Drumul cetăților – end of story

De când m-am întors din Drumul cetăților, am simțit că parcă totuși nu am avut o încheiere la acest drum. Și am realizat zilele acestea de ce.

Primul ar fi că nu am insistat suficient pe frumusetile locurilor prin care am trecut. Da, am pus câteva poze, dar majoritatea erau relevante pentru haioșenia grupului implicat. Am pus acum câteva, selecționate atent din munca lui Adrian Holerga, genialul fotograf de la bdf.

Celălalt motiv ar fi o ușoară revoltă, pentru că cel ce a muncit pentru ca aceasta aplicatie sa vada lumina zilei, omul care nu a dormit noptile pentru ca ea sa prinda viata, cel care in excursie a fost singurul care a stat cu noi, singurul care a avut grija sa ni se explice totul, singura voce care s-a recomandat a fi de la bitdefender, nu a fost mentionat nicaieri, in niciun comunicat oficial, fiind eliminat inclusiv din declaratiile luate participantilor la eveniment si publicate oficial.

În schimb, peste tot apar cei mai sus poziționați în ierarhia bitdefender, care, prin declarațiile lor, practic își asumă meritele, lucru ce nu mi s-a părut deloc corect.

Asa ca, Andrei Cismaru, acest articol iti este dedicat. TU ai fost sufletul aplicației, TU ai fost cel care a adus-o în social media și a promovat-o, pe TINE te-am înjurat când lucrurile nu mergeau bine, TU ești cel ce merită pălăria noastră în praful drumului.
#chapeau

drumul cetatilor - ultimul drum (18)

PS: A mai fost ceva. AM simțit o ușoară mândrie când acum câteva zile, într-o dimineață, pe Rock FM, un ascultător recomanda aplicația Drumul Cetăților ca fiind foarte frumoasă și utilă. M-am simțit bine, a fost ca o recompensă pentru munca mea.

LE: Au mai scris și alții pe subiect.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

13 comentarii

 1. Ceva mirific gasiti si aici 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=_sRqBmSJPVk

  Thumb up 0
 2. #2

  Avand in vedere ca eu sunt aproape chel, nici eu nu as fi publicat nimic despre cismaru. Sa ii fie rusine cu chica aia la varsta asta!!!

  Thumb up 13
  • #3

   E peruca, mah…

   Thumb up 1
  • #4

   si barba aia de Allah Akbar…

  • #5

   Voi vorbiti de Tudoran, nu?

   Thumb up 3
 3. #6

  nu mai tin minte cu cine am fost noi pe drumul cetatilor, dar parca nu cu cel din poza de mai sus.

  atunci m-am intalnit cu actuala nevasta, s-a organizat acu 8-9 ani, si a durat 3 zile, plecarea dintr-o benzinarie din brasov.

  Thumb up 0
 4. #7

  OK, dar partea cu localizarea defectuoasa a cetatilor in aplicatie s-a rezolvat?

  Thumb up 3
 5. #8

  Cum să nu te apuce pandaliile când vezi ce țară avem și totuși zilnic auzi că-i de ****(completați, variază) iar Ungaria și Bulgaria ne-o dau la mumu când vine vorba de turism și tot ce înseamnă el.Ungaria care are câteva orașe superbe și în rest cam ciuciu, nu e nimic prea interesant.Nici măcar Balaton-ul dar fie și el.
  Am ajuns să ne ofticăm și supărăm că avem o țară frumoasă.Păcat.Păcat de ea adică, noi să ne mai ducem unde vedem cu ochii, nu o merităm

  Thumb up 2
 6. #9

  Cismaru ca Cismaru, dar ala care a programat aplicatia aia, pe care l-au futut la cap sefi cu deadline-uri si cu specificatii, apoi si Cismaru cu treburile lui de Social Media, nu merita si ala apreciat?

  Thumb up 12
  • #10

   Nu. Acel idiot a plasat cetatea Durostorum pe langa Slobozia cand ea se afla pe malul Dunarii.

   Thumb up 0
  • #11

   eu ma refer STRICT la problemele legate de promovarea si lansarea aplicatiei.

 7. Ii dedic si eu un comentariu lui Andrei Cismaru pentru ca a promovat o aplicatie care mie personal imi place.

  Thumb up 1