Legat de articolul cu tableta Allview, am primit un mail explicativ de la Olivia Cardas, de la Allview Mobile, mail pe care am decis să îl public în integralitate, pentru a exista și o părere avizată din partea firmei respective. Aș vrea să se noteze că posed minime cunoștințe tehnice, deci nu am cum să ofer o părere legată de afirmațiile celor de la Allview. Pot doar să le public, așa cum a publicat și emailul lui Sandu, ce conținea filmulețul respectiv.
În schimb voi, cei care ați mai absolvit niște facultăți tehnice, sunteți liberi să ne lămuriți dacă e adevărat sau nu.

Buna ziua,

Am vazut articolul de pe blogul dumneavoastra. Daca imi permiteti, as dori sa dau o explicatie pentru ceea ce s-a intamplat in filmuletul postat.
Functionarea defectuasa a touchscreen-ului tabletei se datoreaza campului electric creat de neoanele din interiorul standului. Aceste corpuri de iluminat functioneaza pe principiul descarcarii electrice in gaz.

Daca o tableta sau un alt dispozitiv electronic cu touchscreen capacitiv este amplasat in imediata apropiere a acestui camp electric, controler-ul touchscreenului din respectivul aparat va functiona incorect.

Am studiat aceasta problema si ne-am dat seama ca standul pe care este amplasata tableta este de vina pentru acest fenomen.

Este un comportament al echipamentelor cu ecran capacitiv pe care si noi l-am aflat abia in urma evenimentului pe care l-ati semnalat in articol. Este o problema pe care din pacate nu am anticipat-o.

O seara minunata va doresc!

Olivia Cardas
Marketing Specialist
Follow my Twitter: mobile.twitter.com/AllviewMobile