După ce ai avut monitor mare, greu să te mai întorci la mic

Când am plecat în Germania, eram singur în mașină și mi-am cărat după mine preafrumosul meu monitor de 27″. Aveam un LG, nu foarte nou, nu foarte extraordinar, mă enerva că avea butoanele pe rama monitorului SUB monitor, adica daca aveam ceva de luat de acolo, automat inchideam monitorul sau schimbam luminozitatea. Dar era monitorul MEU și avea 27 de inch, era uriaș, mare și negru, și once you go black…

Din păcate, când a trebuit să ne întoarcem, m-am întors împreună cu nevastă-mea în dreapta. Aceeași nevastă care și-a asumat sarcina de a împacheta electronicele și de a le pune în mașină. Nefericirea a făcut ca monitorul meu să îi iasă în cale și să îl considere chestie electronică. Pe care a dus-o la mașină frumos, ținând-o de ecran, cum se face. Ajunsă acolo, a pus monitorul pe Volvo, a descuiat portbagajul, a luat monitorul de picior și…și cam aia a fost, pentru că monitorul a ieșit din suportul de picior, unde stătea fără să fie înșurubat și a căzut fix pe colț, transformându-se într-o rețea fină de pânze de paianjen, complet nefuncțională pentru uzul său inițial.

Am șters lacrima, am aruncat monitorul deși, din ce am înțeles, puteam să îl vând pe olx drept nou, cu vagi probleme de estetică și am mers mai departe. Între timp, mi-am luat un monitor Dell, care e foarte mișto, deși și el are butoanele pe ramă, sub monitor, foarte luminos, foarte tot ce vrei.

Doar că nu are ceva ce pe mine mă alina pe interior. 27 de inch…

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

22 comentarii

 1. #1

  Ieri cand am fost la piata am cumpara 5 kile de cartofi noi, mari, tot ce vrei. Cred ca m-a furat la cantar ca nu se simte ca 10 kile, muisti 😀

  Thumb up 24
 2. Maestre, nu știu ce să zic, da’ mai nou ai ghinion la ecrane de LG, la mutarea încolo smartul, la mutarea înapoi monitorul… O fi ceva blestem psdist

  Thumb up 5
 3. #3

  si ne mai suparam pe femei ca nu mai vor de la mare la mic

  Thumb up 14
 4. #4

  Lasa bo$$ ca nici io nu am 22 si nu mai plâng. Bine, plânge gagica…

  Thumb up 26
 5. De curiozitate, ce model ti-ai luat si cu cat? Eu am un Lenovo L27q-10, 27” are, IPS are, butoane in fata.. are. La 1.100 de lei nu poti sa ceri mai mult. Ti-l recomand cand nu o sa mai rezisti cu astalalt.

  Thumb up 2
 6. Si apropo, tu ne duci cu zaharelul… unde e articolul despre Germania? De nationala zic, sa nu te faci ca nu intelegi. Vrem raspunsuri.

  Thumb up 4
 7. #7

  Boss, dar de ce nu ți-ai luat aceeași mărime?

  Thumb up 4
  • #8

   Depinde de context… Putea fi aceeași micime

   Thumb up 11
 8. #9

  încă o pierdere în germania

  Thumb up 3
  • #10
   Arhi

   Toni, iulia e prietena mea. te iei de ea, te iei de mine. punct.

 9. #11

  27 de toli? Lucrezi cumva la bursa dar butonezi de acasa?

  Thumb up 2
 10. #12

  Cu siguranta articolul nu are nicio legatura cu faptul ca cel.ro este inaintea emag dupa „monitor de 27 inch”. Bineinteles ca am raportat Google aceasta vanzare discreta de link cu ancora, nu ca sa-ti fac rau, ci pentru ca faci rau. Mie si altora care joaca dupa reguli.

  Thumb up 11
 11. #17

  Am crezut tot timpul că plecarea din Germania a fost o păcăleală de 1 aprilie…

  Thumb up 5
 12. #19

  La fel e si cu alte lucruri in viata :))

  Thumb up 0
 13. #20

  Deci nu e doar „Once you go black”
  E „once you go black and 27 inch…”

  Thumb up 3
 14. Intoarcerea la un ecran mai mic este intotdeauna frustranta :))

  Thumb up 0