Dragnea, sărmanul, nu avea apărător

Sărmanul domn Dragnea nu avea avocat, așa că a cerut timp să își angajeze un apărător. Și l-a și primit, are timp până pe 5 noiembrie. Știi cum e, e recurs la ICCJ, e evident că nu știai de el și nu ai avut timp să angajezi un avocat.

Știți că omul trage de timp, pentru că vine amnistia, nu?

15 comentarii

 1. #1

  Ii dadeam termen pana maine la 9.

  0

  • #2

   daca eram intr-o tara cu apa calda probabil ca asa se intampla…

   0

  • #3

   Si mai ales ca el e cel care a facut apelul, deci interesul sa-si faca rost de avocat ar fi teoretic al lui. Dar tot lungeste pomana sa dea Bubosu de-o amnistie. Dar si judecatorul de caz e in cirdasie cu el, deci trebuie tinut minte pe viitor de cine trebuie.

   0

  • #4

   Io-i ziceam: no problem, iti dam noi avocat din oficiu. Ne vedem aici peste 2 ore

   0

 2. Cauta low cost spre Madagascar

  0

  • #6

   Fortaleza. Cica si brazilienii au o lege in care parintii unui cetatean prazilian nu pot fi extradati si de care ar fi beneficiat niste nazisti mai demult.

   0

 3. #7

  hai bre, nu mai cobi.

  0

 4. N-a fost pregatit de recursul pe care el insusi l-a facut
  Mi se pare ca si ICCJ trage de timp. Adica, de ce sa te grabesti sa dai o sentinta care poate fi anulata imediat? Pai nu pici de proasta? Te pui rau si cu partidul si sentinta oricum nu se executa. Nu mai bine amani? Ce mai conteaza ca fraierii iau bataie de la jandarmi si unii sunt tarati prin procese pentru ei?
  20000 pe luna oricum vin.

  0

 5. #10

  golanu și curvaru de dragnea trage de timp cum a tras în prima instanță, să stea cât mai mult cu curva de irina
  eu sunt sigur că numai scapă și ajunge SIGUR în pârnaie, mai ales că mai e și dosaru teldrum

  0

  • #11

   Acum, oameni suntem, trebuie sa il intelegem si pe el. Daca ai avea de ales intre o fata tanara si un grup de puscariasi, ai cam trage si tu de timp. Numai ca noi nu suntem asa jigodii, deci gandim subiectiv.

   0

  • #12

   Mircea Badea ar alege puscariasii

   0

  • #13

   concluzia e că aproape mi’e milă de dragnea
   repet, APROAPE…

   0

 6. #14

  Societatea românească resimte, din plin, lipsa implicării, cu toate abilităţile profesionale de un înalt nivel balcanic, a maestrului Mateuţ.

  0

 7. #15

  dar asta nu e tot. motivul adevarat pentru care nu are avocat este pt ca l-a ocupat cu alta activitate:
  https://www.hotnews.ro/stiri-politic-22746096-liviu-dragnea-dat-judecat-conducerea-cur-supreme-pentru-decizia-cazul-completelor.htm

  0

Citește și...

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum câteva săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am crezut, […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]