de Klaus. S-a dus la vot târziu, singur (fără „prima doamnă „), si nu a făcut declarații pt presă.
   Mie mi s-a părut ca asta a cam fost o declarație în sine.
   Ceva gen: „ok, din cauza funcției sunt oarecum obligat sa ma duc, dar ma duc cu scârbă”.
   Am văzut ca și Codrin stefanesc era revoltat de acest comportament profund nedemocratic din partea unui șef de stat! :)

   0

Citește și...

Am găsit soluția, este INCREDIBILĂ, click aici să AFLI SECRETUL incredibil. În primul rând, trebuie să îți găsești, după masa, o poziție confortabilă pe canapea. După care, deschizi situl emagului și cauți ce te interesează. Aici vine șmecheria. La căutare, bifezi să fie livrat exclusiv de emag. Desigur, searchul de la emag e […]

Observ cu interes și îngrijorare că oamenii uită rapid cine a fost și este Victor Ponta. De la omul cel mai urât din românia, de la Mickey Mouse, ajunsese, înainte de alegeri, salvatorul opoziției, oameni relativ inteligenți făcând campanie pentru el, pentru că, nu-i așa, era împotriva sistemului. După care Ponta și-a dat […]

Am de dat canapeaua din imagini. E cumpărată în 2015, de la Staer. Are uzură specifică pentru cei 3.6 ani de utilizare, nu a stat doar o bătrânică pe ea, când venea de la piață. Într-un loc, pe dedesubt, s-a bușit ceva, e reparabil, dar mie îmi e lene, prefer să […]