Cu dumnezeu împotriva gazelor de șist

Înțeleg lupta împotriva gazelor de șist. M-am documentat puțin pe temă și e posibil ca darul ăsta către Chevron să fie cucuta din cupa lui Socrate pentru locuitorii de acolo.

Dar

Noi credem că în primul rând

Dumnezeu ne poate ajuta – mai mult decât oamenii – în acest necaz în care ne aflăm,

așa că noi vă chemăm pe toți la rugăciune și pocăință. Trebuie să ne apărăm țara, dar

nu în afara legilor lui Dumnezeu, căci dacă vrem ca El să ne asculte, trebuie și noi să ascultăm de El.

Fraților…tineret retard de-al lui Mao Tze Dun, exact în momentul în care aveți nevoie de ajutorul oamenilor, aveți nevoie de decizii politice dure, voi strigați în gura mare că numai tătucul din cer vă poate ajuta?

Mai exact cum? Aruncă în aer ‘murica cu o rachetă nord-coreeană? Bagă Chevron în faliment? Va începe o ploaie care îi va ține în casă pe muncitori? Va ploua cu broaște, sânge, iar Chevron va fugi înfricoșat?
Serios, care e logica în porcăria asta?

via Traian S.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

20 comentarii

 1. #1

  Au mintea limitata, ce sa le ceri?

 2. #3

  si totusi, e un mesaj normal…vine de la un CARP

 3. #4

  „Cu noi este Dumnezeu” este citat din Gigi Becali. Daca la el a functionat oamenii au dreptul sa incerce, nu?:)

 4. #5

  Noi credem că în primul rând Dumnezeu ne poate ajuta – mai mult decât oamenii… Poate este o ironie la faptul ca sunt pierduti :D

 5. Logica este, draga Cetin :) , aceea ca toata tara ne este compusa in proportie de 99 % de cretini, prosti, idioti, spalati pe creier, dobitoci si multi analfabeti. Asta e realitatea, cine zice ca nu se incadreaza in cei 99%. Asa ca nu vad rostul pentru care ne mai strofocam, noi cei 1% nu-i mai putem salva din capcana prostiei, sunt pierduti pentru totdeauna…

  • #7

   Oh da, tu esti unul din cei 1% :)

   Cine zice lui ii zice,
   ca magaru din Urzice
   si magaru a murit,
   si tu l-ai inlocuit

   Ha Ha Hah !

  • #8

   ¨…noi, cei 1%…¨

   Marș mă.

 6. #9

  Dar de ideia lui jiji de a canta tot stadionul Tatal nostru pe post de Will never walk alone al stelei ce zici?

 7. #11

  Tata iarta-i ca nu stiu ce spun!

 8. Amuzanta faza, nu sunt de de loc de acolo dar sunt în zona și am citit-o de ieri, le-am recomandat sa nu plece pana nu apare mai-marele :)) ce o sa se facă dacă nu apare?
  Serios vorbind, cred ca oamenii sunt bine intenționați și nu sunt nici pe departe cu sfinți în cap pe cât se vrea imaginea, cine le face cuvântările ori e retardat ori, mai mult ca sigur vrea sa mai ungă și altceva (ca e o grămadă de popime pe acolo implicata).

 9. shut up and pray! :D

 10. #14

  ce poti sa ceri de la barlad! probabil textu a fost scris de aia putini care sunt treji si cum nici astia nu sunt prea ok, din cauza prepelegilor incasati zilnic, au inceput sa aiba vedenii.

 11. E chestie serioasa cu gazele de sist. Ultimele tari care au interzis orice tentativa de extragere sunt Germania, Franta si Bulgaria. Cica panza de apa freatica poate fi usor poluata cu substante cancerigene.

 12. deci sa te increzi in dumnezeu a devenit de porc chiar atit de mult?

 13. #20

  Pai daca nu mai ai in cine, te increzi in el nu?
  Si americanii folosesc gazele de sist

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]