7 comentarii

 1. Cu forme de buldoexcavator de competitie…

  0

 2. #2

  Mersi. Sper sa fi fost orientat să pui link afiliat.

  0

 3. 7, care e problema? Dacă plătești bine îți dă voie sa dormi pe ea ca pe pat…după. „Perne” are.

  0

 4. #4

  Frumoasa faianță!

  0

 5. #5

  De ce vi se pare ciudat ca unii prefera grasutele?! Asta nici macar nu e chubby si ar zice ca e slaba pentru gusturile lor.

  The beauty is in the eye of the beerholder.

  0

 6. #6

  Băbăietzi…

  Femeia asta e numabună!

  De gustibus…

  0

 7. #7

  Bun asa cu serviciile care imi fac mie placere. Oare cit o lua sa ii f*&a o mama de bataie lu’ dracnea? Sau macar sa faca un gulas, ceva, sa dea o matura?

  0

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.