Dumnezeu nu e cioara

Un țăran mizerabil care simulează umorul înjurând având un ceaun în cap în mizerabila trupă Vacanța Mare, vazând-o împidicându-se pe mama lui Cabral dintr-o producție TV, a spus că Dumnezeu nu e cioară, că dacă era, nu se împiedica.

Un alt mizerabil, pe numele lui Cristi Brancu, cel care îi lua interviul vedetei cu ceaun în cap, a început să hăhăie satisfăcut la auzul glumei. Ce mijto! Acum, același mizerabil își cere scuze că din motive tehnice nu a putut interveni. Care motive tehnice, te înecai de râs, mizerabile? Desigur, nu puteți comenta despre pula proasta care a fost la curul mamei dânsului în respectivul text, pentru că nu permite comentarii.

Dumnezeu nu e cioară. Dumnezeu a murit. Au rămas Dan Diaconescu, Nikita și Roxy Manelista în locul său.
Vai de sufletele noastre.
Lasciate Ogni Speranza, Voi Ch’entrate

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. #1

  cna-ul n-a zis nimic? nu ca m-as baza tare pe ea, dar macar in al 13-lea ceas…

 2. #2

  pai nu, ca nu a reclamat nici o agentie. daca era vorba de pufuleti insa…

 3. nu ma mai mira nimic in tara asta…

 4. Un bou sinistru!
  I-am pus o intrebare pe blog.
  Is curios daca trece de etapa moderarii.

 5. Ce nesimtiti!!! Grrrrr

 6. #7

  Credeam ca nu ma mai poate mira nimic din flora&fauna televiziunilor autohtone, dar asa o MAGARIE a fost muuuuult peste capacitatea mea de intelegere. Retardul de la Vacanta Mare a ajuns sa se transpuna atat de bine in pielea personajului pe care il interpreteaza, incat aproape ca-l pot intelege, dar lui Brancu ar trebui sa-i crape obrazul. RUSINE!!!

 7. #8

  Brancu e un fals….si cu asta am spus tot

 8. #9

  Sper ca Cabral sa revina, sunt atatia care-l citesc si-l respecta pentru ceea ce este si reprezinta, omul putea sa fie si mov si tot era ok daca se comporta cum o face de atata timp – RESPECT si te iubim. Stiu ca raman din ce in ce mai putini care reprezinta ceva in tara asta, hai sa tragem de ei sa nu plece/renunte asa usor – astia care citim ce scriu ei in fiecare zi din spatele anonimatului.

 9. #10

  deci, io zic ca blog mai tabloid ca a lu brancu nu mai egzista.

 10. Cabral e un om mare, un om sincer, care mereu scrie din suflet, mereu este langa cei care ii cer un sfat. Un om care nu merita toate astea:|

  Si se trezeste Axinte sa faca astfel de glume. El, care e tigan. Si nu am nimic cu tiganii in general, doar de astia, care se cred mai buni, care sunt hoti, care nu au pic de creier si fac pe vedetele.

  Si se mai mira domnisoara aia de acu cateva zile de ce toata lumea este impotriva tiganilor!

 11. Mi-ar placea sa-l intrepe cineva pe Brancu daca a auzit macar de Boccacio.Sau ce e ala Decameronul. Ala ar fi moment amuzant… In rest, Brancu valoreaza un scuipat, iar Axinte ceva mai putin de-atat.

 12. scuzati-mi ignoranta, ce emisiune realizeaza ala si la ce post de televiziune?

 13. Un nimeni cu rating… N-am văzut / auzit să vină CNA-ul și să-i dea o amendă pentru rasism pe sticlă. Poate-s prea ocupați să facă poliție de videoclipuri, în bipul domniilor lor.

 14. vad ca ai luat atitudine p aici. sincer … nu e nici primu nici ultimu.
  ce e clar insa e ca rasismul nu i ok. si nu i ok ca se ia atitudine doar cand se zgarie cineva cunoscut in ghearele lui si lumea plange peste tot din cauza asta. de ce sarim in sus doar cand e vorba de persoane publice cu blog? rasismu’ e meteahna veche si nu se indreapta doar prin tratament cu articole pe blog.

 15. #16

  Simple minds, simple pleasures… Cam asa sunt caracterizati domnii de la vacanta mica. Bine, pentru ei putem macar sa facem un efort si sa le ingnoram patetica existenta, si asa nu au valorat ever nici cat un excrement pe o cizma…

  Surpriza vine din partea moderatorului, caruia personal ii acord titlul de „monument al imbecilitatii latente” Trist, mai si castiga de pe urma asta, iar stratul gros de trichineloza cerebrala se pare ca este acolo sa ramana, la acest individ in particular.

  Iar acum apropos de toata tevatura cu rasismul… erm sa mi-o scuzati.. dar sincer suntem un popor de mizantropi infatuati si de primate oligofrene, niste materialisti rasati.

  Nu sunt xenofob si nu inghit prostia umana, nici in portii mici. Toti sar la gatul tiganilor.. dar nush cand am auzit ultima oara pe careva sa zica „Hai domne sa incercam sa-i scoatem din mizeria in care se scalda, hai sa fim oameni mai intai cu ei, si dupa sa-i condamnam..”

  Societatea noastra, si noi, domnilor suntem in mare responsabili pentru lipsa lor de credibilitate umana. Think again.

  Trist, … Wake the fuck up already, asta daca sunteti satui de Retardia si vreti Romania!