Doza de cultură: Liverpool Cathedral

Pentru doza de cultură de astăzi, v-am pregătit Liverpool Cathedral. Care, așa cum o arată și numele, e o catedrală, doar că e cât casa poporului de mare. Și deschisă turismului. Pentru asta, sunt montate, în interior, 2 lifturi. Două, nu unul. Iar imaginea, de acolo de sus, este incredibilă.

SIngura chestie nasoală este că bate vântul. Rău de tot. În rest, de văzut, neapărat.

De luna viitoare, brexit, ne transferăm în românia.
Mircea Badea tremură.

18 comentarii

 1. #1

  ntz ntz, ce ne mai plac catedralele la altii, ale noastre ne put…daca peste niste ani niste engleji scriu pe blogu lor despre catidrala de la Bucuresti cu lifturile ei si baga un must see la sfarsit? pai nu suntem noi rai si farisei? dani incearca sa ne aduca turisti si noi batman batman cu spitale scoli si alte balarii…#nerecunoscatori

  0

  • #2

   Acum 2 ani am venit cu un grup de prieteni din Anglea, sa le arat frumusetile patriei. Nimic de zis, multe chestii misto, inclusiv cand au trebuit sa se pise in WC-uri turcesti la salina Ocnele Mari sau cand la Cetatea Rasnov (unde erau sute de turisti straini) nu se putea plati cu cardul si nici nu aveau rest la bancnote mari („schimbati si dumneavoastra la cineva”) iar WC-urile miroseau de iti venea sa vomiti.
   Cele cateva zeci de ori in care au vazut moartea cu ochii pe drumurile patriei (cateva mii de kilometri) cand tot felul de smecheri depaseau in curbe si ne apareau in fata au fost cireasa de pe tort.
   In rest da, frumos.

   0

 2. #3

  Așteptăm YNWA pe Anfield.

  0

 3. #5

  N-are cum sa fie cât casa poporului de mare, că toată lumea știe CĂ CAsa poporului e a doua cea mai mare clădire din lume după pentagon! (kidding)
  Legat de brexit, am văzut pe iutub aseară „last week tonight” Cu John Oliver, mi s-a părut ca a făcut destul de bine mișto de ei cu tot brexitul lor. Erau cetățeni britanici cu mici afaceri care recunoșteau deschis ca e destul de probabil sa-si închidă tarabele din cauza brexit, dar au votat totuși „leave”, si nici acum nu erau prea convinși ca n-au procedat corect. Asa e când te legi la cap fără sa te doară.

  0

 4. #6

  Cultură, zici…

  0

 5. #7

  Pe vremea cand au facut gadedrala noi ne bateam cu turcii ?

  0

 6. #11

  Culturistule!

  0

 7. #13

  Înainte să intri, ai verificat dacă au autorizație ISU?

  0

 8. #16

  Până la urmă va fi Brexit sau nu?

  0

 9. #18

  Merci! Chiar intentionez sa vizitez Liverpool .Bun pont:)

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Cât am stat cu nevastă-mea pe la Polizu, am căutat chestii de mâncare pe la tarabele alea de pe Buzești, supranumite stretfood, cu mâncare minunată, gătită de oameni deosebiți. Băbăeț, vă spun sincer, mai multe bășini decât la pastramagiii ăia care își câștigau pâinea vânzând chifle oamenilor nu am văzut de multă vreme. […]

Opinii, impresii, care ce si-a luat, oferte bune sau fake, totul, ca de obicei. La 00.30 pcgarage era functional bine mersi. A INCEPUT.