6 comentarii

 1. #1

  poate generalizez, dar toti posesorii de Duster pe care i-am intalnit se cred la volanul unui Porsche Cayenne, agresivi, chinuie motorul ala de 110 cp in unele depasiri, ca doar ei au SUV.

  0

  0

 2. #2

  Cap de pod si teava de canalizare inseamna lights out pentru aproape orice masina la viteze foarte mari

  0

  0

 3. #3

  nu prea sunt de acord… nici in Porsche nu esti safe fara centura.

  0

  0

 4. #4

  3 stele EURO NCAP, dar din alea mai goale asea, ca la pensiuni, mai margarete, si costa cat o masina decenta in echiparea de top, adica ~20k. Dusterul ar trebui sa fie vandut la maxim 12k euro, cu mentiunea ca e nesigur la impact.

  0

  0

  • #5

   Si o masina „decenta” cat costa in echiparea de top?

   0

   0

 5. #6

  Corect, nu-i o masina cu rezultate fantastice la testele de siguranta, dar nu-i nici cea mai proasta. Ca in cazul celorlalte caracteristici, e ok la banii pe care ii dai pe o masina noua.

  Lasand asta la o parte, combinatia bloc de beton + lipsa centura (una din victime a fost aruncata din masina) e destul de mortala indiferwnt de masina.

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]