Dumnezeu lucrează numai pe căi misterioase

Așa e, creștine. Dacă ai preacurvit, dacă ai mințit, dacă ai băgat veverița la scorbură și dacă ai împins nămolul la deal, dacă ai votat cu Ponta, dacă ai cumpărat de la teleshopping tigaia și cuțitele minune și nu doar atât, marș și d0nează pentru construcția catedralei neamului.

Lui Daniel.

donati

via

49 comentarii

 1. Bai Dani,nu pot.Ar fi de parca as da mita .

  0

  • wolk, ce dreaq doar stii CA CAnd vorbim de lucruri sfinte nu se pune? Si pe langa asta poti s-o faci ca anonim.

   0

 2. #3

  Minciuna = 5 lei
  Furt = 30 lei
  Precurvire = de la 50 de lei in sus pe finalizare

  0

  • Pot sa donez doar finalizarea?

   0

  • Bo$$, daca primele doua sunt acceptabile , la a treia nu cred ca se inghesuie nimeni…de 50 de lei mai dai o tura la studente cu sau fara finalizare…

   0

 3. Dai un ban, da’ stai la slujbă :-??

  0

 4. Raspuns: Am facut numai fapte bune.

  0

 5. #11

  Da’ pentru crima oare cat trebuie dat? :-))

  0

 6. Offtopic: de la câte în sus te încadrezi la preacurvie?

  0

 7. vai cat am ras :)))))))))))))))
  secolul 21, biserica ortodoxa rromana…

  0

 8. #19

  Ce perversi sunt.Deci nu iti zic ca te iarta de pacate doar sa dai banii…Ce siguranta am eu ca daca donez mi se iarta pacatele?Garantie?Retur in 14 zile?Sunt cetatean european si am drepturi.

  0

  • #20

   pacat ca o murit Giani, o lua el la namol da’ era baiat bun, acuma nu mai da bucile-n valuri prin Grecia.

   0

 9. #21

  la cat am futut in post clopotnita o fac din banii mei!

  0

 10. Băi câtă nesimțire… O fi același număr de pe care ne îndemna să ieșim la vot Ponta? Sau e altul, cumpărat pe banii noștri?

  0

 11. a. Mi-ar fi frică. Dac-aș da prea puțin, s-ar considera ieftină. Dac-aș da prea mult, nu s-ar mai considera unică.
  Nasol …

  b. Dănete să ne pupe-n cur.
  Că dacă n-am păcătui noi, n-ar avea de ce să mântuie boboru’ pe bani mulți.

  c. Dacă vreți să vă enervați temeinic, faceți abstracție de știrile cu sumele alocate de stat pentru biserică. Nu includ salariile popilor [ și nu știm câți popi sunt ] nu includ salariile profesorilor de religie [ și nu știm câți sunt ] și nici cheltuielile mânăstirilor [ și nu știm cât % din populație e în mânăstiri ] și, mai ales, nu-s incluse sumele date de la bugetele locale, de la primării și consiliile județene.

  d. și, ce-mi place mie cel mai mult, nimeni nu are vreo problemă cu faptul că biserica e ferită de năpasta declarațiilor de avere/ interese.

  0

 12. #29

  Daca ar fi sa ma iau dupa preacurvie,ar trebui sa mai muncesc inca doua vieti pentru donatii!!!

  0

 13. Nu serios, tu chiar crezi ca asa ar formula Biserica o cerere de donatie?

  0

  • #33

   ai şi tu dreptate. Probabil ar suna mai degrabă aşa: „Dă bă banii că te ia mama dreacului!”

   0

  • :))) N-as crede, incearca alta formula de „succes”.

   0

  • Ca atunci cand esti furat, mai intai stai si te miri ca asa ceva e posibi

   0

  • O fi Biserica un pic anacronica, dar nici chiar asa. SMS-ul e o facatura, o gluma. Exista un site al catedralei referitor la stadiul constructiei dar si unde se pot face donatii. Cine e curios poate consulta acolo mesajele de cerere a donatiilor. Trebuie doar sa cercetezi, vorba evangheliei: „Adevarul va va face liberi.”

