De ce e interesant să ai ca hobby afilierea la emag

Mulți din ce ce mă cunosc nu înțeleg de ce mi-am schimbat părerea despre chestiile gen afiliate, având în vedere că acum câțiva ani aveam niște articole destul de vitriolante pe temă.

Să fiu sincer, dacă nu o fac ca mijloc de trai, ci ca hobby, afilierea este, pentru mine cel puțin, foarte interesantă. Pentru că, cu ajutorul ei, mi-am luat toate gadgeturile imaginabile și inimaginabile, fără să simt că am cheltuit vreun ban. Deoarece am plătit cu bani veniți din comisioane și deși e clar că și aceia sunt bani reali, psihicul meu îi simte ca fiind un fel de monopoly money, care îți aduc acasă chestii frumoase, pentru tine și ai tăi.

Așa că, drept mulțumire pentru ce se întâmplă prin contul meu de la emag, vă invit să participați la concursul de lansare a lui Windows 8, de pe pagina lor de facebook.
Cei ce folosesc aceasta aplicatie primesc automat un cover photo personalizat, un mini “infographic” al profilului de Facebook, ce include informatii despre numarul total de prieteni, numarul de imagini dar si numarul de posturi din ultima luna. In plus utilizatorii sunt inscrisi automat in tragerea la sorti pentru unul din cele 16 premii oferite de eMAG si Microsoft.

Premiile oferite sunt urmatoarele:
1X Laptop HP Pavilion G6
2 x Laptop Sony VAIO
3 x Laptop Acer Aspire V5
10 x Mouse Microsoft Arc Touch

Castigatorii concursului vor fi anuntati in data de 14 noiembrie 2012 prin intermediul paginii de Facebook eMAG.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

16 comentarii

 1. Multumesc pentru pont.

  Thumb up 0
 2. #2

  Am instalat si eu Windows 8. Este foarte eficient!

  Thumb up 0
 3. Boss, ai futut toată treaba cu felul în care se văd comentariile acum. Dă cum era înainte. Unde’s gravatarele random sau cum le zice?

  Thumb up 0
 4. #7

  Arhi, nu stiu daca ai modificat tu ceva , sau sunt probleme de alta natura, dar eu nu prea mai vad postarile si mesajele :)) . Nu mai apare avatarul in dreptul celor care nu au avatar pesonalizat si nu mai pot sa raspund la mesajele celorlalti.

  Thumb up 0
 5. lucrez la niste chestii. in timp, se vor face

  Thumb up 0
 6. Dar poti lua comisioane si pentru produsele cumparate de tine? Eu n-am blog cu X mii de unici pe zi dar poate pot macar sa-mi reduc pretul de achizitie cu 3%. 🙂

  Thumb up 0
  • Alex » nu stiu, dar e destul de lejer sa iti faci 2 conturi, nu?:)

   Thumb up 0
 7. #11

  Misto concursul. Mai ramane norocul. Vedem pe 14 noiembrie care sunt norocosii.

  Thumb up 0
 8. #12

  Wow, normal ca ma bag si io.

  Thumb up 0
 9. #13

  Cam naspa conditia „sa posteze in numele tau”.

  Thumb up 0
 10. #14

  nu mă bag, că mie frică. dacă o să câştig Pavilionul? e printre cele mai proaste produse HP din toate timpurile. da’ ce ştiu eu, vând HP de numai 5 ani :))

  Thumb up 0
 11. #16

  Nu particip la concursurile eMAG pentru ca sunt banat pe pagina lor de facebook, pentru ca sunt un magazin online PROST in relatia cu clientul, pentru ca au un tupeu maxim justificat de preturi cu 30% mai mari decat cele de pe Amazon din UK sau DE, pentru ca Windows 8 are o interfata de toata jena si in general de cand cu Reteaua concursurile eMAG au fost niste porcarii prost facute.

  Thumb up 0