De pe drumuri adunate

 • Un vatman batea azi cu salbaticie un pusti, pe refugiul de tramvai de dupa podul din Km.4-5, lovindu-l cu pumnii si picioarele. Daca parintii copilului vor sa il dea in judecata, sa ma caute, sunt martor.
 • Podul de la Aurel Vlaicu a fost inchis pentru reabilitare. L-au reabilitat prin decopertare. Acum nu mai sunt gropi, sun cratere. Cumva domnul Casuneanu e in COnstanta?
 • Urasc pizdele cu permis, dar mai abitir urasc bosorogii care au impresia ca si la volan trebuie sa le dai prioritate de 70 de ani
 • Banca Romaneasca percepe niste dobanzi uriase
 • Nu beti coniac Anaxopolis. Provoaca o durere de cap crunta!
 • 10 comentarii

  1. Si eu urasc „pasaricile” (asta ca sa ma exprim deontologic, exact ca Base’) care conduc in necunostinta de cauza. Era sa ma nenoroceasca una cu un matiz daca nu se oprea la 1cm de caroserie… eh ce sa-i faci, nu poti sa fi stylish trendy fancy cu tocuri pana-l genunchi si sa si atingi pedalele. Cu pensionarii n-am nimic, intotdeauna imi imaginez ca se grabesc la spital si de obicei ii las sa isi taraie daciile daca e cazul; mai ma lasa si ei avand in vedere ca sunt incepator, si le multumesc, iar celor care sunt bulangii si imi taie calea cu orice pret ( taximetristi, maxi-taxi, bmw, etc) le trimit Multa Unitate si Iubire Eterna.

   0

  2. da, dar pensionarul de azi conducea o TATRA pe contrasens…..

   0

  3. #3

   Uita-te la ip, esti citit si din Banca Romaneasca. Si da, astia de la noi chiar percep niste dobanzi uriase, marele noroc al nostru la credite e ca suntem angajati. :)

   0

  4. daca-mi zicea si mie cineva asta cand mi-am facut nenorocitul asta de card gol… :))

   0

  5. #5

   Ce card ti-ai facut? Maestro?

   0

  6. mastercard….

   0

  7. Nu ma plateste Banca Romaneasca sa le fac reclama :) ..dar totusi… sa nu uitam ca a fost prima banca din romania care a lansat carti de credit virtuale pentru efectuarea de cumparaturi pe net sia ceste carduri au fost primele acceptate si de comercianti straini ca metoda de plata pe site-urile lor :)

   0

  8. yo dude, nu intelege gresit. sunt multumit de servicii, comisioanele mi-au fost aduse la cunostinta de la inceput. Nu m-a obligat nimeni sa iau cardul. M-a mancat pe mine in anus. Si am si credit, numai ca am fost unul din inteligentii care a considerat ca, aproape de intrarea in UE, sa iei credit in euro, e un pariu riscant.
   Per total, e bine:))

   0

  9. #9

   @arhi: Ideea e ca Mastercard Maestro au ei niste comisioane care nu iti dau posibilitatea ca banca sa ai o dobanda mica. Cu nivelul asta al dobanzii o sa le cam gasesti pe la toate bancile.
   Sfat pentru viitor: fara descoperiri sau credite pe card, acolo ne fura astia cel mai mult (toate bancile). Si eu ma chinui sa scap de un overdraft facut aiurea la vreme de ananghie. :)

   @looser008.net: In loc de virtualul de la brom, as alege, de fapt chiar am ales ING-ul. Nu iti trebuie transfer de bani in virtual si alte rahaturi. Ai luat cardul, ai intrat pe net, ai platit, ai produsul.

   0

  10. @ Bogdan – nu ma intelege gresit :) nu spuneam ca sint cei mai buni :) spuneam doar ca au fost primii ;) si eu chiar am avut nevoie mare acu multi ani si au fost singura optiune atunci :) acum…ai de unde alege :)

   0

  Citește și...

  Am citit cu cel mai profund dezgust comentariile voastre care il apără pe turnătorul Băsescu. Vai, nu avea altă șansă, nu putea fi comandant de vas, nu putea fi legația de la Anvers, dacă nu turna. El și cu Felix ce s-au sacrificat să toarne, ca să poată munci pentru țară. Tatăl meu, […]

  Un geniu creator nu poate fi înlănțuit. De aceea, dacă te-ai apucat să compui ceva prin Universul ăsta, sfârșești în singurătate. Acolo, singur, ca Luceafărul. În frigul cosmic. La minus 273,15 Celsius – întrebați la Maddame ce înseamnă asta. La congelul ăla nu rămâi decât un gând. Epistemă și-atât. […]

  Stăteam ieri, după ce arsesem mâncarea de varză cu carne și admiram halul în care ajunsese oala, că existăun singur utilaj de bucătărie care îmi este indispensabil. Mașina de spălat vase. Folosesc așa ceva de vreo 10 ani, fără niciun fel de pauză. Și dacă cumva s-ar strica, primul lucru pe care îl […]

  Am scris articolul de mai jos acum fix 10 ani, dincolo. Nimic nu s-a schimbat. În ultima vreme, poate şi datorită specificului feminin al blogului de faţă, Maddame este din ce în ce mai des lăudată sau dimpotrivă, acuzată de feminism. Ca să citez din personajul meu de suflet, “I deserve neither […]