   0

 14. #37

  Sa asteeeptee muult sii bineee. aaaamiiiinnn

  0

 15. #38

  De fapt poporul este cel ce vrea sa isi cumpere iertarea pacatelor, nu BOR. Eu vad pur si simplu un indemn sa donezi daca ai facut, nu ca o sa primesti ceva in schimbul donatiei.

  0

 16. #39

  Aici intervin problemele legate de puerilitatea cu care este privita vanzarea anonima a cartelelor cu numar de telefon:

  1. oricine poate sa faca spam ordinar apoi sa se scoate pe motiv „altcineva incearca sa ne denigreze sau sa ne creeze probleme cu legea”
  2. oricine poate lansa zvonuri sau cereri in numele unei alte entitati.

  Daca la anu’ de Black Friday cumpar o baza de date cu numere de telefon si spamez in draci cu o oferta de genul „De Black Friday la Shaormeria Cutarica primii 1000 de clienti primesc cate o shaorma si un suc la alegere gratis” ce ziceti, le stric ziua vanzatoarelor? Oare il va lua lumea de mincinos pe proprietar ?

  0

  • #40

   pai si cine te pune sa pui botul? doar nu esti publicul latrinei 3, fiecare trebuie sa verifice informatia cu un site oficial, tel.

   0

  • Cel mai bine ar fi sa fie pedepsiti penal cei care vand baze de date si cei care le cumpara. Daca in momentul in care primesc o oferta nesolicitata pe telefon sau email si fac sesizare la politie, ‘glumetul’ sau ‘afaceristul’ e saltat si depus in arest, n-am mai avea nicio problema de genul asta.

   Apropo, am primit de curand oferta-spam pe email pentru baze de date la ‘pret de Craciun’. Vanzarea de date personale nu e legala din cate stiu. Unde pot face o reclamatie si cu ce rezultate?

   0

  • Aici poti face reclamatia: http://www.dataprotection.ro/

   0

  • Emy, multumesc de raspuns, sa speram ca merge cu o sesizare depusa acolo.

   0

 17. Urmează alea cu „vrei sa scapi de cutremur”,? donează.
  Te umpli de bani Arhi !

  0

  • #45

   Nu mai zic ca dac-ar suna-o pe Halep sa-i propuna un mic biznis…

   0

 18. #46

  pai intre daniel, florin piersic si ilie nastase mai facem inca 2.

  0

 19. #47

  E o simpla teapa pe telefon nu are biserica nicio legatura

  0

 20. #48

  Probabil daca esti atat de prost si vrei sa donezi banuiesc ca la.cine apelezi decat la.nr care ti-a dat sms ul si te pune sa bagi intr-un cont bani…de aici si teapa

  0

 21. Unde e preafericitul Lepra cand ai nevoie de el? Tot ce mai lipsea acum era sa urce pe iahtul sau si sa faca reclama video la mesajul ala.

  0

Citește și...

Am citit cu cel mai profund dezgust comentariile voastre care il apără pe turnătorul Băsescu. Vai, nu avea altă șansă, nu putea fi comandant de vas, nu putea fi legația de la Anvers, dacă nu turna. El și cu Felix ce s-au sacrificat să toarne, ca să poată munci pentru țară. Tatăl meu, […]

Un geniu creator nu poate fi înlănțuit. De aceea, dacă te-ai apucat să compui ceva prin Universul ăsta, sfârșești în singurătate. Acolo, singur, ca Luceafărul. În frigul cosmic. La minus 273,15 Celsius – întrebați la Maddame ce înseamnă asta. La congelul ăla nu rămâi decât un gând. Epistemă și-atât. […]

Stăteam ieri, după ce arsesem mâncarea de varză cu carne și admiram halul în care ajunsese oala, că existăun singur utilaj de bucătărie care îmi este indispensabil. Mașina de spălat vase. Folosesc așa ceva de vreo 10 ani, fără niciun fel de pauză. Și dacă cumva s-ar strica, primul lucru pe care îl […]

Am scris articolul de mai jos acum fix 10 ani, dincolo. Nimic nu s-a schimbat. În ultima vreme, poate şi datorită specificului feminin al blogului de faţă, Maddame este din ce în ce mai des lăudată sau dimpotrivă, acuzată de feminism. Ca să citez din personajul meu de suflet, “I deserve neither […]