6 comentarii

 1. #1

  poate generalizez, dar toti posesorii de Duster pe care i-am intalnit se cred la volanul unui Porsche Cayenne, agresivi, chinuie motorul ala de 110 cp in unele depasiri, ca doar ei au SUV.

  0

 2. #2

  Cap de pod si teava de canalizare inseamna lights out pentru aproape orice masina la viteze foarte mari

  0

 3. #3

  nu prea sunt de acord… nici in Porsche nu esti safe fara centura.

  0

 4. #4

  3 stele EURO NCAP, dar din alea mai goale asea, ca la pensiuni, mai margarete, si costa cat o masina decenta in echiparea de top, adica ~20k. Dusterul ar trebui sa fie vandut la maxim 12k euro, cu mentiunea ca e nesigur la impact.

  0

  • #5

   Si o masina „decenta” cat costa in echiparea de top?

   0

 5. #6

  Corect, nu-i o masina cu rezultate fantastice la testele de siguranta, dar nu-i nici cea mai proasta. Ca in cazul celorlalte caracteristici, e ok la banii pe care ii dai pe o masina noua.

  Lasand asta la o parte, combinatia bloc de beton + lipsa centura (una din victime a fost aruncata din masina) e destul de mortala indiferwnt de masina.

  0

Citește și...

Pentru că mai e puțin și neamul pornit din mine, deja mare, va fi și mai mare, am început să ne uităm spre cumpărarea unei case prin jurul bucureștilor, undeva într-o zonă cum e cea din Pantelimon, deși aș prefera, desigur, undeva unde să ai acces în oraș mai facil dimineața, nu crima […]

Voiam să vă arăt galeria mea din Plex, dar Windows și-a făcut update la nuștiuce versiune stabilă și a stabilit, stabil, cu ocazia asta, că mfplat.dll nu are ce căuta pe laptopul meu, deci nu îmi pornește. Anyway, ca idee, Interstellar e pe primul loc. Mă uit la el de câteva ori pe […]