Drona

Țineți minte că vă povesteam acum vreo două săptămâni de ce am din nou nevoie de iPhone. A fost nevoie să mă conving, cu ochii mei și cu mâinile mele, cum te poți juca cu jucăria de care vă povesteam atunci.

Drăcia e ușor de tot de controlat, odată ce te obisnuiești, îți ia câteva minute să te prinzi de efectul celor două butoane principale: unul trebuie ținut apăsat pentru a activa comanda direcției prin giroscopul iphone-ului, iar celălalt pentru ridicare-coborâre și rotire în jurul axei.

Asta e tot, de aici depinde doar de tine să o faci să intre pe ușă sau să iasă pe geam, să zboare până în bucătărie cu un bilețel atârnat de ea sau să vâneze muște.

În casă ai o carcasă de polistiren pentru a nu rupe elicele de pereți, care îi dă un aspect mult mai războinic și o face să semene cu elicopterele alea din Avatar. Oricum, dacă rupi ceva, toate piesele ei componente se găsesc ca piese de rezervă la Orange.

Am făcut câteva poze și un filmuleț, pe care o să le puteți vedea puțin mai târziu, că acum nu pot să le urc. Jucăria poate fi cumpărată din magazinele Orange, sau de pe magazinul online Orange.ro, și pot fi folosite și punctele de fidelitate pentru a reduce din prețul de 319 euro. Nu e o jucărie ieftină, însă probabil e pentru cei chiar pasionați de așa ceva.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

21 comentarii

 1. :)) , Interesanta pasiunea asta pentru drone… Oricum, eu cred au nevoie de tine astia din romanian army, au ei neste drone din alea numa bune de telecomandat… cica vreo trei doar… dupa spusele lor. Daca e, cred ca ai face fata cu brio jobului asta din ro army. Nu stiu daca e tarziu sa iti schimbi meseria si sa urmaresti, nu muste, ci tinte reale… UAV rules ; 😉 .

  Thumb up 0
 2. Am uitat, daca il strici, intr-adevar nu gaseti piese la Orange, e gratis din partea firmei… si manopera la fel… insa tre’ sa iesi seara la raport…

  Thumb up 0
 3. #3

  E prea mica drona asta, nu poate aduce berea de la frigider pe terasa ….

  Thumb up 0
 4. #4

  Deci ai cumparat jucaria sau te-au lasat cei de la Orange sa o incerci?

  Thumb up 0
 5. Super, îmi luam şi eu 2-3, dar nu am i-phone :)))

  Thumb up 0
 6. interesanta numa ca e un pic cam scumpa

  Thumb up 0
 7. Am vazut drona asta intr-un magazin in UK, era 249 sau 299£ nu mai tin minte exact. Era destul de mare, avea cam 80-100 cm lungime

  Thumb up 0
 8. #9

  @mihai : eu am impresia ca nu merge. Pe Android nu ai retele wifi adhoc.

  Thumb up 0
  • #10

   Blackie » pot crea retea wifi bine mersi pe htc desire

   Thumb up 0
 9. #11

  @Blackie eu am impresia ca tu nu stii ce vorbesti

  Thumb up 0
 10. #12

  Absolut inutilă! Te joci o oră două şi-o laşi baltă!

  Thumb up 0
 11. sincer să fiu – e scumpă.

  Thumb up 0
 12. Mi se pare foarte scumpa… adica DA, e amuzanta si mi-ar placea sa ma joc asa ceva, dar nu cred ca face banii

  Thumb up 0
 13. Vrei sa zici ca poti controla gadgetul ala de pe iPhone? This is the cooolest thing ever. Face ca Angry Birds sa para o joaca de pensionari :))

  Thumb up 0
 14. AR.Pro si Androne Freeflight.AR pe Android. Merge brici oricare din ele

  Thumb up 0
 15. arhi la un moment dat , ai spus ca nu esti multumit de HTC , de ce? eu acuma oscilez sa imi iau htc sau iphone

  Thumb up 0
 16. prea tare o jucarie ca asta :))

  Thumb up 0
 17. M-am gandit si eu sa imi iau cand aparuse aici (pe la 300 €) dar momentan nu ii gasesc utilitatea. E faina, dar nu am ce face cu ea :)) Doar daca isi mai cumpara cineva sa bagam ceva jocuri de laser tag live.

  Thumb up 0
 18. #21

  Cand ai nevoie de piese de schimb sa-mi spui. 😀 Jucaria e $299 in state si pun pariu ca si piesele sunt mai ieftine.

  Thumb up 0